Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dopóki nikt Cię nie wyzywa od cheaterów to po prostu to olej xD

Wiem:D A czy jest możliwość odpalenia np. 3 World'ów i graniu na 3 kontach na bocie czyli ucieczki w jednym czasie?

Opublikowano

Jak nie szepczą, to winien jest temu jakiś bug gry.

Tak musi być bug teraz pojechałem ucieczkę, ktoś do mnie napisał na grupowym czacie to odpisałem po chwili pisze jakiś ziomek z poza grupy o innym nicku niż są wyświetlone. 

Opublikowano

Tak musi być bug teraz pojechałem ucieczkę, ktoś do mnie napisał na grupowym czacie to odpisałem po chwili pisze jakiś ziomek z poza grupy o innym nicku niż są wyświetlone. 

Wydaje mi się, że używając tego bota jesteśmy "duchami" i tak jakby ciągle siedzimy w tym samym lobby (mimo, że nie zajmujemy tam miejsca) - widzimy więc co piszą inni gracze.

Ale nie jestem tego pewny, to tylko moja wizja :P

Co do odpalania kilku gier jednocześnie, to jest launcher od GMZ (GMZ Utility Launcher), dzięki któremu można uruchamiać kolejne procesy w nieskończoność (oczywiście do czasu, kiedy wystarczy nam zasobów komputera :P).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Da się zarobić tak samo dobrze lub lepiej niż  na ucieczkach drużynowych, ale wykorzystując 2 odpalone konta i tego bota? może prywatne ucieczki czy coś? Czy to jakiś bug bo jak skończyłem używać bota to na tabelach info ile zarobiłem kasy i repy pokazało tylko 5k $ mimo, iż mam skille na kasę i mnożnik x2>?! (to dziwne ale czy kasy mogę mieć ile chce czy jest limit "portfela"?)

@ tak coś jest nie tak albo są limity bo mam  9 999 999 i sprzedałem części i nie urosło, dlaczego?

Edit: już wiem, że sa limity;/ Ale chciałem zapytać też dlaczego tak mało kasy zdobywam wczoraj ładnie po 2+ mln dziś 1 lmn coś a mam skille i mnoznik? za co się więcej kasy na ucieczce dostaje?

Opublikowano

A banują dalej? Czy jest jakiś myk? Bo nie wiem czy robić może nowe konto, i coco jubo i do przodu z botem...

Rób po 80-95 ucieczek max i powinno być dobrze mi udało się wbić 2 konta po 43lvl+, lecz do 60lvl nadal brakuje:D

@MararOn gdzie nabije szybko samodzielnie te 17vl od 43 do 60? i ile to może zając bez mnożnika za boosty. A czy można kumulować mnożnik za boosty i ten za prezent?

Opublikowano

mnoznik sie kumuluja bo jak dostalem w prezencie ten na 25% kasy to dalej mialem opcje do kupienia tego za boosty :P

76561198125755300.png

Opublikowano

Ja już botowałem, 3 miechy temu chyba. I mam bana. Ale teraz moje konto to A11122 z kolegą na spółę. A kusi bot ale ea ma dobre zabezpieczenia

Opublikowano

heheh ja smigalem 3 miechy tume i dwa dni temu i nie mam bana :)

ba nawet nie sprzwdzali mi konta a robilem tak od 60 do 83 ucieczek dziennie :)

76561198125755300.png

Opublikowano

@Q-BANN ale bez bota? A, mam robić po max 80 ucieczek, nwm, np. restart gry i kolejne 80? lub 50 dla bezpieczeństwa?

W ogóle liczą Mi się części tuningowe, bo ja zrobię nowe konto, bo tamte A11122 ma f1,cq,agerę, itd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...