Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elamidas // cap 100 // 23.08.14 lub 29.08.14 // Skalidor 2

lsd508

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie zaczne na tym serverze, ale jedno mnie zastanawia.. Jak mozna oglosic server pol roku przed startem (epvp), robic beta testy przez (chyba) dwa tygodnie, a i tak nie wyrobic sie z bugami na start tylko przekladac go o kolejny tydzien? Dla mnie to niepojeta glupota ze strony gmow. Obserwowalem temat 23 i glowny GM, zalozyciel itd pisal ze server zostanie otworzony 23 miedzy 18 a 21 na 10000000%. Okazalo sie to klamstwem. Teraz nasuwa sie pytanie czy GM jest klamca i oszustem czy debilem, ktory nie potrafi jasno określić daty otwarcia po pół roku przygotowan.

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@witti97 gm jest ogarniętą osobą, która stara się dopiąć wszystko na ostatni guzik. Poprzednie 2 jego servery osiągnęły duży sukces (prawdopodobnie największy jeśli chodzi o scenę prywatnych serverów) wiec określenie "kłamca" jest dość poważnym zarzutem. Większość serverów ma problem ze startem... Jesli zapowiada sie dobrze normalne jest ze dostanie ddos na start tak samo moga sie pojawic inne problemy. Debilem tez nie jest poniewaz pomysly jakie udalo mu sie zrealizowac w tej grze przekraczaja wogole jakies granice, ktore posiada ta gra. Takze no... nasuwa mi  sie tylko Ci napisac slawne " postaw sam server a potem komentuj" ale to juz nawet nie działa na gimbusow bo odpisza ze to on nie jest gm i to nie jego dzialka... wiec inaczej... zadaj sobie pytanie ile razy TY miales cos do zrobienia byles przekonany ze skonczysz w jakims tam okreslonym czasie a jednak cos nie wyszlo i nie zdazyles? wiec jestes w tym momencie debilem czy kłamca?

Opublikowano

prawdą jest taka że witti ma racje , gdyby nie było wtedy startu nie podawali by godziny otwarcia.. w ktorej oznajmiali ze 100 % open tylko przeniesli na za tydzień , zapewne w ten dzien zarobili niezłą kaske.. tylko donate poszlo itd przez startem..

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

@masKarx "We had tons of OVH problems which weren't so unexpected but they have taken waay longer to solve than we thought it'd take."
Opcja donate nie jest wymagana by zagrać prawda? To, że sobie ktoś kupił silki bo chciał być pro elo lepszy od wszystkich na starcie to tylko i wyłącznie jego sprawa nikt mu tego nie kazał robić więc taki argument jest trochę jednak słaby. Po za tym przecież nic taka osoba nie straci dostanie silki tak samo jak by je kupiła tydzień później.

Opublikowano

@masKarx "We had tons of OVH problems which weren't so unexpected but they have taken waay longer to solve than we thought it'd take."

Opcja donate nie jest wymagana by zagrać prawda? To, że sobie ktoś kupił silki bo chciał być pro elo lepszy od wszystkich na starcie to tylko i wyłącznie jego sprawa nikt mu tego nie kazał robić więc taki argument jest trochę jednak słaby. Po za tym przecież nic taka osoba nie straci dostanie silki tak samo jak by je kupiła tydzień później.

nie dziwie się że mają problemy skoro tworzą serwer na OVH za grosze , taki serwer dedykowany na rok kosztuje 1100 dolarów .. ile on to mowił że wydał 2400 euro od lutego do lipca? najdrozszy serwer na ovh kosztuje 1200 dolarow około. 1,2k usd = 900 eu

Opublikowano

jest i firez adwokat skurwidora :P

maskarax

twoje dane cenowe sa raczej z zycia nie wziete.

na ovh ceny serverow siegaja nawet 1k+ euro za miesiac.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

jest i paxon - nasz proxy gracz :) ile ip wykupiles juz na elamidas? Chcialem Ci jedynie powiedziec ze zeby cos osiagnac na tego typu serverze musisz zagrac cos na jobie, wykazac sie ogolnie aktywnoscia w grze... Tym razem zrobienie 16 acc pod goldboty nie da Ci przewagi nad reszta graczy :) 

Opublikowano

maskarax

twoje dane cenowe sa raczej z zycia nie wziete.

na ovh ceny serverow siegaja nawet 1k+ euro za miesiac.

z życia może i nie ale z ofert jakie oferują tak. wskaż mi gdzie pokazuje ci 1k+ euro za miesiąc ..

niby jest server za 380 euro za miesiac i to sie niby razem klei ale po co przeplacac jak za rok zaplaci 1200 dolarsow i ma maszyne 2x lepsza.. zamiast 256 ma ponad 500 ram , zamiast 2 procesorow ma 4, nie 16 rdzeni a 32 , i nie wychodzi 380 euro za miesiac tylko za caly pakiet placi 1200 dolarow na oko z 900eu

Opublikowano

Anyways. the 29th is the FINAL RELEASE DATE! There won't be any changes to that. Therefore, let me also give you a time: 17:00 GMT +1 | 29th August. That's the exact time when we open! All accounts will be wiped on thursday afternoon, therefore, register after that please. We still need the current chars to test out things. . Otwarcie 29.08 godzina 17;00 albo 18;00 ;) Z tego wynika ze jutro otwarcie rejstracji ?

Opublikowano

Anyways. the 29th is the FINAL RELEASE DATE! There won't be any changes to that. Therefore, let me also give you a time: 17:00 GMT +1 | 29th August. That's the exact time when we open! All accounts will be wiped on thursday afternoon, therefore, register after that please. We still need the current chars to test out things. . Otwarcie 29.08 godzina 17;00 albo 18;00 ;) Z tego wynika ze jutro otwarcie rejstracji ?

Tak jest napisane więc pewnie tak będzie :)

jz8ppx.png
Opublikowano

Nie jestem w temacie prywatnych serwerów, nie wiem jaki aktywny a jaki nie. Więc może powiecie mi czy warto czekac na Elamidas? :) szukałem innych priv serwerów, ale widzę ze chyba nie ma zadnych aktywnych, a jak juz są to po 20 graczy na serwie.

Opublikowano

@Firez PapaRoach to ten coklepał na lsro (glavier) ??

Wbiłbym chętnie do jakiejś guild albo party // Sin

btw. czemu na stronce w rankingu już pełno 100lvl skoro jeszcze nie otwarty serv?

Moze to jest ranking z BETY?

Opublikowano

Nie jestem w temacie prywatnych serwerów, nie wiem jaki aktywny a jaki nie. Więc może powiecie mi czy warto czekac na Elamidas? :) szukałem innych priv serwerów, ale widzę ze chyba nie ma zadnych aktywnych, a jak juz są to po 20 graczy na serwie.

Raczej bedzie +20 osób na serwerze xD Powinien pośmigać co najmniej 2 miesiące :P Nic nie wiemy na 100% :/ Warto choćby sprawdzić bo aktualnie nic ciekawszego się nie zapowiada :)

jz8ppx.png
Opublikowano

Do startu pozostało kilka godzin.. Jeśli nie chcecie grać sami lub plątać się z arabusami itd. to zapraszam was do DystrykTu. Postaram się założyć gildię jak najszybciej się da :) Mamy ts'a więc w razie jakiś większych "wydarzeń" wchodzimy na niego nawet jak nie ma się mikro żeby ogarniać co się dzieje :P o ile wszystko pójdzie okey w grze będziecie mogli pisać do LsD.                  www.dystryktsro.fora.pl

jz8ppx.png
Opublikowano

o której godzinie serwer dzisiaj startuje?

o 17 :) www.elamidas.com wbij i zobacz ile jeszcze :)

jz8ppx.png
Opublikowano

witam, dziś po pracy tj. 18-19 ściągnę Clienta i wbiję . Oczywiscie chętnie wejdę do aktywnej gildii z ts-em. Jeśli są jakies propozycje proszę pisac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...