Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego serwer jest glupi? prosta sprawa. Nie ladny interface, nie ladne miasta, sklepiki oczojebne, zmianki w sklepie to juz psuje rozgrywke. Za duzy drop ku powinno leciec max 4. Gdy bedzie 1k + to serwer stanie sie easy bedzie od ch* ja ku ktore beda nic nie warte , zmianki w sklepie to chyba

najwiekszy - nastepna rzecz bojowiec na start kolejny - powinno medale sie czytac co 30min i wtedy bojowiec byly nie taki uniwersalny i zawsze rynek mialby dodatkowy handel. Kolejna rzecz to 3k hp to wyglada jak na easy nie medium

Duzo......... bym wymienial ale na co wam to ;)

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego serwer jest glupi? prosta sprawa. Nie ladny interface, nie ladne miasta, sklepiki oczojebne, zmianki w sklepie to juz psuje rozgrywke. Za duzy drop ku powinno leciec max 4. Gdy bedzie 1k + to serwer stanie sie easy bedzie od ch* ja ku ktore beda nic nie warte , zmianki w sklepie to chyba

najwiekszy - nastepna rzecz bojowiec na start kolejny - powinno medale sie czytac co 30min i wtedy bojowiec byly nie taki uniwersalny i zawsze rynek mialby dodatkowy handel. Kolejna rzecz to 3k hp to wyglada jak na easy nie medium

W sumie to zgadzam się ze wszystkim, ale i tak serwer jest lepszy od większości które stoją. Moim zdaniem miasta nie mają klimatu i tych KU faktycznie leci za dużo :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

W sumie to zgadzam się ze wszystkim, ale i tak serwer jest lepszy od większości które stoją. Moim zdaniem miasta nie mają klimatu i tych KU faktycznie leci za dużo :)

Czyli na mediumie ma lecieć 1 ku z metka? :D

@Lenzik 

Przecież ten serwer to nie hard, żeby medale czytać...

579571423327107377857.png

Opublikowano

Jasne, niech zmniejszą teraz drop KU, takie ułatwienie dla nowych graczy.. xD Teraz to już za późno na takie gadanie. 

Serwer polecam, reklama rusza, będzie z kim grać.

Opublikowano

Mam problem z klientem gry, gdy go odpalam to nic nie wyskakuje ani nic się nie dzieje ! Odpalam z zgodnościami, antywirus wyłączony.. Nic nie pomaga, jak coś to win8 :) A i patcher nie działa też " Plik główny patchera został uszkodzony. Uruchom patchera ponownie " i to samo za każdym razem.. 

Opublikowano

Mam problem z klientem gry, gdy go odpalam to nic nie wyskakuje ani nic się nie dzieje ! Odpalam z zgodnościami, antywirus wyłączony.. Nic nie pomaga, jak coś to win8 :) A i patcher nie działa też " Plik główny patchera został uszkodzony. Uruchom patchera ponownie " i to samo za każdym razem.. 

Spróbuj pobrać clienta.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Spróbuj pobrać clienta.

Dobra działa ! Wystarczyło pobrać klienta z drugie hostu, z tego pierwszego coś lipa :D

Opublikowano

Patcher jest uszkodzony, choc mialem wyłaczonego antyvirusa podczas sciagania i rozpakowywania.

Z innymi serwerami nie mam problemu, a kolejny raz nie mam zamiaru sciagac bo znowu bede czekal 2-3h

Opublikowano

Co wy macie z tym klientem że gdy próbuje go włączyć to jest ekran logowania i nagle bum, wywala?

Kiedy strona będzie online ?

włączcie zgodność z windows 98 :D

Opublikowano

włączcie zgodność z windows 98 :D

o dziwo zadziałało, wtf? poczekam jeszcze na klienta z mega, chociaż chyba wyjątkowa liczba go pobiera bo jeszcze 50 minut, no cóż. :D

teraz mam problem z kontem, zakładam, na e-maila nic nie przychodzi (spam też) w grze piszę że konto nie istnieje, a na stronie zalogować się mogę, wtf?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ogarnijcie te logowanie.. zeby zalogowac sie trzeba 100 razy pasy wpisywac, albo dajcie wczytywanie pasow automatyczne w cliencie a nie trzeba wpisywac cale bo tylko jedno konto da sie zapisac..

Opublikowano

O co chodzi?

Strona nie działa.

Dodatkowo gdy ma się pojawić pasek ładowania postaci wywala całą grę.

10853055878817310739.png

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

No ale to MEDIUM a nie HARD, chyba sobie wiec cos pomyliles :) Ku juz sa nic nie warte, chocby lecialy po 1szt to przy 100% szansie bez czekania po kilku dniach bylyby nic nie warte. Od 80 dropisz medale a uwierz, ze leca bardzo slabo - wiec tu handel bedzie. Wbiles pewnie 35 i uznajesz sie za znawce :) 

Zmianek leci duzo, a u handlarki sa bardzo drogie - wiec nikt ich tak czy tak nie kupuje ^_^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Potwierdzam UP ;) "gracze" typu Lenzikk guzik wiedzą na temat serwera a takie posty piszą :D handel jest bardzo rozwinięty, jest naprawde wiele wiele sposobów na zarobek. Serwer polecam pod każdym względem, kontaktu z administracją, atmosfery, poprawności, nowości, klimatu jakiego jeszcze nie spotkałem grając 3 lata na medium/hard. Serwer ma MEGA potencjał.

Opublikowano

Pobrałem clienta z mega, wypakowałem, właczam autopatcha klikam Zagraj i piszę, że główny plik AutoP jest uszkodzony :unsure:

­graphic.png

Opublikowano

Pobrałem clienta z mega, wypakowałem, właczam autopatcha klikam Zagraj i piszę, że główny plik AutoP jest uszkodzony :unsure:

Autopatcher raczej nikomu nie dziala,przynajmniej na chwile obecna.

Srij9JT.png

Opublikowano

Autopatcher raczej nikomu nie dziala,przynajmniej na chwile obecna.

No ale jak włączam Zakrea.exe to też mi nie śmiga. Znaczy odpala się, ale nie odpala okno logowania ani nic.

­graphic.png

Opublikowano

Można wiedzieć co z forum? :) i z stroną?

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Tak wgl to nie wiem co wy macie z tym klientem, Jako jedyny server gdy włącze 2 klienty to mi zacina i laguje :> Inne servery po 4-5 odpalalem na raz i wszystko smigalo + inne rzeczy robilem na komputerze ;)

Mozna prosić odpowiedz Administracji ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...