Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wbić 60 lvl, zdobyć dużo kasy oraz części 3*, 4* - poradnik video

Trzycz Krybson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie w tym poradniku zaprezentowane jest jak wbić szybko 60 lvl zdobyć części 3* i 4* umiejętności,dużo kasy oraz neony itp 

Wszystko widoczne jest na filmiku oraz linki do pobrania macie w opisie filmiku jeżeli takie typu poradniki nie są akceptowane na forum to przepraszam.

http://youtu.be/XgklIC5aE18

Dla tych co mają problem z włączeniem Hacka. 

https://www.youtube.com/watch?v=f58Se7gLUro

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poprawiłem części 3*,5* na części 3*,4* w tytule.
Poradnik zrobiony dobrze, pokazałeś dobrze co i jak w tym bocie. Popełniłeś trochę błędów w wymowe np. czytałeś page dałn, a czyta się pejdź dałn.
Ale tutek fajny, przyda się ludziom którzy wolą obejrzeć film, zamiast czytać tekst :D

Opublikowano

Tutek spoko ale można go było zrobić z miesiąc temu :D bo teraz pewnie nikomu się już nie przyda :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Hej.   Mam pytanie czy ta osoba jadąca zemną będzie wiedziała że ja boce na końcu?

Nie będzie widziała.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakby na to dobrze spojrzeć,to jesteś ustawiony do końca gry z tym.

Można tak powiedzieć ;)

Wystarczy pare razy odpalić bota, za każdym razem sprzedać niskiej klasy części, aby nie zabierały miejsca tym lepszym, hajs wydawać na osiągnięcia/karty/auta i jazda :D

HB5fLf7.png

Opublikowano

Można tak powiedzieć ;)

Wystarczy pare razy odpalić bota, za każdym razem sprzedać niskiej klasy części, aby nie zabierały miejsca tym lepszym, hajs wydawać na osiągnięcia/karty/auta i jazda :D

Tak,masz rację. Jeszcze jest ten plus że robisz z pięć kont,na każdym 60lv,miejsca w garażu dzieki Pursuit Bocie oraz hajs i częśći. Czarny biznes na zarobek,ale i też nie boisz się o bana na jednym koncie bo masz pozostałe cztery. :P

Opublikowano

Tak,masz rację. Jeszcze jest ten plus że robisz z pięć kont,na każdym 60lv,miejsca w garażu dzieki Pursuit Bocie oraz hajs i częśći. Czarny biznes na zarobek,ale i też nie boisz się o bana na jednym koncie bo masz pozostałe cztery. :P

Chyba, że na głównym koncie masz auta za SB :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Chyba, że na głównym koncie masz auta za SB :)

Mądry człowiek który potrafi grać na cheatach nawet o konto na którym są samochody za SB się nie boi. Jak widzę tych gamoni co używają cheatów typu SH,Pursuit Bot(to ten do wygrywania wyścigów tak?) itp gdzie wyraźnie widać że ktoś czituje to potem płaczą by tego nie używać. Ten hack jest dobry,tylko dobry. Żeby go używać trzeba mysleć (duża społeczność Em pi si nie potrafi) oraz trzeba miec dobrego znajomego. Robisz private i jedziesz z nim,testowałem tylko na private bo na publicznych się bałem. xD Przyznam że mnie pokorciło nawet i drugie konto zrobiłem ale co tam,podziękować trzeba chłopakowi za instrukcje. ;)

Opublikowano

Mądry człowiek który potrafi grać na cheatach nawet o konto na którym są samochody za SB się nie boi. Jak widzę tych gamoni co używają cheatów typu SH,Pursuit Bot(to ten do wygrywania wyścigów tak?) itp gdzie wyraźnie widać że ktoś czituje to potem płaczą by tego nie używać. Ten hack jest dobry,tylko dobry. Żeby go używać trzeba mysleć (duża społeczność Em pi si nie potrafi) oraz trzeba miec dobrego znajomego. Robisz private i jedziesz z nim,testowałem tylko na private bo na publicznych się bałem. xD Przyznam że mnie pokorciło nawet i drugie konto zrobiłem ale co tam,podziękować trzeba chłopakowi za instrukcje. ;)

Mała poprawka - Pursuit Bot nabija pościgi ;)

A na wyścigi klasowe popularny jest MP Killah.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Mogł mi napisac pisemnego tuta ? ponieważ nie mam głosu ;p :c Daje +

http://www.mpcforum.pl/topic/818086-280113-trainer-by-gamerz/

Pobierasz ten trainer, wchodzisz do ucieczki drużynowej (prywatnej lub multiplayer), w lobby aktywujesz opcję "Team Escape Bot", po ukończeniu ucieczki nic nie robisz (czekasz), bot nabija ilość wykonanych wyścigów. Im więcej, tym więcej części, więcej kasy i więcej reputacji. Pamiętaj też, że ilość części w magazynie jest ograniczona.

HB5fLf7.png

Opublikowano

czy to jest naliczane do statystyk?

W grze nie ma prowadzonych statystyk ucieczek/pościgów.

Kiedyś był jeszcze "licznik" i można było zobaczyć jak radzą sobie nasi znajomi.

Na NFS Times również nie wliczają się zabawy z policją, tam zapisywane są tylko wyścigi.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Mogł mi napisac pisemnego tuta ? ponieważ nie mam głosu ;p :c Daje +

http://www.mpcforum.pl/topic/1175219-poradnik-jak-zarobic-10-mln-w-7-15-minut/#entry10063007  Proszę :-)

523561446660279974822.gif              

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...