Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to tak:

Nie wszystkie auta które są za kasę z gry są warte do kupienia. Warto kupić następujące auta:

Wyścigi:

Klasa S:

Porsche 911 Carrera S

Klasa A:
Porsche 911 GT2, Lamborghini Murcielago Lp-640

Klasa B,C i D:

Mazda Rx-8

Klasa E:
Volksvaneg Scirorro(i Silvia którą już masz - Scirocco spisze się lepiej na prostych trasach)

Dragi:

Klasa S:
Porsche 911 Carrera S

Klasa A:

Porsche 911 GT2, Lamborghini Murcielago Lp-640(myślę, że Porsche spisze się lepiej)

Klasa C:

Audi RS 4

Pościgi:

Klasa S:

Ford Mustang BOSS 302'12

Klasa D i E:

Pontiac GTO'65

Co 2 tygodnie losowe 4 auta są zmieniane z IGC na SB i odwrotnie(po 1 z każdej klasy)

@MikolajGra :

Byłem trochę szybszy :P

Ps. Porsche 911 GT2 (997) które podałeś na dragi jest za Boosty, pomyliło Ci się z 996 :P.

349241432911096669131.jpeg
  • Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy wszystkie obecnie auta za zwykła kasę z gry są warte kupienia? bo jest ich nie za dużo, a chciałbym już pośmigać nie tylko Sylvią:) Jakby ktoś mógł mi doradzić co warto z tych obecnych kupić i ulepszać( do czego się nadają, a do czego nie?), a co nie ? mam 2 mln kasy. Odpłacę lajkami.

P.S. Czy cena aut zmienia się co 2 tyg.? np. teraz jest subaru impreza wrx sti za zwykła kasę, a za 2 tyg. zmieni się już w Boosty i inne będą za zwykła czy jak to tam leci?

Polecam za IGC:

Klasa S:Porsche 911 Carrera S

Klasa A:Porsche 911 GT2 (996), Lamborghini Murcielago LP-640

Klasa B, C i D: Mazda RX8 lub RX8'09

Klasa E: Volkswagen Scirocco na proste

Nissan Silvia na kręte

Dragi:

S: Porsche 911 Carrera S

A: Porsche 911 GT2(997), Lamborghini Murcielago LP-640.

C: Audi RS4

Co do tych aut, nie jest tak, że za 2 tygodnie już tych aut nie będzie :)

W rotacjach usuwają auta z wcześniejszych rotacji.

Ponadto co 2 tygodnie w piątek wypuszczane są IGCSpeciale, od niedawna są to dwa auta: jedno wybrane przez twórców, a drugie przez społeczność gry (z tych co ostatnio usunięto za IGC) w głosowaniu w prywatnej grupie.

@MararOn :p

Gdybym właśnie był na komputerze odpisałbym szybciej.

f

Opublikowano

Ok dzięki, ale czy np. audi rs4 z klasy D to to samo  audi rs4 z klasy  C ? bo jedno jest za BS, a drugie za zwykła kasę? Może zapytam czy auta, które mi się podobają są warte kupna czyli: Subaru Impreza wrx sti klasa , BMW 3.0 CSL Gr.5, Ford GT40 MK.I, LAMBORGHINI Countach 5000 QUATTROVALVOLE, Lotus Exige Cup 260, Nissan Skyline GT-R V-SPEC(R34), Porsche 911 Carrera RSR 3.0, Toyota Supra, Challenger Concpet, Dodge Viper SRt10, Lamborghini  Gallardo LP 560-4, Lotus Europa S, Subaru Impreza WSR STI(Hatchback), BMW M3 GTS, Lexus LFA, Nissan GT-R SpecV(R35), Porsche 911 GT2. To tyle jeśli możecie napiszcie np. tylko przy każdym TAK, jeśli się nadaje  lub NIE, jeśli słaby. Dam limit lajków tyle co mogę dać:D

Opublikowano

Inne takie pytania pisz może w dziale głównym, a nie poświęconym botowi ;)

Audi RS4 bez części jest w klasie D, ale można ulepszyć dobrymi częściami do klas wyższych.

Wersja za IGC pokaże się po zmianie stylu u dilera samochodowego.

Z tych aut co wymieniłeś spiszą się: BMW 3.0 - w klasie B, BMW GTS - klasa A, Porsche 911 GT2 - klasa A, Lotus Europa S - klasa A.

Reszta jest raczej średnia.

Opublikowano

Inne takie pytania pisz może w dziale głównym, a nie poświęconym botowi ;)

Audi RS4 bez części jest w klasie D, ale można ulepszyć dobrymi częściami do klas wyższych.

Wersja za IGC pokaże się po zmianie stylu u dilera samochodowego.

Z tych aut co wymieniłeś spiszą się: BMW 3.0 - w klasie B, BMW GTS - klasa A, Porsche 911 GT2 - klasa A, Lotus Europa S - klasa A.

Reszta jest raczej średnia.

OK:D i tak mała aktywność w dziale WORLD, więc teraz ten temat będzie zawsze widoczny:)

Opublikowano

Tylko na konto, które dostało bana ;)

Nie próbowałeś w ostatnim czasie wbijać po 200 wyścigów albo więcej  za jednym razem, bo mnie korci, żeby szybko wbić  parę mln i zdobyć sporo ulepszeń?(chciałbym kupić niektóre te  samochody co pisałem wcześniej:) ) a nwm czy jest sens robienia nowego konta i testowania jak mam po 150 ucieczce dostać banana:D

Opublikowano

Nie próbowałeś w ostatnim czasie wbijać po 200 wyścigów albo więcej za jednym razem, bo mnie korci, żeby szybko wbić parę mln i zdobyć sporo ulepszeń?(chciałbym kupić niektóre te samochody co pisałem wcześniej:) ) a nwm czy jest sens robienia nowego konta i testowania jak mam po 150 ucieczce dostać banana:D

Odradzam. Nie jest to 100% pewne, lecz przewiduję, że dostałbyś bana. I to określenie "szybko" trochę nie pasuje do "kilku milionów" przy obecnej wersji tego cheata :P

We wcześniejszej wersji wg. mnie i tak naliczało to dość wolno (jak na mój gust) Reasumując - nie zdobędziesz tym cheatem fortuny w krótkim czasie.

f

Opublikowano

Odradzam. Nie jest to 100% pewne, lecz przewiduję, że dostałbyś bana. I to określenie "szybko" trochę nie pasuje do "kilku milionów" przy obecnej wersji tego cheata :P

We wcześniejszej wersji wg. mnie i tak naliczało to dość wolno (jak na mój gust) Reasumując - nie zdobędziesz tym cheatem fortuny w krótkim czasie.

Tzn. ile myślisz, że mogę max robić ucieczek na koncie test świeżo założonym, aby być na granicy  bana i zdobycia jak najwięcej?

Opublikowano

Tzn. ile myślisz, że mogę max robić ucieczek na koncie test świeżo założonym, aby być na granicy  bana i zdobycia jak najwięcej?

Taka definitywna granica ~110.

Nie powim ci dokładnie, bo ban zależy też od 'szczęścia', a z cheatów nie korzystam (jak już to na kontach testowych)

f

Opublikowano

Taka definitywna granica ~110.

Nie powim ci dokładnie, bo ban zależy też od 'szczęścia', a z cheatów nie korzystam (jak już to na kontach testowych)

A możesz przypomnieć mi bo ban jest przyznawany za tego bota jeśli ktoś mnie zgłosi? i gdy jest włączony jeździ z innymi graczami? bo parę razy zdarzyło mi się, że ktoś pisał mi na czacie jak bot już sam sobie działał.

Opublikowano

Bana za TE dostaje się od razu jak na nim nabijesz 2000 ucieczek i achivementa dostaniesz.  Również dostaje się bana jak robisz po 700 na dzień i jak zostawiasz na noc i ci internet wywali a nabija, to od razu jest ban.

Opublikowano

Bana za TE dostaje się od razu jak na nim nabijesz 2000 ucieczek i achivementa dostaniesz.  Również dostaje się bana jak robisz po 700 na dzień i jak zostawiasz na noc i ci internet wywali a nabija, to od razu jest ban.

A co jeśli sam będę grał i wbije bez bota tą 2000 ucieczkę? też bana dostanę? tzn. będę na bocie jechał, ale przed 2000 ucieczek np. 1980 sam zacznę grać i wbije samemu 2000.

Opublikowano

Ja osobiście nie sądzę żeby to było tak automatycznie - wbijasz 2000 ucieczkę i pstryk - ban :)

Co do tego po 700 na dzień - to jest raczej przesada. Bana można łatwo dostać już po 200-300 ucieczkach a co dopiero po 700.

Opublikowano

Jak myślicie uda się wbić 60lvl na samym bocie robiąc po 90-95 ucieczek co dziennie? Zrobiłem konto wczoraj i zobaczymy za parę dni powinno wbić jak nie zbanują:D

Opublikowano

Na samym bocie to trochę zajmie :P

Ja na Twoim miejscu bym oprócz bocenia sam też trochę jeździł.

Mam drugie konto główno-bociarskie, gdzie trochę gram i jadę na bocie:D Ten mnożnik kasy  na 10 dni za 500 B ile daje więcej %? opłaca się?

Opublikowano

Dostajesz o 50% więcej kasy.

Ogólnie to nawet się opłaca.

Jeśli kupię ten mnożnik kasy to będzie się liczyło także jak bot będzie robił ucieczki?

Opublikowano

@kubatoja

Tak, to pomnaża wszelkie sposoby zarabiania.

Po za mnożnikiem kasy przydatnym pod tego bota, jest coś jeszcze wartego zainwestowania 500 B?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...