Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za 500SB kupisz jeszcze mnożnik doświadczenia(też 50%) i ew. jakieś części tuiningu wizualnego.

Dobra thx chyba najbardziej leży mi ten mnożnik kasy:D

• Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Eripe Ta wersja robi jedną ucieczkę na minutę. Dzięki temu jest zmniejszone ryzyko bana.

Gdy użyje się wersji starszej (szybszej) ban leci po kilkudziesięciu ucieczkach.

@kubatoja szybszy byłeś, ja się trochę rozpisałem

f

Opublikowano

Używałem nowego trainera ale za wolno pracował więc pobrałem starszego i po "Done: 100" miałem rozłączenie i potem nie mogłem się zalogować.
"nfs world uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne" teraz mogę się zalogować i wszystko działa normalnie lecz boję się o perma działo się to ok 17:00
pomoże ktoś?

;-) ;-)

Opublikowano

Używałem nowego trainera ale za wolno pracował więc pobrałem starszego i po "Done: 100" miałem rozłączenie i potem nie mogłem się zalogować.

"nfs world uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne" teraz mogę się zalogować i wszystko działa normalnie lecz boję się o perma działo się to ok 17:00

pomoże ktoś?

W czym niby pomóc?

Opublikowano

pomoże ktoś?

Teraz już nic nie zrobisz :) Trzeba używać tego bota z umiarem. 100 ucieczek dziennie to cienka granica między zyskiem a permem.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ja użyłem starego bota i bana nie mam a miałem 400 ucieczek zaliczonych wiec ja mam chyba jakiegoś farta B)

Doczekasz się pewnie :)

Będzie cię wywalało z gry przy jakiejkolwiek aktywności (nawet typu dołączenie do wyścigu, wyjście z kryjówki) z błędem o uwierzytelnianiu, aż w końcu dostaniesz perma.

Wiem co mówię, bo w taki sposób zbanowali moje stare konto.

f

Opublikowano

Doczekasz się pewnie :)

Będzie cię wywalało z gry przy jakiejkolwiek aktywności (nawet typu dołączenie do wyścigu, wyjście z kryjówki) z błędem o uwierzytelnianiu, aż w końcu dostaniesz perma.

Wiem co mówię, bo w taki sposób zbanowali moje stare konto.

Grałem wczoraj i przedwczoraj nic nie miałem kupiłem wczoraj boosty kupiłem auto jeździłem nim i nic nie wyskakuje wiec bana raczej niedostane B)
Opublikowano

Grałem wczoraj i przedwczoraj nic nie miałem kupiłem wczoraj boosty kupiłem auto jeździłem nim i nic nie wyskakuje wiec bana raczej niedostane B)

To, że się kupiło SB i nie dostanie się bana, jest nieprawdą.

Jak już napisałem - spokojnie, doczekasz się :)

f

Opublikowano

Przecież nie musisz dostać od razu, poczekasz parę godzin i boom BAN i do widzenia B)

@MararOn i @MikolajGra i ja   w tym samym czasie x3 odpowiedź :D tego jeszcze nie widziałem.

Opublikowano

Ciekawe bo grałem w sumie 5 godzin bez cheatow żadnych i nic nie wyskakuje

No to wiadome, że jak grasz na czysto to nie dostaniesz, ale odpalisz bota i będziesz nie umiejętnie korzystał to wyrwiesz raz dwa:)

Opublikowano

Bota juz używać nie będę bo nie chce stracić 30 zł wydanych na grę :)

Dziwne grasz na bocie potem kupujesz boosty, ja to bym już pierw wolał spróbować wbić max lvl i zdobyć dużo kasy, części  i  poczekać, a potem kupować na to konto Boosty i grać już czysto:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...