Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elamidas // cap 100 // 23.08.14 lub 29.08.14 // Skalidor 2

lsd508

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I TAK padnie za 2 miechy

i gratulacje dla pana ktory gra 11 lat w silkroad.

wiesz w ogole  kiedy ta gra miala premiere xD?

Nie powinien paść po 2 miesiącach. Dobre są raty serva. Nwm kiedy ta gra miała premierę. Gram z 6-7 lat ,"mniejszy byłem to patrzyłem jak brat starszy gra."

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak samo padla valestia i skalidor , ile po 3 miechach moze po 2? Ale to nie zmienia faktu ze chyba zagram :)

co do premiery

Premiera: 01 października 2005

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

tak samo padla valestia i skalidor , ile po 3 miechach moze po 2? Ale to nie zmienia faktu ze chyba zagram :)

co do premiery

Premiera: 01 października 2005

Fakt 9. xD

Opublikowano

co do open servera xF

Originally Posted by Nami_ viewpost.gif
Tomorrow is the Grand Opening..

Nope, was delayed to 28th because of hoster problems.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano
The delay to 28th is NOT confirmed we might still grand open tomorrow; More or less it's about OVH which either fix the problem by today or not...

post od LastThief

Opublikowano

sie okarze;p

Opublikowano

Oj Nemek Nemek , z tego co ja pamiętam to bez urazy ale jak grałeś na Conflict szybko odleciałeś , chyba że ktos sie pod Ciebie podszywał .. ;)

Nie gralem. :) Teraz caly moj wolny czas poswiecam cs :) Chyba ze powstalby server isro ze starym capem 80/90/100/110  ale prawdziwe isro a nie priv :)

Opublikowano

dalej mi wyskakują te same errory co na beta testach przy windows xp , podobno naprawili to a czy wam działa na xp?

szczerze to ja nawet gry nie moglem odpalic na win7 ani razu nie wszedłem na testy ..

ps.kiedy otwarcie o ktorej godzinie?

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Co do godziny to albo przeoczyłem albo się nie określili jeszcze .. :/

jz8ppx.png
Opublikowano
Hello guys ,

The most questions are coming from the new and old players is given below :

Questions ? Answers

1-)When server will open ? 23.08.2014

2-)Estimated time about opening ? Not decided by team

3-)Is this beta or official ? Its official , beta is completely done

4-)Whole accounts are going to delete or just character? You dont need to sign up again

5-)autoequipment work ? yes it works +3 and fb

6-)Can we use "fb8" command on official ? HELL NO ! dont ask it again , ENOUGH

7-)Elamidas is able to play on windows XP? Yes it is

8-)what about balance between chars ? None knows , they didnt announce it

9-)Silk / hour is working ? No it doesnt , Elamidas has event system (5k silk per day)

10-)What about the gameplay vid? Coming soon

11-)server is pay2win? its PLAY2WIN

12-)do I have to re-download the whole client? if you were in Beta , its OKEY

13-)What about marriages ? Multiple marriages => Allowed & Gay marriages not allowed.

14-)BOTTING is allowed? Yes , ONLY mbot & sbot are compatible with server

15-)mastery 300 or 330 ? 330

16-)What about team , where are they from ?http://www.elamidas.com/team/

17-)Who is the stupid guy in this thread ? it is "egis16" - Nothing guy

thats all i got from the pages , i hope it helps new players who decided to join server today ^^

regards...

Tutaj macie pare informacji.. wiadomosc z niedawna

Opublikowano

otwarcie ma być pomiędzy 18-21 (źródło z fb)

to jeszcze można iść szybko zaliczyć 4 brawary i akurat na 18 się bd .. nie no a tak serio to jestem w potrzasku.. komputer trzeba naprawiać..na grze to raczej w nocy lub jutro

Opublikowano

@izzy

ponoc tak 

ciekawe jak open, czekam czekam ;]

Opublikowano

panowie jakie bulidy robicie ? .. szczerze nie lubie chin.. , str bow fire force cold? blader heuksal fire cold ? nuker ss fire cold light ? 

Opublikowano

ja robie glavke force, co jak co na cap 100 chyba najlepszy build, jak dla mnie oczywiscie.

Opublikowano

Czy komuś na xp działa silkroad.exe bez errora Kernel32.dll ? powinno pojawić się info o inspiepkcji a client wystartować a mi ciągle wywala error . A ofiacialnego info nigdzie nie ma czy na Xp będzie działać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...