Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bany nie lecą (z tego co mi się udaje ugrać). A na tym łączu gram bez problemu w BF3 na multi i Rivalsa więc nie mów mi tu, że to wina internetu.

Wina nie leżała po stronie Twojego łącza, a po stronie serwerów EA. Miałem wczoraj ten sam problem, że wyrzucało mnie z gry kilka razy pod rząd nawet bez używania cheata. 

Dzisiaj wszystko wróciło do normy czy dalej masz ten problem? 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja na starym koncie testowałem to nowe rozwiązanie i dziś uruchomiłem gre i nie było banana. Co ciekawe mam jeszcze konta kolegów którzy mało już grają lub nawet wcale i na ich kontach używałem PB i nie mają bananów a kont mam 5 bez mojego. Jeszcze poczekam dwa dni czy za tego hacka jest banan bo brakuje mi 140D do Veyrona i starczy bocenia :D

Opublikowano

bot dziala "dobrze" po nocy na botku od 20 do 7 rano wbil 48 lvl. glowy to nieurywa ale + za to ze niema bana. :mellow:  Co prawda zdaloby sie szybciej zarabiać ale na to trzeba poczekać :angry:

Opublikowano

Powiem wam ludzie tak. Nie botowałem na swoim koncie od miesiąca (bo po prostu nie grałem w nfs). Boty jakich używałem to drift hack, pursuit bot no i ten do bocenia na ucieczkach zespołowych. Dziś przywitało mnie powiadomienie To konto zostało zbanowane bla bla... . Także to nie są żadne procenty, to jest loteria albo też powolne rozstrzeliwanie każdego kto użył tych cheat' ów. 

Dodam, że pieniądze wydane na grę przed niczym nie chronią, bo łącznie wydałem ok. 300zł (przez 3 latka). Tak myślę, że niedługo 3/4 społeczności zostanie zablokowane but nobody cares beacuse The Crew is coming.

Opublikowano

Powiem wam ludzie tak. Nie botowałem na swoim koncie od miesiąca (bo po prostu nie grałem w nfs). Boty jakich używałem to drift hack, pursuit bot no i ten do bocenia na ucieczkach zespołowych. Dziś przywitało mnie powiadomienie To konto zostało zbanowane bla bla... . Także to nie są żadne procenty, to jest loteria albo też powolne rozstrzeliwanie każdego kto użył tych cheat' ów. 

Dodam, że pieniądze wydane na grę przed niczym nie chronią, bo łącznie wydałem ok. 300zł (przez 3 latka). Tak myślę, że niedługo 3/4 społeczności zostanie zablokowane but nobody cares beacuse The Crew is coming.

Nowa wersja TE Bot'a jest mniej wykrywalna (wykonuje jedną ucieczkę na minutę, a nie tak jak poprzednia - jedną na sekundę).

Dla porównania - na starym koncie testowym, na które nie logowałem się od kilku miesięcy, a wcześniej używałem botów dostałem perma.

Szkoda, że za banowanie wzięli się dopiero po 4 latach, ale lepiej późno niż wcale :D

HB5fLf7.png

Opublikowano

Sorry że nie na temat tego bota. Ale zastanawiam się czy za używanie Dark Launcher tez bany są?

Chyba nie, ja prawie cały czas go używałem, tylko teraz perma dostałem i nwm za co. nadal używam dark launchera tylko na innym koncie i na razie bana nie ma.

Opublikowano

Jak używać TE?
ustawiłem rozdzielczość, tepnąłem do zawodów, pozamykałem wszystkie inne pierdoły, nacisnąłem PageDown (w bocie zaświeciło się na czerwono)

i dalej nie działa

gdzie zrobiłem błąd?

Opublikowano

Jak używać TE?

ustawiłem rozdzielczość, tepnąłem do zawodów, pozamykałem wszystkie inne pierdoły, nacisnąłem PageDown (w bocie zaświeciło się na czerwono)

i dalej nie działa

gdzie zrobiłem błąd?

Tu masz poradnik:

http://www.mpcforum.pl/topic/1175219-jak-zarobic-10-mln-w-7-15-minut/

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...