Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy na funkcji TeamEscapeBot po ukończeniu wyścigu(lobby po wyścigu) tak po 5-6 min słychać z gry muzykę ale jest czarny obraz ? Czy ktoś pomorze ? Jak się wyłączy gre to nie ma bana ! 

Opublikowano

Jak się grę wyłączy to nie ma bana. Spowodowane jest to minimalizacją gry lub po prostu dlatego że działała ona w tle. Gra oczywiście dalej działa w tle ( Kiedyś właśnie to sprawdziłem czy czarne okno przeszkadza botowi w nabijaniu i okazało się że nie). Jeśli jesteś cierpliwy to włącz okienko żeby było na wierzchu i było "zaznaczone" i zostaw na noc :) Rano powinno czarne okno zniknąć a zamiast tego rozświetlać je będą z powrotem tekstury :D! TADAAM.

Opublikowano

Jak się grę wyłączy to nie ma bana. Spowodowane jest to minimalizacją gry lub po prostu dlatego że działała ona w tle. Gra oczywiście dalej działa w tle ( Kiedyś właśnie to sprawdziłem czy czarne okno przeszkadza botowi w nabijaniu i okazało się że nie). Jeśli jesteś cierpliwy to włącz okienko żeby było na wierzchu i było "zaznaczone" i zostaw na noc :) Rano powinno czarne okno zniknąć a zamiast tego rozświetlać je będą z powrotem tekstury :D! TADAAM.

Dzienki tak zrobiłem ale gra się tak długo wczytuje i ciągle jakieś błędy wyskakują :( 

Opublikowano

No tak czarny ekran szybko ci nie zniknie i trzeba trochę poczekać :). (To wina jak już pisałem zbyt długo działającej w tle gry).

Opublikowano

Hack ten ma jakieś wirusy? Jest bezpieczny?

Trochę głupie pytanie bo wiadomo że antywirus wykryje każdego hacka jako wirusa..

Opublikowano

Trochę głupie pytanie bo wiadomo że antywirus wykryje każdego hacka jako wirusa..

@martix55 pytał, czy trainer posiada faktyczne wirusy, które mogą narobić szkód, a nie czy antywirus wykrywa go jako wirusa :P

To, że antywirus wykryje cheat'a jako zagrożenie jest normalne. Bo cheat ingeruje w proces gry.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Buguje przejechane ucieczki dzięki czemu dostajesz kasę kiedy nic nie robisz.

Bot "buguje" EA banuje... mimo, że dziennie nie przekraczałem jednej setki ucieczek to dostałem tymczasowego bana, więc jeżeli ktoś ma więcej niż konto eksperymentalne to niech się ma na baczności 

PS

nie używałem niczego innego tylko to.

Opublikowano

pewnie tak, zwłaszcza że nawet ciurkiem nie laciało, tylko po 10-15 ucieczek i pauza. Bot  byłby bezpieczniejszy, gdyby jechał co jakieś 2,5 minuty

Opublikowano

Użyłem starego trainera i dostałem tymczasową blokadę konta, właśnie teraz zalogowałem się na to konto i gram normalnie :D

graphic.png

Opublikowano

Użyłem starego trainera i dostałem tymczasową blokadę konta, właśnie teraz zalogowałem się na to konto i gram normalnie :D

Ja po tymczasowym mogłem dwa dni grać normalnie, po czym zablokowali z tekstem : obecnie masz zakaz dostępu do gry, skontaktuj sie z centrum pomocy . A ten zapewne  zmieni się na : konto zostało zbanowane za naruszenie  :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...