Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może niech ktoś założy temat najlepiej

ZiomalZfirmyHG lub Chooca

w ktorym będą tylko aktualizacje i status l# noi te poradniki jak i co a tutaj poprostu support + dyskusja . Bo to się zlewa wszystko za bardzo ;/

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może niech ktoś założy temat najlepiej

ZiomalZfirmyHG lub Chooca

w ktorym będą tylko aktualizacje i status l# noi te poradniki jak i co a tutaj poprostu support + dyskusja . Bo to się zlewa wszystko za bardzo ;/

Dobry pomysł, ale wydaje mi się, że tak jak jest, to jest w porządku :) Tutaj i tak nikt nie czyta 1szego postu tylko wchodzą na ostatnią i pytają "Czemu mi nie dziala lidż szarp? Mam łindołs iks pe!"

Take it easy my friend

Opublikowano

Xerath miażdzy, lasthity ma o wiele lepsze niż w bolu. Tyle, że mam problem - kupiłem dla mf nowy skin, chciałem pograć z marksman.exe i tu dupa, bo wyywala coś takiego:

445541408107078449426.png

Lasthity działają, ale nie wywala skilli ;F

A tak w ogóle, to era bola skończy się, kiedy ktoś znajdzie sposób na lua->exe

Opublikowano

Yasuo ora jak pojebany,ale mam problem i nie wiem jak go rozwiązać,można zmienić w opcjach żeby nie lasthitował z tego jebanego E? Tyle razy przez to wpadałem prawie pod wieżyczke przeciwnika..

Mam zaznaczone w last hit używanie Q i odznaczone E,ale mimo wszystko nadal używa E..
#help

Opublikowano

Xerath miażdzy, lasthity ma o wiele lepsze niż w bolu. Tyle, że mam problem - kupiłem dla mf nowy skin, chciałem pograć z marksman.exe i tu dupa, bo wyywala coś takiego:

Lasthity działają, ale nie wywala skilli ;F

Wyłącz GX Automation

Opublikowano

Dobry pomysł, ale wydaje mi się, że tak jak jest, to jest w porządku :) Tutaj i tak nikt nie czyta 1szego postu tylko wchodzą na ostatnią i pytają "Czemu mi nie dziala lidż szarp? Mam łindołs iks pe!"

Dlatego mowie ze tam tylko aktualizacje i status nic wiecej a tutaj pomoc :)

ps. kto uzywa teraz iks pe xD

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

Masz najświeższy Common? Używasz GX Automation?

Take it easy my friend

Opublikowano

kazdy

Przebinduj te keye co są w orbwalkingu i po problemie, bo nie będziesz ich klikać ;P

Da się ustawić by sam lashitował? Bo mi tylko zaznacza.

Musisz X/C przytrzymać, X to tylko lasthity, C to lasthity + harass

@ ZiomalZfirmyHG @Król Minusów

Wyłączyłem Gx, błędów nie wywala, ale spelli dalej nie włącza. Spróbuje ściągnąć ten update od ziomala, ale common pisze, że mam najświeższy.

Zaraz sprawdzę czy u mnie MF odpala skillsy, tylko, że ja biedak i skina nie mam ;/

@mam przyczynę :P MF nie używa skilli bo jej nie ma dodanej do Marksmana, to tak jak z Quinn :P Quinn też nie ma dodanej więc nie ma możliwości skilli używać.

Take it easy my friend

Opublikowano

Wam też tak FPSY spadają? Bez tego mam 110/120 na wysokich, a z tym musze mieć na najniższych a i tak mam 60-80fps.

Opublikowano

Wam też tak FPSY spadają? Bez tego mam 110/120 na wysokich, a z tym musze mieć na najniższych a i tak mam 60-80fps.

Czasami jak cassio last hituje to tak, ale tak o to nie.

E to moze ktos dac link do starej cassio bo ta po update podobno spierdolona. ?

4zzt3n.png

Opublikowano

@ZiomalZfirmyHG

Ponawiam pytanie:

Yasuo ora jak pojebany,ale mam problem i nie wiem jak go rozwiązać,można zmienić w opcjach żeby nie lasthitował z tego jebanego E? Tyle razy przez to wpadałem prawie pod wieżyczke przeciwnika..

Mam zaznaczone w last hit używanie Q i odznaczone E,ale mimo wszystko nadal używa E..
#help

Opublikowano

Dlaczego nie mogę pobrać? Pisze ze nie powiodło się. Próbowałem z jednego i drugiego linku i nic

Moze ktos dać link do pobrania? Bo te dwa na pierwszej stronie mi nie idzie pisze ze pobieranie nie powiodlo sie

Opublikowano

tylko jak zbinduje combo w orbwalkingu np. na x to nie robi comba na spacji, jest jakby scalone combo z orbwalkingiem i nie ma zadnej opcji wylaczenia

To nie mam pojęcia jak Ci pomóc :/ Spróbuj na IRC popytać.

Mi nie spadają, mam stałe 60, gdzie przy BoLu mam spadki na 30-40. Widocznie jakiś skrypt jest bardzo zasobożerny, fixują właśnie kilka, między innymi teraz robią Yasuo, żeby tak nie lagował, RivenSharp wczoraj zrobili, cały czas się starają ;)

Czasami jak cassio last hituje to tak, ale tak o to nie.

E to moze ktos dac link do starej cassio bo ta po update podobno spierdolona. ?

W najnowszej paczce (v6) masz starą Syndrę i Cassinator, oraz zaktualizowany ViktorSharp ;)

@ZiomalZfirmyHG

Ponawiam pytanie:

#help

Uzywasz GX Automation? Jakie skrypty z nim używasz? Napisz coś więcej...

Take it easy my friend

Opublikowano

@ZiomalZfirmyHG

Ponawiam pytanie:

#help

Odznacz i zaznacz ponownie opcje uzywania E.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@ZiomalZfirmyHG

Używam Evadee + Minimap timers

Ale wina leży po stronie skryptu,mam zaznaczone Q i nie używa go do last hitów,ale za to E tak co jest bardzo uciążliwe..

@albicoolvod

Próbowałem,brak poprawy..

Poza Tym problemem:
Jak w katarinie GX wyłączyć orbwalking? (przerywa ulta)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...