Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem.. Jak uruchomie tego Clienta cały czas mi się wyłącza, zmieniałem tą zgodność na Xp, 7,8 , viste i dalej nic, nie moge odpalić Clienta. Jest jeszcze jakiś sposób żeby pograć na tym serwerze? Ma ktoś jakis pomysł?

Opublikowano

Mam problem.. Jak uruchomie tego Clienta cały czas mi się wyłącza, zmieniałem tą zgodność na Xp, 7,8 , viste i dalej nic, nie moge odpalić Clienta. Jest jeszcze jakiś sposób żeby pograć na tym serwerze? Ma ktoś jakis pomysł?

Również mam to samo.

Skad truta?

Opublikowano

Jest tutaj szybka zmiana eq? W prezentacji ja widzialem ale na serwerze nie moge dostrzec.

Jest tuż nad ikonką od hełmu.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Serwer mi się nie podoba

Wallander grał na Dreikonie i Ascarialu to byly fajne serwery mega fajnie mi się tam gralo. Na ascarialu gralem przez cale wakacje mega sie pykalo, na Zakrea nie zagram bo serwer jest glupi nawet Wallander mnie nie przekona ;)

Opublikowano

Serwer mi się nie podoba

Wallander grał na Dreikonie i Ascarialu to byly fajne serwery mega fajnie mi się tam gralo. Na ascarialu gralem przez cale wakacje mega sie pykalo, na Zakrea nie zagram bo serwer jest glupi nawet Wallander mnie nie przekona ;)

Może podaj kilka argumentów, że serwer jest głupi ;).

579571423327107377857.png

Opublikowano

Strona działa na nowym hostingu. Niestety, tamten został zablokowany a na odblokowanie przekierowanie trzeba niestety poczekać.
Oto aktualny link do strony:
LINK DO STRONKI !!!!!!!!! http://167.114.64.156/
Nie powinny występować pod tym adresem żadne problemy ale również powinna działać kilkukrotnie szybciej.
Przepraszamy za problemy, będziemy informować na bieżąco.
/iks

Opublikowano

Aktualny adres strony:

http://167.114.64.156/

Do 24h strona pod adresem zakrea.pl powinna działać poprawnie, pozdrawiam i zapraszam do gry. 

PS. Komentarze typu "Nie zagram bo serwer głupi" bez wchodzenia na serwer, zostawię bez odpowiedzi bo brak mi słów do takich "graczy".

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Aktualny adres strony:

http://167.114.64.156/

Do 24h strona pod adresem zakrea.pl powinna działać poprawnie, pozdrawiam i zapraszam do gry. 

PS. Komentarze typu "Nie zagram bo serwer głupi" bez wchodzenia na serwer, zostawię bez odpowiedzi bo brak mi słów do takich "graczy".

Co wy macie z tym klientem że gdy próbuje go włączyć to jest ekran logowania i nagle bum, wywala?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Co wy macie z tym klientem że gdy próbuje go włączyć to jest ekran logowania i nagle bum, wywala?

Blokuje Ci go antywirus albo firewall, tez tak miałem. Chyba wiesz co zrobić :))

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Zmieńcie też adres w patcheru na ten czas aby mógł normalnie pobrać pliki, bo nie moge wejść na serwer i zobaczyć czy jest dobry czy szukać kolejnego. Pozdrawiam

Opublikowano

Blokuje Ci go antywirus albo firewall, tez tak miałem. Chyba wiesz co zrobić :))

antywirusa nie mam, zapora wyłączona, zgodności, uruchamianie jako administrator nie pomaga. 

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

antywirusa nie mam, zapora wyłączona, zgodności, uruchamianie jako administrator nie pomaga. 

Tryb zgodności jeszcze sprawdź, jak nie pomoże to już do admina ;)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

program auto patcher przestal dzialac dziekuje..... WTF?

KTOS WIE DLACZEGO NIE MOGE WLACZYC METKA? MAM WYLACZONEGO ANTYWIRA I MAM ZE ZGODNOSCIA TAKA JAKA TRZEBA....

JurexGCW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...