Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie skończyłem grę tutaj. Straszny syf się zrobił z tymi atakami a do tego Kreatywny z Iksem mają wyjebane na sugestie graczy odnośnie questów.

"Tak musi być, namęczcie się trochę"  :rolleyes:  Fajnie się grało przez tydzień, ale to tyle. Dzięki i elo idę szukać czegoś innego  B)

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

658201417121686922706.png

Sklepow jest więcej jednak biorąc pod uwagę tak ogromną reklamę to jest nic :D

Generalnie i sklepow i graczy jest wiecej, natomiast nazwanie reklamy u jednego, co prawda popularnego, ale JEDNEGO youtubera "ogromna reklama" jest deczko smieszne...

Ja tam polecam, o ile kreatywny z iksem sie wezma do roboty, bo narazie to lekka parodia na tym servie sie dzieje :x

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Generalnie i sklepow i graczy jest wiecej, natomiast nazwanie reklamy u jednego, co prawda popularnego, ale JEDNEGO youtubera "ogromna reklama" jest deczko smieszne...

Ja tam polecam, o ile kreatywny z iksem sie wezma do roboty, bo narazie to lekka parodia na tym servie sie dzieje :x

NoPerfect i Larry rowniez nagrywaja ale glownie to Wallander ma najwieksze oddzialywanie .

Srij9JT.png

Opublikowano

NoPerfect i Larry rowniez nagrywaja ale glownie to Wallander ma najwieksze oddzialywanie .

NoPerfect zawiesil nagrywanie, a larry to jakis noname, wiec dziekuje.. :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

NoPerfect zawiesil nagrywanie, a larry to jakis noname, wiec dziekuje.. :)

Niczego nie zawiesił, 6h temu wrzucił kolejny filmik..

Larry ma 4.2k subów, więc nie jest to ''noname'' podziękowałeś to opuść prezentację i nie spamuj. 

Opublikowano

Niczego nie zawiesił, 6h temu wrzucił kolejny filmik..

Larry ma 4.2k subów, więc nie jest to ''noname'' podziękowałeś to opuść prezentację i nie spamuj. 

4,2k subow to nie jest wiele, z reszta nigdzie nie jest o nim "glosno" ani nie wydaje mi sie, by przyciagal rzesze fanow ze soba .. ;) NP mial zaiweszona serie, najwyrazniej zaczal znow nagrywac - i dobrze. Jesli moje posty uznajesz za spam, to czym niby sa Twoje? Jestem graczem tego servera, zatem wolno mi sie tu wypowiadac.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ledwo zaczolem i juz lagi, wywalanie i problemy z zalogowaniem sie, chyba sobie odpuszcze.

Polecam tak zrobić, admin nic nie robi w kierunku naprawienia tego. Polecam wejść na fejsa i zobaczyć jak odpisuje na to jak ktoś zwróci mu uwagę żeby nad tym popracował xD

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Najlepsze jest to, że sponsor tego serwera nie ma hajsu by zakupić lepszą maszynę + zabezpieczenia. Nawet Wallander już od was hajsu nie chce i zacznie nagrywać za darmo dopóki nie uzbieracie hajsu na maszynę. Poleciłbym wam True, no ale jak tam chcecie. Bo w tej chwili nie da się grać. Powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Najlepsze jest to, że sponsor tego serwera nie ma hajsu by zakupić lepszą maszynę + zabezpieczenia. Nawet Wallander już od was hajsu nie chce i zacznie nagrywać za darmo dopóki nie uzbieracie hajsu na maszynę. Poleciłbym wam True, no ale jak tam chcecie. Bo w tej chwili nie da się grać. Powodzenia.

Pieprzyć ekonomiczna "przyjaźń", jak się robi serwer to samemu a nie pracować na kogoś typu true, hooltras czy inni sponsorzy.

Opublikowano

Najlepsze są te komentarze gdzie piszecie "ADMINISTRACJA NIC NIE ROBI". Ale byście się zdziwili... To WY nie robicie nic nie zgłaszając nam błędów, do których mogliśmy się dopuścić, bo przecież nie jesteśmy maszynami i nie możemy wszystkiego sprawdzić sami. Jest system zgłoszeń z którego korzysta kilka osób - przypadek? Cały czas o tym przypominamy. Odnotowujemy wszystkie błędy i staramy się je poprawiać. 

Co jest najśmieszniejsze w tej całej sytuacji?

Jak robiliśmy restart codziennie w godzinach gdy nie było prawie graczy na serwerze - ŹLE! CODZIENNIE RESTART, ŻAL, J**** SERWERA

Jak teraz nie zrobiliśmy przez kilka dni to co? - C*****Y SERWER ADMINISTRACJA NIC NIE ROBI

Opanujcie się ludzie, bo albo to fala niepotrzebnego hejtu na nas albo wasz iloraz inteligencji jest dość niski, zbyt niski...

Chciałbym jeszcze wspomnieć o jednej rzeczy - nikomu nigdy nie zawiniłem ale te zawistne osoby, które ciągle nas atakują pewnie mają jakiś ból dupy. Ogarnijcie się ludzie bo to do niczego nie prowadzi. 

umarł

Opublikowano

Najlepsze są te komentarze gdzie piszecie "ADMINISTRACJA NIC NIE ROBI". Ale byście się zdziwili... To WY nie robicie nic nie zgłaszając nam błędów, do których mogliśmy się dopuścić, bo przecież nie jesteśmy maszynami i nie możemy wszystkiego sprawdzić sami. Jest system zgłoszeń z którego korzysta kilka osób - przypadek? Cały czas o tym przypominamy. Odnotowujemy wszystkie błędy i staramy się je poprawiać. 

Co jest najśmieszniejsze w tej całej sytuacji?

Jak robiliśmy restart codziennie w godzinach gdy nie było prawie graczy na serwerze - ŹLE! CODZIENNIE RESTART, ŻAL, J**** SERWERA

Jak teraz nie zrobiliśmy przez kilka dni to co? - C*****Y SERWER ADMINISTRACJA NIC NIE ROBI

Opanujcie się ludzie, bo albo to fala niepotrzebnego hejtu na nas albo wasz iloraz inteligencji jest dość niski, zbyt niski...

Chciałbym jeszcze wspomnieć o jednej rzeczy - nikomu nigdy nie zawiniłem ale te zawistne osoby, które ciągle nas atakują pewnie mają jakiś ból dupy. Ogarnijcie się ludzie bo to do niczego nie prowadzi. 

Na swoim przykladie powiem, ze mi np nie o to chodzi. Mi chodzi o to, ze jeszcze 15 stron temu aktywnie dzialaliscie w tym temacie. A teraz? Wyje*ka. Odpiszecie raz na 3 strony i to z reguly bez nawiazania do czyjegos postu tylko tak o. Cofka? Czemu nie oddaliscie eq tym, co ja potracili? Nie mieliscie duzo graczy, nie zajeloby to duzo czasu. Ale po co - lepiej dac MARNE 20 expa.. Az smieszne. No wlasnie. Jak juz nawiazalem do rat.. Mialy byc od poniedzialku do 28, tak? I co? Wtorek nie bylo, sroda pol dnia nie bylo, ale wylaczyliscie rowno o 20 dnia 28 listopada.. Czemu za to ich nie przedluzyliscie? Bo stracilibyscie pare zl na pdkach z isu? I tak te Wasze marne 20% jest dosc przecietnie odczuwalne jak sie expi.. Na innych serverach daja 30-50% jako event, a nei 20. Albo to co bedzie jutro - to juz calkiem dowaliliscie. 10% expa na caly dzien, super event, chyba bede expil 24h... No pomyslcie czasem, co wy robicie.. Rece opadaja. Wallander Wam nawet z litości zaczal za darmo nagrywac ^_^ A Wy zamiast ogarnac dodatkowo jakas lepsza reklame to usuwacie sie w cien. Nie rozumiem tego. I zebys mi zaraz nie zarzucil ze to kolejna "fala hejtu" (beka..) to dodam, ze ja temu serverowi zle nie zycze oraz chce dla servera dobrze :) Sam jestem nadal, choc nie wiem ile jeszcze, tutejszym graczem i gralo mi sie dobrze, do czasu az przestaliscie cokolwiek robic..  Dzis, przed chwila, bylo 400 online. To chyba najwiecej odkad dodaliscie licznik.. Takze wezcie sie lepiej do roboty, poki jeszcze macie co "ratowac", bo jak ta liczba spadnie o polowe to juz bedzie "po ptakach".

Powodzenia ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Pieprzyć ekonomiczna "przyjaźń", jak się robi serwer to samemu a nie pracować na kogoś typu true, hooltras czy inni sponsorzy.

@Endymion_  jak chce się dobry serwer to trzeba mieć inwestora dobrego ;) Czyste zasady rynku :)

Chyba, że chce się postawić serwer bez reklamy, który z góry jest skazany na porażkę to tak można. 

Poza tym, teraz biorę jedynie zwrot kosztów i 25-30% a inwestuje w pojedynczy serwer (jeśli mi się spodoba) nawet 10k (mam już inny biznes w rl i znikam z rynku... zostały mi 3-4 projekty gdzie dałem słowo). 

Więc teraz sponsor powinien być gościem od marketingu bo inaczej jest ciężko z wybiciem serwera. 

EDIT/poprawka

chyba, że dogadasz się z ytuberami, że serwer ich... no to fakt... sponsor nie potrzebny jeśli masz na stronę i maszynę... ale u nich będzie wszystko dobrze do czasu aż serwer będzie zarabiał i będziesz im płacił ten % z ISu ... później masz przejebane  :D

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Na swoim przykladie powiem, ze mi np nie o to chodzi. Mi chodzi o to, ze jeszcze 15 stron temu aktywnie dzialaliscie w tym temacie. A teraz? Wyje*ka. Odpiszecie raz na 3 strony i to z reguly bez nawiazania do czyjegos postu tylko tak o. Cofka? Czemu nie oddaliscie eq tym, co ja potracili? Nie mieliscie duzo graczy, nie zajeloby to duzo czasu. Ale po co - lepiej dac MARNE 20 expa.. Az smieszne. No wlasnie. Jak juz nawiazalem do rat.. Mialy byc od poniedzialku do 28, tak? I co? Wtorek nie bylo, sroda pol dnia nie bylo, ale wylaczyliscie rowno o 20 dnia 28 listopada.. Czemu za to ich nie przedluzyliscie? Bo stracilibyscie pare zl na pdkach z isu? I tak te Wasze marne 20% jest dosc przecietnie odczuwalne jak sie expi.. Na innych serverach daja 30-50% jako event, a nei 20. Albo to co bedzie jutro - to juz calkiem dowaliliscie. 10% expa na caly dzien, super event, chyba bede expil 24h... No pomyslcie czasem, co wy robicie.. Rece opadaja. Wallander Wam nawet z litości zaczal za darmo nagrywac ^_^ A Wy zamiast ogarnac dodatkowo jakas lepsza reklame to usuwacie sie w cien. Nie rozumiem tego. I zebys mi zaraz nie zarzucil ze to kolejna "fala hejtu" (beka..) to dodam, ze ja temu serverowi zle nie zycze oraz chce dla servera dobrze :) Sam jestem nadal, choc nie wiem ile jeszcze, tutejszym graczem i gralo mi sie dobrze, do czasu az przestaliscie cokolwiek robic..  Dzis, przed chwila, bylo 400 online. To chyba najwiecej odkad dodaliscie licznik.. Takze wezcie sie lepiej do roboty, poki jeszcze macie co "ratowac", bo jak ta liczba spadnie o polowe to juz bedzie "po ptakach".

Powodzenia ;)

Kilka spraw: ja nie wchodzę nawet tutaj, bo jak widzę śmieszne komentarze osób, które nigdy nie miały serwera i nigdy styczności z tym to aż mi się śmiać chce. Przykład? Kilka stron(jak nie poprzednia) i wpis o tym, że mamy za słabą maszynę bo nie mamy więcej RAMu i dlatego są lagi. Proszę was...

To, że nie działał bonus doświadczenia dowiedziałem się dopiero na następny dzień. Nie siedzimy 24/7 przy komputerze a tym bardziej przy serwerze - wiesz czym jest życie prywatne? I nie wyjeżdżaj mi teraz że powinniśmy mieć jakichś GMów itd. bo to nie ma sensu.

Nie - było prawie 500 osób od kiedy dodaliśmy licznik. Widzisz? Nie wiesz o tym, bo tego nie sprawdzasz co sekundę. 

Cały czas pracujemy więc trzeba uważać na słowa, bo na prawdę - ośmieszacie się mówiąc coś, czego nie wiecie.

umarł

Opublikowano

Kilka spraw: ja nie wchodzę nawet tutaj, bo jak widzę śmieszne komentarze osób, które nigdy nie miały serwera i nigdy styczności z tym to aż mi się śmiać chce. Przykład? Kilka stron(jak nie poprzednia) i wpis o tym, że mamy za słabą maszynę bo nie mamy więcej RAMu i dlatego są lagi. Proszę was...

To, że nie działał bonus doświadczenia dowiedziałem się dopiero na następny dzień. Nie siedzimy 24/7 przy komputerze a tym bardziej przy serwerze - wiesz czym jest życie prywatne? I nie wyjeżdżaj mi teraz że powinniśmy mieć jakichś GMów itd. bo to nie ma sensu.

Nie - było prawie 500 osób od kiedy dodaliśmy licznik. Widzisz? Nie wiesz o tym, bo tego nie sprawdzasz co sekundę. 

Cały czas pracujemy więc trzeba uważać na słowa, bo na prawdę - ośmieszacie się mówiąc coś, czego nie wiecie.

"mamy zycie prywatne, wiesz co to jest" - stary, daruj sobie bo teraz to ty wychodzisz na kompletnego debila ;) Takie teksty to wala tzw. gimbusy, bez urazy.. Mnie on smieszy. Te teksty o ktorych mowisz, z ramami itd - moje nie sa. Takze jesli nie wchodzisz do tematu WLASNEGO sevrera, dlatego ze czesc komentarzy jest glupia, to po prsotu pozdro dla Ciebie i widac jak olewczy masz stosunek. Ok, moglo sie zdarzyc z tym expem - ale wowczas powinniscie psotapic jak ludzie i skoro z obiecanego terminu jeden dzien ulecial to jeden dzien dolozyc. Przedluzyc expa o 24h. W czym problem? Nie zrobiliscie tego, gdyz? Pytam calkiem powaznie. Ok, moglo byc 500 osob, w takim razie gorzej dla was, bo teraz ta liczbya oscyluje na wysokosci 350-400 MAX. Czyli ludzi ubylo, tak? Nie mowie zebyscie zatrudnili GMow. Skoro zakladasz server - musisz miec na neigo czas. Chyba ze chcesz zalozyc ot tak zeby sobie stal i miec wszystko w d***e.. Raty byly chwile w poniedzialek wieczorem, caly wtorek nie bylo, w stode wlaczyliscie. A zatem zaden z was nie raczyl wejsc choc na minute przez caly dzien a server. A potem sie dziwic, ze tak sie dzieje.. Jest Was 2 - ustalcie sobie dyzury, terminy itd, a nie placzzesz "a bo ja tez mam zycie prywatne". Spoko, kazdy ma, ale skoro sie za cos bierzesz to rob to solidnie :)

I osmieszamy sie mowiac, ze nic nie robicie? Dobra. To napisze inaczej. NIE WIEM ILE PRACUJECIE, ALE efektow nie widac wcale. Lepiej? Teraz zadowolony?

Jak mam byc szczery to raczej ten server polecalem i go bronilem, ale po jakze krotkiej, ale owocnej rozmowie z Toba zaczynasz mnie zniechecac do kontynuacji gry tutaj...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

"mamy zycie prywatne, wiesz co to jest" - stary, daruj sobie bo teraz to ty wychodzisz na kompletnego debila ;) Takie teksty to wala tzw. gimbusy, bez urazy.. Mnie on smieszy. 

Nie rozmawiam z Tobą dalej - okazało się że jestem kompletnym debilem :/

umarł

Opublikowano

Nie rozmawiam z Tobą dalej - okazało się że jestem kompletnym debilem :/

Eh i tylko mnie w tym uswiadamiasz.. Napisalem, ze WYCHODZISZ na debila psizac w ten sposob, a nie ze jestes "kompletnym debilem". Plus albo mam racje albo brakuje Ci argumentow, skoro nie potrafisz odpowiedziec.

Pozdrawiam

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Z racji te go że dostałem dziś bana za wh ;<

Mogę podsumować ok 10 dni grania na servie wbiłem 102 lvl eq z is-a o wartości 60 zł

A więc serwer jest bardzo ciekawy jedynie co mi brakuje to eventow w weekend do 102 lvl praktycznie nie było żadnego buga ani błędu tylko misja z koniem

Lagi były jak zacząłem grać przez kilka dni aczkolwiek od chyba wtorku żadnego laga nie było więc śmiało mogę polecić każdej osobie ten serwer ja niestety już tu nie zagram z wiadomych przyczyn

Pozdrawiam i może się jeszcze kiedyś spotkamy RYCHU :)

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...