Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli można używać przez jakiś czas,a po np. tygodniu lub 2 przychodzi Perm? :D

Nie polecam używać innej opcji niż TE Bot, typu Tank, Ghost czy Wall Hack - w takim wypadku bana dostaniesz szybko.

Jak chcesz używać TE Bota polecam nie więcej niż 100 ucieczek na dzień (zmniejszy to ryzyko bana).

Ogółem nie polecam teraz używać cheatów, bo łatwo dostać blokadę  ;)

f

Opublikowano

Nie polecam używać innej opcji niż TE Bot, typu Tank, Ghost czy Wall Hack - w takim wypadku bana dostaniesz szybko.

Jak chcesz używać TE Bota polecam nie więcej niż 100 ucieczek na dzień (zmniejszy to ryzyko bana).

Ogółem nie polecam teraz używać cheatów, bo łatwo dostać blokadę  ;)

Gdzieś widziałem bota na dodawania miejsca w garażu jak z nim ? działa? a jak działa czy można też szybko wyrwać bana?

Opublikowano

Gdzieś widziałem bota na dodawania miejsca w garażu jak z nim ? działa? a jak działa czy można też szybko wyrwać bana?

Działa, ale można zarobić bana. Jak już napisałem - teraz można za jakiekolwiek oszukiwanie dostać bana :)

Ewentualnie możesz trochę zmniejszyć ryzyko blokady dodając małe ilości slotów (np. pięć na dzień).

f

Opublikowano

Działa, ale można zarobić bana. Jak już napisałem - teraz można za jakiekolwiek oszukiwanie dostać bana :)

Ewentualnie możesz trochę zmniejszyć ryzyko blokady dodając małe ilości slotów (np. pięć na dzień).

Dobra dzięki, zaraz zrobię sobie test-konto i spróbuje tego i tego zobaczymy czy pójdzie ban:)

Opublikowano

Wszystko ok niby nalicza mi "Done:3" itd. ale kasa nie wpada cały czas mam 26k? czy potem dostane jak się zaktualizuje

EDIT: ok wszystko gra zaktualizowało się jak wszedłem do garażu:D

Opublikowano

@kubatoja

To  się nie aktualizuje na bieżąco. Jak wykonasz jakąś akcję to się zaktualizuje.

Jakoś to leci:D jak używacie tego bota to po ile dziennie robicie wypraw? i jak kto jest na prawdę z tym botem na miejsca na auta? trzeba mieć 60lvl czy może być dowolny?(wynagrodzę lajkami sensowne odpowiedzi).

Opublikowano

W TeamEscapeBocie dziennie najlepiej rób około 100 ucieczek.

Na bota na miejsca w garażu trzeba mieć 60 lvl, ale można łatwo dostać bana.

Czyli jedynym botem, którego da się użyć bez obawy bana po 1 min. jest TeamEscape? a da się w inny sposób zdobyć miejsca w garażu bo 2 miejsca na start to lipa;/

Opublikowano

Czyli jedynym botem, którego da się użyć bez obawy bana po 1 min. jest TeamEscape? a da się w inny sposób zdobyć miejsca w garażu bo 2 miejsca na start to lipa;/

Darmowe miejsca na auta w garażu otrzymujesz automatycznie po osiągnięciu:

- 12lv

- 20lv

- 30lv

- 40lv

- 50lv

- 60lv

Oprócz tego (nie licząc cheatów) darmowe miejsca dostaje się po:

- kupieniu auta za SB (razem z autem dostajemy slot),

- otrzymaniu auta z kodu/osiągnięcia,

- tradycyjny zakup za 500 SB.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Darmowe miejsca na auta w garażu otrzymujesz automatycznie po osiągnięciu:

- 12lv

- 20lv

- 30lv

- 40lv

- 50lv

- 60lv

Oprócz tego (nie licząc cheatów) darmowe miejsca dostaje się po:

- kupieniu auta za SB (razem z autem dostajemy slot),

- otrzymaniu auta z kodu/osiągnięcia,

- tradycyjny zakup za 500 SB.

Szkoda mi wydawać kasę na grę:D a co do tych banów to przyznawane są tylko jak ktoś cię zraportuje czy automat? i po jakim czasie można go dostać? bo nie dostałem odp. jak pytałem wcześniej:D  Czy bot na TeamEscape działa jakby jeżdził normalny człowiek tzn. jeździ z innymi ludźmi  czy sam sobie wchodzi do ucieczki? A i jeszcze jedno na 2 lvl czy jakoś tak dostaje się darmowe 500Boost wydawać je na te karty czy zostawić? bo na głównym koncie nie mogłem inaczej wyjść z tego okna kupna kart i musiałem wydać 300boost,a z botem na test-koncie zatrzymałem sobie te Boosty:D? trochę nawaliłem pytań, ale myślę, że to nie problem :)

Opublikowano

TeamEscapeBot buguje przejechane ucieczki pomnażając otrzymywane nagrody(dawniej był bot działający na takiej samej zasadzie bugujący dni diamencików zbierania)

To 500SB sobie możesz zostawić.

Bany są nadawane na postawie raportów, lecz za boty buguje automat.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

TeamEscapeBot buguje przejechane ucieczki pomnażając otrzymywane nagrody(dawniej był bot działający na takiej samej zasadzie bugujący dni diamencików zbierania)

To 500SB sobie możesz zostawić.

Bany są nadawane na postawie raportów, lecz za boty buguje automat.

Zapomniałem zapytać robienie TeamEscape co dziennie, ale co 24h czy np. robię dziś o 20.00 i drugi raz robię o 8 rano?

Opublikowano

Robie około 90-110 dziennie i bana nie ma ale trzeba z umiarem TEB Używać :)

Ale i tak może to się okazać za dużo ;)

Przy banach w NFSW wiele też zależy od szczęścia ;)

@MararOn kiedyś napisał, że go zbanowali, a miał ~60 ucieczek zrobionych :)

f

Opublikowano

Ale i tak może to się okazać za dużo ;)

Przy banach w NFSW wiele też zależy od szczęścia ;)

@MararOn kiedyś napisał, że go zbanowali, a miał ~60 ucieczek zrobionych :)

Jedyną funkcją jaką używać to bot na wyścigi a np. f12 sprawiamy zalogowanego gracza? włączyć to?

Opublikowano

Czy komuś z was udało/nadal się udaje robić teamescape(tzn. jak długo bez bana ),   i czy wbiliście może na tym 60lv? itd?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...