Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej.Ja mam taki problem,że mi się pokazuje włączenie,pyta mnie o zgode i nie dość,że nie włączają się opcje,to jeszcze laguje mi masakrycznie Worlda?Ktoś ma pomysł,co zrobić?

Opublikowano

Ej.Ja mam taki problem,że mi się pokazuje włączenie,pyta mnie o zgode i nie dość,że nie włączają się opcje,to jeszcze laguje mi masakrycznie Worlda?Ktoś ma pomysł,co zrobić?

Wyłącz antywirusa.

HB5fLf7.png

Opublikowano

proste pytanie, chyba nie padlo tutaj a jestem zielony, jak poprawnie espace odpalic? Normalnie wlaczylem i wbilem jest na czerwono, ale bez reakcji. Napisalby mi ktos krotki opis?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngdzoker69

Dołączasz do ucieczki, w lobby odpalasz funkcję TeamEscapeBot, przejeżdżasz ucieczkę i zrobione.

Podczas nabijania się ucieczek nie możesz jeździć wyścigów.

Dodam tylko że tą opcje TeamEscapeBot odpalasz przed ucieczką i włączasz tą funkcje klawiszem Page Down na Klawie 

Opublikowano

nie wiem czy dobrze kminie. bo jak zrobilem raz juz  ucieczke i w nastepnej stalem w miejscu na starcie przez jakies 5 sek, to jest dobrze? 

Opublikowano

Czy mógłbyś napisać mi czy jest jakiś sposób na mój mały problem :P?
Mianowicie wszystko prawie ładnie działa. Pisząc prawie mam pewien problem z zaliczeniami. Po udanym wyścigu widzę że zrobiony jest pierwszy wyścig (np Done:1) lecz wskaźnik zanim przeniesie się na (done:2 ) zabiera ok 1-2 minuty. Wiesz może jak to przyśpieszyć ?( Zastanawiam się czy cheat engine by pomógł) 

Dla nie kumatych chodzi o opcję pod PageDown :)

Opublikowano

@gelooo94

Ta wersja wykonuje 1 ucieczke na minute

Jest dostępna wersja pracująca szybciej, ale używanie jej bardzo szybko kończy się banem

Spoko rozumiem. Lecz skąd mógłbym wyrwać tą wersję co działa szybciej :)?Szukałem lecz nie znalazłem a ten "http://www.mpcforum.pl/topic/1175219-jak-zarobic-10-mln-w-7-15-minut/" nie widać aby miał jakiejś opcji pod PageDown w opisie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...