Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nom tak , akurat to prawda :/ Pisaliscie tu ze Walander jak zacznie nagrywac to skoczy pod 1000 online:/ Nie skoczy nigdy poniewaz serwer jest zbyt slaby pod wzgledem dodatkow i nie rowna sie z innymi serwerami bardziej rozwinietymi. 2,5 tyg minelo i trzy osoby wbily maxa :/ Pff a przeciez medium ta? Do mediuma mu daleko w dodatku caly czas klamiecie wypisujac te liczby online z dupy ! Nic sie nie zmienia w tej kwesti. Gracze nie dochodza. Patcher niedociaga plikow, caly czas problemy. Ludzie juz widzialem oddaja eq i wynosza sie z serwera jak najdalej:/ Rownie dobrze mozna sobie pograc na globalu bo chyba jest bardziej rozwiniety jak zakrea. Czarno widze jaki kolwiek progres tego serwera.

Walander chyba ze na plecach przyniesiesz ten 1000 ? hahahahah

Popieram... Myslalem ze reklama Wallandera zacheci graczy, ale tutaj nie ma do czego zachecic. Niby sa jakies nowe systemy, ale serwer wydaje sie oklepany... szczegolnie na poczatku...
Opublikowano

Jesli jestescie otwarci na sugestie dotyczaace sklepu za range proponuje dodac wierzchowca z bonusem na exp.

Mówisz o tym który nie działa ;p?

Popieram... Myslalem ze reklama Wallandera zacheci graczy, ale tutaj nie ma do czego zachecic. Niby sa jakies nowe systemy, ale serwer wydaje sie oklepany... szczegolnie na poczatku...

Oklepany na początku?? Chyba nie grałeś w ogóle na tym serwerze albo coś Ci się pomyliło, właśnie na początku jest dość ciekawy i wyjątkowy, dopiero po 80 lvl jest oklepany i strasznie nudny, monotonny.

Opublikowano

a czego sie spodziewales po pierwszym odcinku? Poczekaj z tym werdyktem tydzien/dwa,sam zobaczysz jak bardzo sie myliles.Wallander jest w stanie przyciagnac ludzi nawet na serwer hamachi.

Srij9JT.png

Opublikowano

Pierwszy kontakt z serwerem i bug.. nie moge wybrac skilli, w filmach widzialem ze w misjach sie pokazuje od wczoraj mam ten problem a nikogo a administracji ani na ts, a forum nie dziala..

Nie rozumiem po co kombinować z wyborem klasy.. Jeśli nawet tak podstawowa rzecz sie buguje to nie wróże dobrze .

e1wtwt.jpg

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

To zaloz nowa postac,co za problem wbic 17lv :O

Nie ma problemu ale chyba lepiej, zeby wiedzieli i to naprawili c'nie? co ma tak zostac i co X osoba będzie musiala usuwac i robic nowe postacie? Chyba nie na tym to polega.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Mówisz o tym który nie działa ;p?

Oklepany na początku?? Chyba nie grałeś w ogóle na tym serwerze albo coś Ci się pomyliło, właśnie na początku jest dość ciekawy i wyjątkowy, dopiero po 80 lvl jest oklepany i strasznie nudny, monotonny.

Moze gralem juz na tylu serwerach, ze ciezko mnie zachecic... W 1 dzien wbilem 65 i mam straszne Déjà vu xD Zniechecil mnie takze wyglad interfejsu... Jest strasznie odpychajacy.

Jezeli uwazacie, ze bedzie wiecej graczy to polecam dodac wiecej metkow w m2, bo jak sie skilli na g nie ma to dalej niz m2 sie nie podropi komfortowo ( chyba ze grasz wp xD ). Dodatkowe strony w eq tez by sie przydaly i jezeli nie jest to jeszcze wprowadzone to dodajcie wiecej zapisow hasel.

Na jakim silniku stoi serwer?

Opublikowano

Moze gralem juz na tylu serwerach, ze ciezko mnie zachecic... W 1 dzien wbilem 65 i mam straszne Déjà vu xD Zniechecil mnie takze wyglad interfejsu... Jest strasznie odpychajacy.

Jezeli uwazacie, ze bedzie wiecej graczy to polecam dodac wiecej metkow w m2, bo jak sie skilli na g nie ma to dalej niz m2 sie nie podropi komfortowo ( chyba ze grasz wp xD ). Dodatkowe strony w eq tez by sie przydaly i jezeli nie jest to jeszcze wprowadzone to dodajcie wiecej zapisow hasel.

Tutaj masz racje, wygląd klienta jest strasznie ohydny już wolę ten z PL, brakuje miejsc w eq - to akurat powinno zostać stanowczo dodane na już, tylko że serwer stoi na starym game bez source i tutaj zaczyna się problem.

Nie wiem czy tylko ja tak mam ale nie działa te zapisywanie pozycji i teleportowanie się do tych zapisanych miejsc.

Opublikowano

Widzę, że NoPerfect również zaczął nagrywać u was. Może jakoś jednak rozkręcicie ten serwer, oby.

Polecam #

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Proponuje przy następnej aktualizacji zwiększyć drop zwykłych konarów do misji, bo to jest żart by w 15 min z rękawicą leciał jeden.

A nagroda za to żałosna ponoć. Misja na 1000 ryb również zbugowana.

Na takim serwie jak ten MUSI BYĆ więcej zakładek w eq, nic już mi się nie mieści co chwilę muszę coś wywalać na ziemię. Dużo rzeczy tu się dropi a

pomieścić się tego nie da.

Ogólnie serwer dobry, tyle że misje niektóre chore ... Wypadałoby trochę ten % zwiększyć przy następnej aktualizacji.

E: Właśnie robię misję z ogonami konia co dropią z małp. na 1000 ubitych poleciały 4 ogony.

Czy ta dwójka Panów co ten serwer zrobiła aż tak bardzo nas nie lubi czy co jest z wami nie tak ?

Chore ....

Opublikowano

Proponuje przy następnej aktualizacji zwiększyć drop zwykłych konarów do misji, bo to jest żart by w 15 min z rękawicą leciał jeden.

A nagroda za to żałosna ponoć. Misja na 1000 ryb również zbugowana.

Na takim serwie jak ten MUSI BYĆ więcej zakładek w eq, nic już mi się nie mieści co chwilę muszę coś wywalać na ziemię. Dużo rzeczy tu się dropi a

pomieścić się tego nie da.

Ogólnie serwer dobry, tyle że misje niektóre chore ... Wypadałoby trochę ten % zwiększyć przy następnej aktualizacji.

Konary nie leca tak zle w sumie. Ja bijac metki i tak je dropiac to przy jednym metku mam 4-5 konary. Misja na dluzej no :D Choc w sumie jakis tam % wiecej na drop bylby mily... Udka tez nie leca za fajnie, ale podobno o to chodzi, zeby tych misji nei robilo sie 5 min tylko dluzej - tak twierdzil kreatywny.

Czy reklama przyciagnela ludzi? To na pewno. Do soboty jak latalem po red lesie czy rano czy w dzien czy wieczorem - pustki. Bylem wrecz sam, czasem jedna osoba. Wczoraj godzina ~23 w red masa osob. Lataja, bia, ksuja, metki ciezej znalezc. Moim zdaniem reklama cos dala. Na pewno nie ma 1k, ale troche przybylo :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Konary nie leca tak zle w sumie. Ja bijac metki i tak je dropiac to przy jednym metku mam 4-5 konary. Misja na dluzej no :D Choc w sumie jakis tam % wiecej na drop bylby mily... Udka tez nie leca za fajnie, ale podobno o to chodzi, zeby tych misji nei robilo sie 5 min tylko dluzej - tak twierdzil kreatywny.

Czy reklama przyciagnela ludzi? To na pewno. Do soboty jak latalem po red lesie czy rano czy w dzien czy wieczorem - pustki. Bylem wrecz sam, czasem jedna osoba. Wczoraj godzina ~23 w red masa osob. Lataja, bia, ksuja, metki ciezej znalezc. Moim zdaniem reklama cos dala. Na pewno nie ma 1k, ale troche przybylo :)

Tylko to jest chwilowe niestety. Red las i mapy poniżej av1/2 to jeszcze są ludzie rzeczywiście bo i misje są dostosowane pod dany lvl i te mapy i wszystko ciekawie się robi, a po 80+ lvl nudy, nudy, nudy i jeszcze raz nudy. Do 90 można sobie poexpić żeby bronie i zbroje next na +9 mieć a potem brakuje mapy na 90 żeby spokojnie coś nowego było itp.

Opublikowano

"Zostaniesz polaczony z serverem"... Hmm? Co jest?

Anuluj / wpisanie passow / zmiana ch - nie pomaga. Restart clienta tez. Strona ani normalna ani ta zastepcza widze nie dzialaja..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dlaczego strona nie działa?

CZY TY jestes ślepy? ... przeciez dupnymi literami jest napisane na górze, że jest nowy adres :  http://167.114.64.156/ ....

VsxuB58.png

Opublikowano

proponuje zmienic ilosc ryb w misji rybi szal 1k ryb to przesada dajcie z 500 a do  dropu z metkow na mapch 94+ wywalcie ku  i dodacie zlote i srebne szkaty wraz z kluczami do nich.

Opublikowano

CZY TY jestes ślepy? ... przeciez dupnymi literami jest napisane na górze, że jest nowy adres :  http://167.114.64.156/ ....

Przedtem sie nie ladowala i server tez byl chyba off, przynajmniej ja nie moglem sie zalogowac.

Juz wszystko ok.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie, nie jestem ślepy i WIEM ograniczony człowieku, że jest adres na samej górze. 

Nie działała mi, ale już wszystko działa.. oprócz forum.

Czemu forum nie działa?

404 Not Found

nginx

Opublikowano

na game 34k

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Mapy od 94lvla + to są jakieś jaja.Nie dość że exp słaby to 1/2 metki na cała mape..Przydałoby się również nowe misje i zwiększyć kolekcjonerstwo bo od 90lvl pozostaje tylko exp i drop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...