Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja już dostałem po raz 4 perma za Pursuit Bota(dobiłem do 429) i TE (80) i poleciał ban tymczasowy a potem PERM.Nie polecam grania na botach/cheatach, naprawdę nie warto.Rezygnuję z gry i czekam na The Crew, pamiętajcie nie warto używać, w końcu każdego dopadną.

Opublikowano

Ja już dostałem po raz 4 perma za Pursuit Bota(dobiłem do 429) i TE (80) i poleciał ban tymczasowy a potem PERM.Nie polecam grania na botach/cheatach, naprawdę nie warto.Rezygnuję z gry i czekam na The Crew, pamiętajcie nie warto używać, w końcu każdego dopadną.

Prawdopodobienstwo bana jest male poniewaz bot dziala nie duzo szybciej niz jakby to czlowiek nabijal :)
Opublikowano

Lecę na tym 3 dni, i jak na razie bez bana :P

Tak PS: Szukam klanu :D

http://www.mpcforum.pl/forum/821-mpc-racing-team/

Czy ktoś dostał już bana za tą powolną wersje? Zbliza się weekend więc i weekendowy bonus a nie mam czasu na granie.

Do tej pory nie spotkałem się z żadnym przypadkiem bana za nowego TE Bot'a.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Cześć. Mam problem, otóż ustawiam team pursuit bota przed ucieczka wszystko ładnie pięknie działa tylko gdy dojeżdżam na mete z automatu robi mi sie czarny ekran w nfs. Za 1 razem wszystko działalo gdy uruchomiłem po raz 2 niestety zacząl mi sie robic czarny ekran. Oczywiscie mam rozdziałke gry ustawioną na 800x600 i tryb okienkowy.

Opublikowano

Cześć. Mam problem, otóż ustawiam team pursuit bota przed ucieczka wszystko ładnie pięknie działa tylko gdy dojeżdżam na mete z automatu robi mi sie czarny ekran w nfs. Za 1 razem wszystko działalo gdy uruchomiłem po raz 2 niestety zacząl mi sie robic czarny ekran. Oczywiscie mam rozdziałke gry ustawioną na 800x600 i tryb okienkowy.

Ale wiesz ze nie musisz miec gry w oknie przy tym trainerze? :P
Opublikowano

Świetny wspomagacz, ale zauważyłem że ostatnio chyba coś zablokowali :/

''Wolę by ma córka zaczęła się sypać. Niż żeby mój syn wsypał jakiegoś typa''

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jakaś gwarancja że po 5h nabijania tego escape bez patrzenia w komputer, nie zgaśnie mi nfs? xD

3adb6317fc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...