Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwne grasz na bocie potem kupujesz boosty, ja to bym już pierw wolał spróbować wbić max lvl i zdobyć dużo kasy, części  i  poczekać, a potem kupować na to konto Boosty i grać już czysto:D

Nie polecam tego sposobu.

Perma możesz dostać nawet wtedy, jeśli bota użyłeś miesiąc/kilka miesięcy, a nawet rok temu.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie polecam tego sposobu.

Perma możesz dostać nawet wtedy, jeśli bota użyłeś miesiąc/kilka miesięcy, a nawet rok temu.

No to użycie bota i zaraz ładowanie kasy też jest bez sensu, w ogóle kto używa bota musi się liczyć z banem. Z tymi miesiącami, rokiem, że niby bana można dostać to dziwne, kto wtedy niby daje te bany? człowiek czy komputer?

Opublikowano

No to użycie bota i zaraz ładowanie kasy też jest bez sensu, w ogóle kto używa bota musi się liczyć z banem. Z tymi miesiącami, rokiem, że niby bana można dostać to dziwne, kto wtedy niby daje te bany? człowiek czy komputer?

A Ty myślisz, że to ludzie siedzą, wyłapują i banują konta? W pojedyńczych przypadkach - możliwe, ale pomyśl, że przy ostatniej większej akcji zbanowano setki tysięcy kont.

HB5fLf7.png

Opublikowano

A Ty myślisz, że to ludzie siedzą, wyłapują i banują konta? W pojedyńczych przypadkach - możliwe, ale pomyśl, że przy ostatniej większej akcji zbanowano setki tysięcy kont.

No to śmieszny ten world jak dopiero po roku komuś banują konto, zabezpieczenia mają marne, ale nie ma się co dziwić jak z tego co tam czytałem to world jeszcze jakiś czas temu żył sobie jak chciał i nikt się nim nie opiekował teraz coś tam robią te rotacje itd. Pamiętam jak z 2 lata temu sam grałem chwilę i dziś niczym się nie różni za bardzo. Mało Nowości!

Opublikowano

Nowości do końca "życia" Worlda raczej nie będzie zbyt wiele, bo obecne studio podobno ma się zajmować tylko rotacjami, IGC Specialami, promocjami i mniej ważnymi "duperelami".

Na żadną porządniejszą aktualizację raczej nie ma co liczyć.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

No to śmieszny ten world jak dopiero po roku komuś banują konto, zabezpieczenia mają marne, ale nie ma się co dziwić jak z tego co tam czytałem to world jeszcze jakiś czas temu żył sobie jak chciał i nikt się nim nie opiekował teraz coś tam robią te rotacje itd. Pamiętam jak z 2 lata temu sam grałem chwilę i dziś niczym się nie różni za bardzo. Mało Nowości!

Jedyne co dodali przez 4 lata, to nowa szata graficzna, dragi i podział na klasy. Czego więcej można się spodziewać po maszynce do robienia pieniędzy?

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jedyne co dodali przez 4 lata, to nowa szata graficzna, dragi i podział na klasy. Czego więcej można się spodziewać po maszynce do robienia pieniędzy?

Patrząc na Worlda niczego jak wspomniałeś, że to maszynka do kasy, ale jeśli tej maszynki nie ulepszą to się skończy jej żywot.

Opublikowano

Patrząc na Worlda niczego jak wspomniałeś, że to maszynka do kasy, ale jeśli tej maszynki nie ulepszą to się skończy jej żywot.

Nawet bez ulepszania się ta gra skończy.

The Crew zaskakująco szybko zyskuje na popularności, a w przyszłym roku otrzymamy kolejne F2P o tematyce wyścigowej - World of Speed.

f

Opublikowano

Tej maszynki nie ulepszą dopóki będzie leciała kasa, a jak kasa skończy lecieć to będzie już za późno na zrobienie czegokolwiek.

Nawet bez ulepszania się ta gra skończy.

The Crew zaskakująco szybko zyskuje na popularności, a w przyszłym roku otrzymamy kolejne F2P o tematyce wyścigowej - World of Speed.

Ale szkoda bo gra miała/ma?! potencjał moim zdaniem, ale staroć nie dorówna nowemu(np.The Crew, która wyprzedza o lata świetlne worlda). Szkoda:/

Opublikowano

Ale szkoda bo gra miała/ma?! potencjał moim zdaniem, ale staroć nie dorówna nowemu(np.The Crew, która wyprzedza o lata świetlne worlda). Szkoda:/

Staroć nie dorówna nowemu?

Stare NFS-y typu Most Wanted z 2005, Underground 2 i Carbon to są o wiele lepsze gry od np. NFS Rivals.

Gra faktycznie ma potencjał, ale jak studio nie potrafi tego wykorzystać tworząc grę złączając MW i Carbon, dodając tylko trochę nowości, usuwając niektóre fajne (!) rzeczy z nich oraz olewa tą grę, to wiadomo, że ta gra nie ma wielkiej przyszłości.

Ale skończmy już rozmowy na ten temat.

f

Opublikowano

Staroć nie dorówna nowemu?

Stare NFS-y typu Most Wanted z 2005, Underground 2 i Carbon to są o wiele lepsze gry od np. NFS Rivals.

Gra faktycznie ma potencjał, ale jak studio nie potrafi tego wykorzystać tworząc grę złączając MW i Carbon, dodając tylko trochę nowości, usuwając niektóre fajne (!) rzeczy z nich oraz olewa tą grę, to wiadomo, że ta gra nie ma wielkiej przyszłości.

Ale skończmy już rozmowy na ten temat.

Chodziło mi o online world vs the crew, a np. o nfs 2005 vs most wanted 2012 to wiem, że tu jest na odwrót. Dobra koniec z pisaniem w tym dziale nie na temat:D

Opublikowano

Mam problem. Bo gdy robię z Page Down(z ucieczką) to wszytskko jest w porządku i wsyztsko działa gdzieś ok. 150 done wyłączam i lece dalej po nagrody itp. Bo wybraniu kart nagle nie widzę żadnych graczy i nie mogę dołączyć na żadne wyścigi, w boty aut mogę wjechać i wgl mogę jeździć ale gdy wejdę do kryjówki nie mogę się naprawić i wgl. Wychodzę z gry i włączam ją jeszcze raz ale gdy chcem wejść na jakiś serwer pisze mi że "Uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne. Spróbuj później." I gdzieś za ok. 4-6 godzin mogę wejść i za każdym razem. Wie ktoś czy da się to jakoś naprawić lub jakiś inny cheat na kase w grze i lvl ?

Opublikowano

Mam problem. Bo gdy robię z Page Down(z ucieczką) to wszytskko jest w porządku i wsyztsko działa gdzieś ok. 150 done wyłączam i lece dalej po nagrody itp. Bo wybraniu kart nagle nie widzę żadnych graczy i nie mogę dołączyć na żadne wyścigi, w boty aut mogę wjechać i wgl mogę jeździć ale gdy wejdę do kryjówki nie mogę się naprawić i wgl. Wychodzę z gry i włączam ją jeszcze raz ale gdy chcem wejść na jakiś serwer pisze mi że "Uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne. Spróbuj później." I gdzieś za ok. 4-6 godzin mogę wejść i za każdym razem. Wie ktoś czy da się to jakoś naprawić lub jakiś inny cheat na kase w grze i lvl ?

Oznacza to, że sprawdzają ci konto pod kątem używania cheatów.

Będzie cię wywalać przy każdej aktywności, aż w końcu dostaniesz perma.

f

Opublikowano

Masz bana niestety ;)

Opublikowano

Może ktoś powiedzieć o co chodzi z tym, że używam tego bota do ucieczek tylko i gdy nalicza te ucieczki piszą na czacie grupowym jacyś inni ludzi niż jechałem  ten 1 raz na początku? tzn. że co 1 minutę dołączam do nowego squadu?

Opublikowano

Z tego co wiem to TeamEscapeBot działa na zasadzie bugowania nagrody za wyścig.

To dlaczego na czacie piszą inne osoby? niż te co były w tym 1 wyścigu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...