Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy komuś z was udało/nadal się udaje robić teamescape(tzn. jak długo bez bana ),   i czy wbiliście może na tym 60lv? itd?

Polecam robić mniej niż 100 ucieczek dziennie. Zmniejszy to ryzyko bana (lecz go nie zlikwiduje).

Wbijesz 60 lvl, lecz trochę to potrwa i w międzyczasie możesz zostać zbanowanym :P

Starsza wersja robiła to szybciej (1 ucieczka - 1 sekunda, a nie 1 ucieczka - 1 minuta), lecz nie polecam jej używać - bardzo szybko leci ban :)

f

• Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam robić mniej niż 100 ucieczek dziennie. Zmniejszy to ryzyko bana (lecz go nie zlikwiduje).

Wbijesz 60 lvl, lecz trochę to potrwa i w międzyczasie możesz zostać zbanowanym :P

Starsza wersja robiła to szybciej (1 ucieczka - 1 sekunda, a nie 1 ucieczka - 1 minuta), lecz nie polecam jej używać - bardzo szybko leci ban :)

Ok właśnie wczoraj zrobiłem 90 dziś 65 ucieczek może jutro 20 potem odpocznę i sam pośmigam:D a osoby, które wbiły kiedyś 60lvl i narobiły sobie miejsc w garażu itd. zostały zbanowane czy mogło im się upiec:)?

Opublikowano

Dobra kolejna porcja pytań:D Dostałem Porsche na 3 dni jako prezent dla nowego konta, czy ono jakoś lepiej kosi kasę czy co? czy coś zmieniło się z wyciąganiem części z aut tzn. czy mogę wyjąć i wdupić do innego? czytałem stare posty to mówili, że się nie da tylko na sell idą potem. No i jak to z tym teamescape puściłem go już na około 160 ucieczek łącznie i ani jednej części, ani niczego innego nie przyniósł prócz nitra, katapulty itp. to jakiś bug czy może ich nie bierze?

Opublikowano

Dobra kolejna porcja pytań :D Dostałem Porsche na 3 dni jako prezent dla nowego konta, czy ono jakoś lepiej kosi kasę czy co? czy coś zmieniło się z wyciąganiem części z aut tzn. czy mogę wyjąć i wdupić do innego? czytałem stare posty to mówili, że się nie da tylko na sell idą potem. No i jak to z tym teamescape puściłem go już na około 160 ucieczek łącznie i ani jednej części, ani niczego innego nie przyniósł prócz nitra, katapulty itp. to jakiś bug czy może ich nie bierze?

Nie. Nie ma żadnych specjalnych umiejętności. Poza tym to Porsche (domyślam się, że Cayman) nie jest jakimś super autem.

Nie można zmienić części z danego auta do innego,

Co do tych części - zmień w salonie tuningowym na Magazyn, powinno pomóc ;)

f

Opublikowano

Nie. Nie ma żadnych specjalnych umiejętności. Poza tym to Porsche (domyślam się, że Cayman) nie jest jakimś super autem.

Nie można zmienić części z danego auta do innego,

Co do tych części - zmień w salonie tuningowym na Magazyn, powinno pomóc ;)

Wiem, że jest magazyn, ale nie ma nic prócz tego złomu co ja zdobyłem w liczbie sztuk 4;)

Opublikowano

Wiem, że jest magazyn, ale nie ma nic prócz tego złomu co ja zdobyłem w liczbie sztuk 4;)

Ta wersja TE bota robi to wolniej - dlatego dostajesz mało części ;)

Myślałem, że nie zmieniłeś :p

f

Opublikowano

Ta wersja TE bota robi to wolniej - dlatego dostajesz mało części ;)

Myślałem, że nie zmieniłeś :P

No dziwne, ale żadnej części nic?

Opublikowano

Jakie są najlepsze umiejętności kierowcy na teamescape?  coś takiego; Max pieniądz za pościg x2 Zwiększenie ciężaru pojazdu x2  i przedłużenie molocha x1  ?

Opublikowano

Ja używam tak:

1x Zwiększenie ilości kasy

2x Zwiększenie masy auta

1x Większa moc molocha

1x Dłuższy czas molocha

Jeśli zależy Ci bardziej na kasie to możesz np. większą moc molocha zastąpić skillem na kasę.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Ja używam tak:

1x Zwiększenie ilości kasy

2x Zwiększenie masy auta

1x Większa moc molocha

1x Dłuższy czas molocha

Jeśli zależy Ci bardziej na kasie to możesz np. większą moc molocha zastąpić skillem na kasę.

A tych zwiększonych ilości za pościgi 3% ile można wsadzić bo na razie 2 włożyłem, a te skille też się traci? jak zamienię?

Opublikowano

Ze skillami jest jak z częściami - przy wymontowywaniu/zamianie na inne się je automatycznie sprzedaje.

A co z tymi skilami na większa kasę w pościgach ? ile mogę max włożyć?

Opublikowano

Maksymalna wartość zwiększenia kasy za pościgi z tego co pamiętam to jest 30%.

Ale chodzi mi o te skille jest 5 slotow ile moge ich tam wrzucic max?

Opublikowano

Jeśli chcesz wpakować jeszcze inne skille to 2 starczą.

Włożyłem x2 kasę z pościgi, moc nitro x1,  kasa za eksplorację x1 i  zasięg uniku awaryjnego x1,  3 pierwsze zostają  a te 2-ostatnie; eksploracja i unik może na coś bardziej pożytecznego da się zamienić ?(może większa kasa>?)

Opublikowano

Mocy nitro się niezbyt opłaca dawać na ucieczki, chyba, że masz auto nie tylko do ucieczek.

Na razie jeżdżę tylko Sylwią:D nwm co kupić bo większość aut jest za Boosty, a niektóre są pewnie lipne(a stokowymi autami pewnie nie za bardzo się jeździ, a nie posiadam żadnych części),a szkoda mi kasy wydawać, banik może się kryć za rogiem, więc nabijanie kasy nerwy zjada:) oglądam "MówPoLucku" na yt on czasami tam mówi, że niektóre auta są słabe itd. gram dopiero 2 dni może, muszę szukać w necie co kupić itd. ale dużo postów jest bardzo starych, a tu chyba auta zmieniają się co 2 tygodnie i kosztują raz na boosty raz za zwykłą kasę:) 

P.S. Po co mi 3 kierowców? jak jednym można smigać wszystkimi autami?

Opublikowano

Jakby więcej osób grało na jednym koncie to się przydaje.

Jest opcja, że nie dostane bana jeśli zrobię konto i puszcze je na około 500 ucieczek za jednym razem?

Opublikowano

Jakaś szansa zawsze jest ale niezbyt duża.

Czy wszystkie obecnie auta za zwykła kasę z gry są warte kupienia? bo jest ich nie za dużo, a chciałbym już pośmigać nie tylko Sylvią:) Jakby ktoś mógł mi doradzić co warto z tych obecnych kupić i ulepszać( do czego się nadają, a do czego nie?), a co nie ? mam 2 mln kasy. Odpłacę lajkami.

P.S. Czy cena aut zmienia się co 2 tyg.? np. teraz jest subaru impreza wrx sti za zwykła kasę, a za 2 tyg. zmieni się już w Boosty i inne będą za zwykła czy jak to tam leci?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...