Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elamidas // cap 100 // 23.08.14 lub 29.08.14 // Skalidor 2

lsd508

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie jakiś teamspeak, można zagościć jakoś o 18 już spotkać się, kto ma jakąś ekipę, piszcie :)

Jbc s/s light - cold :)

IGN nie daję, zgadamy się na ts.

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możemy o wszystkim pogadać. Nie ma ktoś jakiegoś Teamspeak, ogarniętego? Warto się zebrać, spoko ludzmi i pogadać :D

ps. Client jest dobry z ich strony tak? Bo mam inspekcje, wolę się upewnić :D

Opublikowano

też wbije na ts.. ale z powodu plyty glownej nie mam dzwieku .. ale jak ktoś sam bd siedział i sie nudził to zawsze może do mnie jakies miłe słówko szeptnac. B)

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Anyways. the 29th is the FINAL RELEASE DATE! There won't be any changes to that. Therefore, let me also give you a time: 17:00 GMT +1 | 29th August. That's the exact time when we open! All accounts will be wiped on thursday afternoon, therefore, register after that please. We still need the current chars to test out things.

With regards,

Akasch aka 'Royalblade'

Czyli otwarcie za tydzień :>

Opublikowano

ale żałosne mowili dzisiaj nawet godzine podali .. ludzie zrobili donate w tym ja i przełozyli open .. , ludzie wzieli wolne specjalnie na dzisiaj i pare dni... kupili sbota.. donate a tu taki fail.. , zrozumiał bym JESZCZe .. jak by nie dali godziny otwarcia..

ps. teraz jest ta beta wlaczona ?

i teraz który mi ukradł nick ?

Opublikowano

tez wlasnie sbota kurde zakupilem, pisac do akascha zeby 1.33 euro oddal ;p

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

No jak juz kupiliscie, to tylko czekac do piątku ;)

PS. Lepiej  niech przeklądaja ten start, i zeby nie bylo zadnych bugow, lagow etc, niz maja otworzyc teraz i co chwile robic restarty bo cos naprawiaja ;)

Opublikowano

Trochę przeginają.. Noo ale jeśli ma być zrobiony na "tip top" to warto poczekać.. Jbc my mamy ts'a, tyle ze jest zrobiony tylko pod gildię (40 miejsc) więc po starcie zapraszamy :) 

jz8ppx.png
Opublikowano

odpala serwer oficjalnie to zaraz go zamkna.. bo bd pelno problemów.. tak zawsze jest..

Opublikowano

1 prośba do założyciela tematu. Na dniach podam ci prezentacje, którą wkleisz jako pierwszy post. Miałem ja ten temat cały napisać (po rozmowie z Akasch'em miałem dostać "skróconą" wersję) no ale tak wyszło, że dopiero dziś z wakacji wróciłem i nie miałem czasu ani nawet możliwości tego ogarnąć.

Co do gildii to jeśli chodzi o RED to mamy full skład już zaklepany od chyba miesiąca ale nie wykluczam, że ktoś do tego czasu nie zrezygnuje (w końcu kompletowałem listę już dość dawno). Jednakże jeżeli miałbym kogoś przyjąć do gildii wolałbym żeby to w 1 kolejności była osoba która już z nami kiedyś grała i zna mniej więcej nasz "rudy" humor. Tym razem nie mam zamiaru robić 2 gildii, której nie będę w stanie kontrolować w pełni wiec jest naprawdę ciasno ale myślę, że wyjdzie to na dobre. Co do unii proszę nie wysyłać propozycji bo po 1 nie mam zamiaru robić PL Unii a po 2 mamy już zaklepaną unie z zagranicznymi gildiami, z którymi graliśmy już na poprzednich serverach.

Opublikowano

"Anyways. the 29th is the FINAL RELEASE DATE! There won't be any changes to that. Therefore, let me also give you a time: 17:00 GMT +1 | 29th August. That's the exact time when we open!" zobaczymy jak im to wyjdzie :D

jz8ppx.png
Opublikowano

1 prośba do założyciela tematu. Na dniach podam ci prezentacje, którą wkleisz jako pierwszy post. Miałem ja ten temat cały napisać (po rozmowie z Akasch'em miałem dostać "skróconą" wersję) no ale tak wyszło, że dopiero dziś z wakacji wróciłem i nie miałem czasu ani nawet możliwości tego ogarnąć.

Co do gildii to jeśli chodzi o RED to mamy full skład już zaklepany od chyba miesiąca ale nie wykluczam, że ktoś do tego czasu nie zrezygnuje (w końcu kompletowałem listę już dość dawno). Jednakże jeżeli miałbym kogoś przyjąć do gildii wolałbym żeby to w 1 kolejności była osoba która już z nami kiedyś grała i zna mniej więcej nasz "rudy" humor. Tym razem nie mam zamiaru robić 2 gildii, której nie będę w stanie kontrolować w pełni wiec jest naprawdę ciasno ale myślę, że wyjdzie to na dobre. Co do unii proszę nie wysyłać propozycji bo po 1 nie mam zamiaru robić PL Unii a po 2 mamy już zaklepaną unie z zagranicznymi gildiami, z którymi graliśmy już na poprzednich serverach.

wy  "rudy" humor chyba macie jak ja jestem w gildii , aczkolwiek nie wiem czy zostało dla mnie miejsce ps. juz bylem w redach jako rudy czy bez : >

Opublikowano

Działa teraz ta beta czy nie?

Nie

"Anyways. the 29th is the FINAL RELEASE DATE! There won't be any changes to that. Therefore, let me also give you a time: 17:00 GMT +1 | 29th August. That's the exact time when we open!" zobaczymy jak im to wyjdzie :D

Trzymaj dla mnie miejsce w gildi ! :)

Opublikowano

Nie

Trzymaj dla mnie miejsce w gildi ! :)

Spoko :) Wszystko bd na forum :) 

jz8ppx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...