Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w pizdu smy mi znikły a miałem sobie peta kupić własnie, kiedy on?

dokladnie moze jakies info podacie, co z SM jakie plany na przyszłość serwera?

Człowiek gra nagrywa inni wydaja kase a tu takie kiszki robicie. Oczywiście nikt tu Nas na siłe nie trzyma. No ale mówione/pisane było, serwer bedzie stabilny itp. czekamy dalej jak nie to każdy wie co sie stanie z serwerem

=====================================================================================

Opublikowano

Gra się nienajgorzej, nie licząc tych padających channeli i ataków.

Licznik na stronie cały czas jest, polecam iść do okulisty.

Sporo jutuberów nagrywa, wystarczy wejść w dział MEDIA i zobaczyć.

A jednak, nie ma :D

Sam zobacz.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ledwo co grę zacząłem i już cofka, nie wierzę ;d Jeżeli administracja nie ogarnie tych lagów i cofek to ta reklama wallandera i innych nic nie da, i zamiast więcej graczy będzie mniej. No cóż... 

xD 

Opublikowano

zawsze kiedy chce wejść na serwer to akurat jest offline, z stabilnością u was to profeska, nie ma co, ten serwer ląduje u mnie w koszu. :<

Była cofka do dziś godz 12:40. Około 40% servera i 70%TOPki kończy gre. Więc tu już nic nie pomoże ;>

a parę postów temu tak broniłeś serwera, co za człowiek..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Stabilność ZEROWA. Nie wierzę, że ciągle ich ktoś ddosuje. ( liczba graczy na serwerze) xD

To jedyny powód, dlaczego skończyłem grę na 55 lvl. 

Pozdrawiam i nie polecam no chybaa, że się coś zmieni.

Opublikowano

Stabilność ZEROWA. Nie wierzę, że ciągle ich ktoś ddosuje. ( liczba graczy na serwerze) xD

To jedyny powód, dlaczego skończyłem grę na 55 lvl.

Pozdrawiam i nie polecam no chybaa, że się coś zmieni.

Akurat uwierz, że ich atakują bo mogę to osobiście potwierdzić po logach które dzisiaj ujrzałem.

0LsM05U.png

Opublikowano

Akurat uwierz, że ich atakują bo mogę to osobiście potwierdzić po logach które dzisiaj ujrzałem.

To chociaż powiedz mi dlaczego? 

Przecież liczba graczy nie powala, to o co tu chodzi? :D

Podpadli komuś, czy jak?

@ The Naid

Opublikowano

To chociaż powiedz mi dlaczego?

Przecież liczba graczy nie powala, to o co tu chodzi? :D

Podpadli komuś, czy jak?

@ The Naid

Na naszym forum są pewne zjeby które atakują inne serwery "bo tak", można ich poznać po dosyć zjebanym dobieraniu znajomych oraz obrażanie się o sprawy które nie istnieją (stwierdzam urojenia poporodowe)

0LsM05U.png

Opublikowano

zawsze kiedy chce wejść na serwer to akurat jest offline, z stabilnością u was to profeska, nie ma co, ten serwer ląduje u mnie w koszu. :<

a parę postów temu tak broniłeś serwera, co za człowiek..

Broniłem bo wporządku się grało ,ale po tej cofce to już przegięcie ...

Opublikowano

To nie ddosy tylko Maszyna c*****a i to widać gdy gra 60 ludzi jest ok ale gdy jest już po 130 na jednych chanelu zaczyna serwerowi siadać bo ma za mało RAM :) To Widać wejdźcie na serwer po 23:30 prawie wcale lagów nie ma bo ludzi dużo też nie ma

Opublikowano

Była cofka do dziś godz 12:40. Około 40% servera i 70%TOPki kończy gre. Więc tu już nic nie pomoże ;>

Faktem jest, ze na pewno ktos odejdzie, ktos bedzie walczyl o swoje itp itd. Ale smiesza mnie te twoje z dupy wyssane procenty xD Jak mozesz stwierdzic, ze 40% graczy i 70% topki skonczy? Bo tak sobie uroiles, straciles fmsa +7 29 srednie i srasz sie bo nie mozesz wytrzymac? Na sile oczerniasz server, mimo ze pare stron wczesniej byles jego obronca numer jeden? Troche smieszna postawa.

W rekompensacie sa jakies eventy. Teraz sam nie wiem co o tym myslec. Niby ja nic nie stracilem, bo wowczas nie gralem, ale jesli faktycznie liczba online drastycznie spadnie to mozna sie spodziewac konca jednego z lepszych serverow..

Zastanawia mnie tylko, czemu admini nie podejma sie oddawania strat zwiazanych z cofka.. Przeciez co by to bylo, 100-200 zgloszen? To mozna rozpatrzec w 2 dni we 2.. A dodatkowo ok 10h gry to wcale nie tak duzo, przy czym nie sadze zeby ktokolwiek gral cale te 10 godzin. Badzmy realistami, odrobina wkladu administracji i wszystko wrociloby do normy. Ale pewnie sie im nie chce.. Nie podoba mi sie ich podejscie :x

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Taki server jak ten nie powinien mieć takich problemów, tak myślałem to zbyt piękne żeby było prawdziwe, jedynej osoby której mi szkoda to Wallandera bo zrobił Wam dobrą reklamę do 600-800 osób ze 100 ale sami sobie na to zasłużyliście ...

Po tej cofce sporo osób odeszło i widzę dalej osoby kończą grę co działa na niekorzyść servera, powodzenia w dalszym prowadzeniu póki co z gildią kończymy grę.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, ze wowczas nie bylo ;-)

Wtedy kiedy odpowiadałem na posta też był, no ale teraz Ci tego nie udowodnię :) Zanim coś napiszę to sprawdzam czy mam racje :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

To nie ddosy tylko Maszyna c*****a i to widać gdy gra 60 ludzi jest ok ale gdy jest już po 130 na jednych chanelu zaczyna serwerowi siadać bo ma za mało RAM :) To Widać wejdźcie na serwer po 23:30 prawie wcale lagów nie ma bo ludzi dużo też nie ma

Czemu gadasz głupoty niemając pojęcia o maszynie jaka dysponuje Zakrea? 64gb to wystarczajaco dużo na kilka serwerów, wiec zamilcz.

Opublikowano

I znowu cos padlo :x

Zaczynam miec dosc..

I tak calkiem powaznie, macie zamiar to ogarnac czy lepiej dac se siana juz z serverem? Bo to jakas parodia jest. Od tygodnia wiecej off niz on, a jesli juz jakims cudem da sie grac to albo sa lagi albo robicie cofke. Kolejny dobry server z nieudolna administracja. Az zal patrzec..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Na 4 GB ramu bez problemu utrzymasz ponad 1000 osób, a tutaj masz do czynienia z dużo lepszą maszyną...

Opublikowano

Przez cofke odechciało mi się grać jak mi nie zwrócą tego co straciłem to nie zawitam tu, nawet nie wiadomo gdzie można się skontaktować z Administracją

ich forum wyłączone na facebooku nie odpisuja na ts siedze 24/7 i nikt do mnie nie przychodzi w grze ani razu ich nie widziałem no cóź

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...