Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś pisał tutaj o tym ze jak bedzie free bol to l# odejdzie w zapomnienie. Nie ma takiej opcji w free bolu 5 skryptów ( meczarnia jak dla mnie), wolny uptade. A w L# jest dużo plusów dla tych co graja na free i nie dadzą zarobić brazolom :P

Moim zdaniem l#> bol free i to może potwierdzić chyba duzo osob ;p

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Riven Czy RivenSharp?

SPRAWDZ SOBIE ._,

Casinator czy SnakeSharp?

TY TEZ SOBIE SPRAWDZ ;>

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

Kuzwa co mam zrobic zeby w evade dzialal mi ten j****y flash ? w sensie zeby uciec czy np flash >kill itd  

SPACJE DUSIĆ TRZEBA, BO WTEDY UNIKA NIEBEZPIECZNYCH, A Z RACJI, ŻE POD SPACJĄ JEST COMBO, TO DLATEGO NIEBEZPIECZNE SKILLE UNIKA TEŻ POD SPACJĄ!

masz mnie za debila? wiem ze trzeba trzymac spacje, mam tą funkcję włączoną i jakoś nie działa, gdybyś dał screena z ustawieniami evade byłbym wdzięczny

Opublikowano

Jest moze jakas opcja auto uzywwania itemow np. hydra itp.

Itemy to tylko Botrk/Ghost Blade.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Mam takie pytanie, co tak naprawde robi skrypt na adc marksman orb walkuje czy co?

I wyszedl update do niego co dodal?;d ( do marksmana )

Orbwalkuje, robi combo, harass.

W tym dodał LaneClearActive. W ostatnim dodał Caitlyn, a jeszcze wcześniej usprawnili Orbwalking :) Nie długo dodadzą Quinn pewnie, bo już jakiś typo zrobił, ale to nie jakiś skrypter więc go nie dodają.

Dlaczego na vayne po 6 lvlu z marksmanem wyskakuje milion komunikatow i nie idzie czytac chatu?;/

Masz nie aktualne common, pobierz najnowszą paczkę ode mnie, wszystko aktualnie :)

a nie wiecie czy do support dodali jakichś supportów??

Nie, nie dodali nic, bo chyba jest to na 2-gi plan odłożone.

Itemy to tylko Botrk/Ghost Blade.

Te akurat w Marksmanie.

Zróbcie wersje pod XP

To napisz do Microsoftu niech zrobią wersję Frameworka 4.5.1 dla XP, który nie jest już przez nich wspierany...

Riven Czy RivenSharp?

RivenSharp.

Casinator czy SnakeSharp?

Cassinator już sprawdzony, a SnakeSharp nowy, musisz sprawdzić ;)

Jest moze jakas opcja auto uzywwania itemow np. hydra itp.

W Marksmanie używa Ghostbalde i BOTRK'a samemu, w champach AP, np. w skryptach Katy/Syndry DFG, Randuin itp.

Są jakies programy do zrobienia .lua do C#? Chodzi mi dokładnie o skrypt "Kata - The sinister blade" do bola.

Nie ma, bo C# to inny język niż .lua ;)

Take it easy my friend

Opublikowano

Dlaczego na vayne po 6 lvlu z marksmanem wyskakuje milion komunikatow i nie idzie czytac chatu?;/

Winowajca to GX Automation jak go wyłączysz to zniknie ci z czatu twój problem. Potwierdzone info
Opublikowano

Macie info jakieś kiedy będzie update do Viktora? Bo niby będzie miał reworka ale niewiadomo ile czasu im to zajmie (Riotowi). Niby laser to podstawa ale dobry stun też dobra sprawa i chmurka, która będzie śledzić ciągle enemy.

@upp KURWWWWA IDIOTA ALERT

CZY WY K***A NIE POTRAFICIE ZROZUMIEC, ZE JAK COS MA ExPLOIT TO K***A MOZESZ TO WYLACZYC BO JEST TO W OPCJACH? TAK MNIE WKURWILES BRAKIEM MOZGU, ZE C**J

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Aaaa coś do Annie, bo ten co jest w paczkach nie sprawuje się okey z combo ;(

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Co do Dariusa to kompletnie nie trafia żadnego E oraz nie używa W. Ubogi ten skrypt.

Po co do niego skrypt skoro nim nie opłaca się grać :P

Tymi co grałem i polecam to : Zerath, Cassinator, quicksmite, evade, ViktorSharp, YasuoSharp i w sumie to tyle polecam. Poleciłem champy, którymi wykerujesz grę a nie tylko przeżyjesz laning phase w TF'ie zrobisz kupe.

edit : ewentualnie jeszcze można odpalić skrypt do ADC Marksman ale tym nie wykerujesz SAM. Zerathem to wykerujesz 3v5 lajtem jak zaorasz mida.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

507061408099897889518.png

L# > BOL

Confirmed.
Żadnej gry jeszcze na tym nie przegrałem, ide zaraz promo pocisnąć do końca

Opublikowano

wczoraj grałęm i było w pyte

xerath i vayne strong

lecz dziś cały czas wypierdziela mi bug splaty. macie to samo?

Może sciągnij najnowszą wersję? V5 z dzisiaj, jest w temacie ziomek podał.

Wiadomo, że w pyte na bolu nie mogłem nic ugrać za bardzo a tutaj jakie plejsy na adc wychodzą.

Opublikowano

Może sciągnij najnowszą wersję? V5 z dzisiaj, jest w temacie ziomek podał.

Wiadomo, że w pyte na bolu nie mogłem nic ugrać za bardzo a tutaj jakie plejsy na adc wychodzą.

posiadam v5 zaraz obczaje Framework czy mam aktualna wersje

.

co do vayne to czasami potrafi c*****o użyć "q" ale polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...