Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no właśnie ja mam problem 2x UP i Nukeya.... A chcę pograć, i mi się client nie włącza, świeżo pobrany. Pomóżcie.

­graphic.png

Opublikowano

Tak wgl to nie wiem co wy macie z tym klientem, Jako jedyny server gdy włącze 2 klienty to mi zacina i laguje :> Inne servery po 4-5 odpalalem na raz i wszystko smigalo + inne rzeczy robilem na komputerze ;)

Mozna prosić odpowiedz Administracji ?

Zacinanie przy kilku odpalonych kontach nie jest zależne od klienta gry tylko od sprzętu na jakim grasz.

Jedną możliwość zwiększenia się ścinek przez klient jest w pierwszych miastach gdzie została zmieniona grafika i dodane elementy.

Zagrałbym ale jak włączam clienta to w tym samym czasie się wyłącza :v

Proszę o PW z treścią pliku syserr.txt (Najpierw spróbuj odpalić klienta a później otwórz plik syserr.txt)

Można wiedzieć co z forum? :) i z stroną?

Stronka już powinna działać zmienialiśmy hosting strony i może to potrwać do 24h.

Ogarnijcie te logowanie.. zeby zalogowac sie trzeba 100 razy pasy wpisywac, albo dajcie wczytywanie pasow automatyczne w cliencie a nie trzeba wpisywac cale bo tylko jedno konto da sie zapisac..

Pracujemy nad zapisywanie kont, prawdopodobnie  będzie dostępne przy najbliższej aktualizacji klienta.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Misja z ezoterycznym szalem na pewno nie jest zbugowana? Bije te ezoty w świątyni od 3 dni, po 30 min dziennie i nadal go nie mam.

Opublikowano

Misja z ezoterycznym szalem na pewno nie jest zbugowana? Bije te ezoty w świątyni od 3 dni, po 30 min dziennie i nadal go nie mam.

Mi dziś poleciał szal po ~ 1h, bij ezoty te początkowe, ale nagroda też jakoś dupy nie urywa ( 45zmianek, dodań, 2x metale, 2x kamole, losowy kd+5, losowy item +7 )

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

kiedy w końcu naprawicie stronę,b o nowi gracze grać nie mogę bo muszą spatchować tego cholernego clienta! ..

­graphic.png

Opublikowano

ile ludzi on w godzinach szczytu ?

Na czym najlepiej się dorobić ?

Jest coś ciekawego do roboty poza levelowaniem ?

300-400 ale jest juz odcinek Wallandera, zapewne wzrosnie niedlugo.

Mixowanie itemow chyba na chwile obecna. Kamole i metale tez w cenie. Mozna tez chodzic na ripa i liczyc na trute - stosunkowo droga.

Masa misji :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

ile ludzi on w godzinach szczytu ?

Na czym najlepiej się dorobić ?

Jest coś ciekawego do roboty poza levelowaniem ?

Granice 300-400 online

Metiny( glownie chodzi o drop srebrnych/zlotych kluczy,szkatulek,kamieni duchowych)

Jest duzo misji fabularnych jak rowniez szereg roznorakich dungenow .

Srij9JT.png

Opublikowano

Niby jest jakaś tam reklama, ludzie jarają sie wallanderem ale tylko się jarają i co z tego... po filmiku miał być BANG a praktycznie nic sie nie zmieniło...

skąd kamień do av1? 

Opublikowano

Co racja to racja. Miala byc reklamowa bomba a może 50-100 graczy przybylo. Brakuje graczu nowych. Codziennie te same osoby w m1 i tylko stoją i gadają nic innego nie ma co robic na wyższym lvlu. Exp staje sie nudny bo do 96 trzeba w grocie. Spoty zinow są dość male. Brakuje jakiejś mapki do expa na 90 lvl i misji powyżej 80lvl. Wczesniej bylo fajnie bo misje byly przystosowane pod exp. Czyli zawsze mozna bylo expoc i tym samym robic misje bo potwory byly idealnie dobrane. Po 80 totalna klapa. Nuda nuda nuda. Brak misji. Brak kolekcjonera.

Opublikowano

Mówiłem że tak będzie :) Nie wiem co trzeba było mieć w głowie żeby myśleć i wypisywać tutaj takie głupoty że dojdzie 1k graczy haha. Ten wallander nie jest żadnym fejmem żeby zapewnić serwerowi aż tyle ludzi :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Nawet Wallander nie rozkreci tego serwera. Serwer jest zmudny i ma bardzo nieladny interface. Moze po filmach wallandera ludzie wbija ale na 1dzien i zrezygnuja ;) Tak ja ja i wiele innych osob pod filmikiem z Zakrei ;)

Opublikowano

Nawet Wallander nie rozkreci tego serwera. Serwer jest zmudny i ma bardzo nieladny interface. Moze po filmach wallandera ludzie wbija ale na 1dzien i zrezygnuja ;) Tak ja ja i wiele innych osob pod filmikiem z Zakrei ;)

a tam gadasz, zacząłem dzień przed nagrywaniem wallandera i bardo spodobał mi się server - 0 bugów. Teraz  gra juz 500-700 osob w godz szczytu. przed Wallanderem bylo 300-400

Opublikowano

a tam gadasz, zacząłem dzień przed nagrywaniem wallandera i bardo spodobał mi się server - 0 bugów. Teraz  gra juz 500-700 osob w godz szczytu. przed Wallanderem bylo 300-400

Gówno prawda... Codziennie siedzę na serwerze o różnych godzinach i dużo się nie zmieniło cały czas jest te 400-450 max osób.

Opublikowano

Nom tak , akurat to prawda :/ Pisaliscie tu ze Walander jak zacznie nagrywac to skoczy pod 1000 online:/ Nie skoczy nigdy poniewaz serwer jest zbyt slaby pod wzgledem dodatkow i nie rowna sie z innymi serwerami bardziej rozwinietymi. 2,5 tyg minelo i trzy osoby wbily maxa :/ Pff a przeciez medium ta? Do mediuma mu daleko w dodatku caly czas klamiecie wypisujac te liczby online z dupy ! Nic sie nie zmienia w tej kwesti. Gracze nie dochodza. Patcher niedociaga plikow, caly czas problemy. Ludzie juz widzialem oddaja eq i wynosza sie z serwera jak najdalej:/ Rownie dobrze mozna sobie pograc na globalu bo chyba jest bardziej rozwiniety jak zakrea. Czarno widze jaki kolwiek progres tego serwera.

Walander chyba ze na plecach przyniesiesz ten 1000 ? hahahahah

Opublikowano

Zaskoczyliście mnie pozytywnie niektórymi nowymi systemami, lecz mapy do expowisk wszędzie te same. Postaram się zajrzec tam do was ;)

//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...