Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siemanko mam problem, dokładnie chodzi o to że odpalam NFSa wchodzę do gry odpalam tego bota i nagle czarny obraz i w menadżerze zadań mam "brak odpowiedzi"

na chwilę obecną probowałem tego na Win Vista nie wiem jeszcze jak z Win 7.

ktoś coś jakaś porada?

Wróg twojego wroga to twój przyjaciel.

Im więcej wrogów tym większy zaszczyt.

Opublikowano

no co jak co, ale takie podstawy to ja wiem że jako admin uruchomić, właśnie wtedy mi się robi taki błąd...

sprzawdzę teraz jak to pójdzie na Win 7

EDIT:

na Win 7 śmiga pięknie :)

Wróg twojego wroga to twój przyjaciel.

Im więcej wrogów tym większy zaszczyt.

Opublikowano

Jak na razie nie banują, ale zwalona wersja, strasznie wolno done idzie, i części mi nie wpadają...

Chyba że tylko ja mam z tym problem, jeżeli tak proszę o napisanie rady..

Opublikowano

Jak na razie nie banują, ale zwalona wersja, strasznie wolno done idzie, i części mi nie wpadają...

Chyba że tylko ja mam z tym problem, jeżeli tak proszę o napisanie rady..

- poprawiono działanie TE Bot'a (teraz wykonuje 1 ucieczkę na minutę)

Jak chcesz to możesz używać starej wersji, będzie Ci szybko nabijał hajs i części (tylko, że szybko dostaniesz perma :P).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jak chcesz to możesz używać starej wersji, będzie Ci szybko nabijał hajs i części (tylko, że szybko dostaniesz perma :P).

a w tej nowej nie da rady jakoś szybciej czy jak będzie szybciej to prem xD ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Używam go trzeci dzień i wszystko hasa tak jak powinno, żadnego bana nie dostałem wszystko cacy :) wiadomo długo bo długo ale jednak idzie 33lvl 7/8mln igc zarobiłem do tej pory, ustawiając bota na kilka godzin dziennie :P wydaję się niewykrywalny, przynajmniej opcja z TE bo niczego więcej nie używam.

Opublikowano

Używam go trzeci dzień i wszystko hasa tak jak powinno, żadnego bana nie dostałem wszystko cacy :) wiadomo długo bo długo ale jednak idzie 33lvl 7/8mln igc zarobiłem do tej pory, ustawiając bota na kilka godzin dziennie :P wydaję się niewykrywalny, przynajmniej opcja z TE bo niczego więcej nie używam.

Wykrywalny, wykrywalny ;)

Trzeba używać TE bota z umiarem, a powinno być w porządku.

f

Opublikowano

Ludzie... Obyscie Tivoli nose hacki bo ea beds mieli nose zapory niedlugo ;)

Walony smartfon...

mówiłem że nowe zabezpieczenia będą niedługo

76561198180869410.png
Opublikowano

Mam pytanie dotyczące tego bota, dopiero dziś zacząłem grać w tego nfsW i chciałem zapytać czy nadal można sobie używać tego bota bez  bana po 1 minucie?

Opublikowano

Witam mam mały problem gdy pobieram Trainer wyskakuje mi "C/users/master/dowlands/nfsw_hack/. Nieoczekiwany koniec archiwum " oco chodzi :>?

Opublikowano

@MararOn Wyłączyłem i dalej to samo poczytałem i internecie i niby ten błąd oznacza uszkodzony plik prosiłbym cie lub autora o udostępnienie 2 linku pobierania z innego Hosta :). O ile to możliwe.

Opublikowano

A widzisz wyłączenie firewalla pomogło dzięki bardzo i jeszcze jedno pytanko TE jest bezpieczny? Tzn ile maksymalnie robić Pirsutów aby nie dostać perma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...