Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie chce mi sie szukać 47 stron spamu

odpalam klienta i od razu sie wyłącza

o co chodzi? ;d

zgodnosc z win98 albo pierwsze rooty trzeba miec, ktos wruzcal pare stron temu.

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DZIĘKI CHŁOPACZKI

Mam ważną sprawe do administracji

możecie dodać wybór czcionki w kliencie?

Gram na ekranie o przekątnej 42'' ciężko jest cokolwiek z taką czcionką na nim dostrzec.

Pozdrawiam

Opublikowano

No prosze, 460 online, w koncu cos sie dzieje :)

Zapraszam.

Niby jest te 460, ale jak wallander skończy serie to zostanie 200. Tak samo na dreikonie i ascarialu było 2,5-3k a teraz ledwo 1k jest ;d Niestety takie czasy ;( 

Serwer polecam, bo jest dosyć ciekawy i życzę powodzenia ;d 

xD 

Opublikowano

A jak z levelem łatwo sie wbija? I jaka postać zauwazyliscie ze jest dobra? 

Lvl dosc tak idzie, do 90 easy, potem trudniej :)

Klasa.. mi sie dobrze gra mentalem, ale w pvp nie wiem co mogloby byc dobre. Taki body np bedzie raczej potrzebowal buffa i wiekszosc z tego co widze ma..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serwer naprawde swietny jednak pytanie: czy macie jakies plany dot. reklamy serwera ? Bo wedlug mnie serwer zadluguje spokojnie na 800 + graczy . Pozdrawiam i zycze powodzenia ;) (nie mam polskich znakow na tablecie)

Opublikowano

Lepiej inwestujcie w reklamę do puki serwer na nią może zarobić bo 70 graczy on-line o 10:00 to za mało. Na razie zostanę do puki liczba graczy nie będzie spadać.

PS

nurtuje mnie jedno pytanie:

GDZIE JEST FORUM?

791f747188ac8.png

Opublikowano

583881417707232463311.jpeg

Administracja i Moderatorzy jak zawsze pomocni. Od 24 godz już czekam na pliki. -,-. Ciekawe ile jeszcze poczekam. Mówię od razu 0 pomocy od administracji.

Opublikowano

Info z fb, bo nawet na stronie zapomnieli tego zamiescic, tu oczywiscie tez... Takze event jest, ale nic ciekawego. Znowu taki sam drop, generalnie - znowu to samo. Czemu nie dodacie z eventu np jakichs kostiumow, wierzchowcow fajnych, czegos nowego? Kolejny event na zasadzie idz dropic i dostaniesz to samo, co we wszystkich poprzednich eventach od startu. To sie juz nudne robi.. (pomijajac fakt, ze na moim lvlu to takie kamyczki duchowe sa kompletnie zbedne, a ludzie ich raczej nie kupuja - bo dropia dobrze. Zanizacie jeszcze bardziej ich cene.. Szkoda, ze nie ma czegos innowacyjnego w tym evencie tylko powtorka z poprzednich. Zaczynam sie tu ostro nudzic)

"Dodany został do miasta Mikołaj(u którego aktualnie nie ma żadnych opcji, a pojawią sie one w drugiej fazie wydarzenia świątecznego o którym opowiemy wkrótce) oraz Choinka w okolicach Dozorcy.

Wraz z tym zostało uruchomione wydarzenie świąteczne.

Od dziś można zdobyć Skarpetkę zabijając potwory, które mają 10 poziomów różnicy między postacią. Ze skarpetek można otrzymać przedmioty typu Kamień Duchowy, Perły, Magiczne Kamienie itd. itd.

Poprawione zostały drobne błędy językowe, cele misji oraz inne.
Do Sklepu z Przedmiotami został dodany Renifer. 

Niedługa kolejna część wydarzenia świątecznego na naszym serwerze."

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

na win 8.1 nie idzie wcale gry ani patchera uruchomić ...... próbowałem wszystkiego i DUPA jednym słowem 

A pobrałeś może Net Framework 4 ? bo jest on potrzebny do odpalenia patchera. 

xD 

Opublikowano

może ktoś z Administracji serwera się wypowie na temat ? 

Nie ma na co liczyć, serwer jest skazany na porażkę przez pomoc i ogólną współprace z graczami, lada moment, a serwerem stanie się serwerem widmo.. szkoda jest, nie wykorzystać reklamy takiej jak Wallander, uznawany przez bardzo wielu jaki najlepszy jutuber nagrywający Metin2 " pszykre "

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Serwer mogl odniesc sukces jednak stabilnosc niemal od samego poczatku pozostawiala wiele do zyczenia,to przykre ale graczy zamiast przybywac ubywa.Nawet Wallander,ktory jest ikona polskiego metina nic nie wskoral. Szkoda szkoda...

Srij9JT.png

Opublikowano

Dobra to czas na sprostowania tego bezsensownego i nieuzasadnionego bełkotu. 

Po pierwsze prezentacja to nie 1 z systemów komunikacji Gracz-Administracja, nie wchodzimy tutaj zbyt często więc nie widzimy tego co tutaj piszecie. 
Chcecie mieć udzieloną pomoc? Polecam system zgłoszeń ewentualnie facebook wysyłacie wiadomość i maksymalnie w 24h dostajecie odpowiedź (zwykle trwa to do kilkunastu minut) ale nie, lepiej wejść na MPC i pisać posty, że Administracja nie pomaga bo piszecie 15 post tutaj i nie dostaliście odpowiedzi.  
Każdy kto kontaktował się z nami wie, że udzielamy pomocy jeżeli jest to możliwe.
Wiadomości na temat eventów są udostępniane na facebooku/stronie serwera, każdy kto chociaż w minimalnym stopniu śledzi fanpage wie, że coś się dzieje na serwerze non stop. 
Po 2 Grudzień będzie jednym wielki eventem coś przez cały miesiąc będzie się działo, aktualnie dodane zostały skarpetki do dropu - tak na start, żeby wprowadzić graczy w świateczny klimat, Wy w domach chyba nie macie wigilii 6 gruddnia, prawda? Niedługo zacznie się 2 etap eventu świątecznego, gdzie będziecie mogli zdobyć kostiumy, wierzchowce świąteczne.
Po 3 dodałem zakładkę Aktualizację w pierwszym poście, gdzie możecie zobaczyć co zostało zmienione/dodane od startu serwera.
Po 4 jeżeli ktoś ma propozycje co do serwera również może je napisać nam poprzez system zgłoszeń czy facebooka - bo są to główne metody komunikacji z Administracją poza grą. 

​Pozdrawiam Kreatywny. 

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...