Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A skąd pobrać inne scrypty? Bo widzę że nie mam żadnych adc i czym się różni gx katarina od zwykłego katarina oraz co dają:

QuickSmite

HiddenObj

Waypoint tracker

Evade

CloneRevealer

A także baseult?

Dam Lubię to.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ZiomalZfirmyHG

Ponawiam pytanie:

Yasuo ora jak pojebany,ale mam problem i nie wiem jak go rozwiązać,można zmienić w opcjach żeby nie lasthitował z tego jebanego E? Tyle razy przez to wpadałem prawie pod wieżyczke przeciwnika..

Mam zaznaczone w last hit używanie Q i odznaczone E,ale mimo wszystko nadal używa E..

#help

twoj ang. is low :P tam masz cos takiego ze jak masz last hit to jest X a na X jest tez ustawione w tym skrypcie escape wiec sobie przestaw dziecko i bedzie dobrze

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

A skąd pobrać inne scrypty? Bo widzę że nie mam żadnych adc i czym się różni gx katarina od zwykłego katarina oraz co dają:

QuickSmite

HiddenObj

Waypoint tracker

Evade

CloneRevealer

A także baseult?

Dam Lubię to.

Pisaliście że dobrze działa na adc gdzie nie ma w sharpie żadnego adc na liście, skąd pobrać, i napiszcie co daje wyżej wymieniony skrypt oprócz tego co kolega troche wyżej.

Opublikowano

Pisaliście że dobrze działa na adc gdzie nie ma w sharpie żadnego adc na liście, skąd pobrać, i napiszcie co daje wyżej wymieniony skrypt oprócz tego co kolega troche wyżej.

Marksman wiesz co to? czy nie bardzo?;>

Opublikowano

góniany ten  sharp .. gdy rusze mysze to wszystko sie jebie .. na bolu tego nie ma i jest lepiej 

To idź sobie do tego BoLa cebulo

@ZiomalZfirmyHG

Używam Evadee + Minimap timers

Ale wina leży po stronie skryptu,mam zaznaczone Q i nie używa go do last hitów,ale za to E tak co jest bardzo uciążliwe..

@albicoolvod

Próbowałem,brak poprawy..

Poza Tym problemem:

Jak w katarinie GX wyłączyć orbwalking? (przerywa ulta)

Widocznie trzeba wyczekiwać aktualizacji, bo na IRC też się skarżyli :P Jak wyłączyć OW, nie wiem.

QuickSmite

HiddenObj

Waypoint tracker

Evade

CloneRevealer

A także baseult?

Dam Lubię to.

ADC to Marksman... Angielski się kłania dzieciaku, lepiej nie graj w lola skoro tego nie potrafisz....

Take it easy my friend

Opublikowano
@

Ten "bład" na yasuo ze skacze po farmie na e to przez to ze tam jest opcja escape -.- i wystarczy zmienic sb hota i bd im dziłac normalnie last hit bez escape ale english maja low :D

Opublikowano

Ziomal bo Angielskiego nie znam to od razu dzieciak? Okres dostałeś więc odpocznij od forum.

Jak masz spine to dawaj na PW, a nie spam w temacie robisz. Marksman to wie każdy kto gra w lola, że strzelec, a strzelec to ADC. Zresztą, nigdy nie grałeś na angielskiej wersji lola? Nawet razu?

//Odpowiadam na PW, jak macie problem z L# to walcie śmiało.

Take it easy my friend

Opublikowano

Nie, nie grałem na angielskiej ani razu, za moich czasów w szkole uczono rosyjskiego.

Ponawiam pytanie, skąd pobrać dodatkowe skrypty do reszty postaci jak chociażby talon.

Opublikowano

Gdzieś na początku mówiono że to jest nowy projekt którego minusem jest fakt że aktualnie jest mało skryptów, pewnie z czasem będzie ich coraz wiecej ... 

Zacznij zarabiać poprzez wysyłanie plików do sieci zarejestruj się pod linkiem ponizej i zacznij zarabiac za kazde pobranie Twoich wstawek.
http://vshare.io/?a=FC4642E8A08B1014&redirect=affiliate

Each time a new user registers from the above link, you will receive 10% of their earnings for life. Newly registered user does not lose anything when registering an account through your referral link.

Opublikowano

Najlepiej kierujesz kata na bolu :P 

Zacznij zarabiać poprzez wysyłanie plików do sieci zarejestruj się pod linkiem ponizej i zacznij zarabiac za kazde pobranie Twoich wstawek.

Each time a new user registers from the above link, you will receive 10% of their earnings for life. Newly registered user does not lose anything when registering an account through your referral link.

Opublikowano

Takie pytanko , jak dodać skrypt z rozszerzeniem .cs ? Bo z tego co widzę to skrypty tu są w rozszerzeniu .exe

nie mow mi ze chcesz mnie załamac?;>

to jest tylko lista adc w skrypcie " MARKSMAN" czyli patrzycie sb jakie sa tam adc i zaznaczacie 1 skrypt trudne? :D nic nie trzeba dodawac

Opublikowano

nie mow mi ze chcesz mnie załamac?;>

to jest tylko lista adc w skrypcie " MARKSMAN" czyli patrzycie sb jakie sa tam adc i zaznaczacie 1 skrypt trudne? :D nic nie trzeba dodawac

Chodzi Ci o zaznaczenie tylko skryptu marksman.exe w leaguesharp ? Bo z tego co widze w tym skrypcie np. caitlyn.cs są skrypty na używanie skilli , a w marksman na caitlyn nie ma skilli 

Opublikowano

Nie, nie grałem na angielskiej ani razu, za moich czasów w szkole uczono rosyjskiego.

Ponawiam pytanie, skąd pobrać dodatkowe skrypty do reszty postaci jak chociażby talon.

Mnie też uczono rosyjskiego w podstawówce, a teraz idę do technikum. Skrypty są na GitHubach developerów ;)

http://leaguesharphelp.blogspot.com/

Nie oficjalny blog L#, na którym są odnośniki do Gitów developów, pomoc jak wgrać oraz jak kompilować.

@ZiomalZfirmyHG

plat lepiej kierowac syndrą czy cassinator?

Nie wiem, bo jestem silverem...

Takie pytanko , jak dodać skrypt z rozszerzeniem .cs ? Bo z tego co widzę to skrypty tu są w rozszerzeniu .exe

.cs to plik .exe tylko jeszcze nie skompilowany, go się kompiluje w kompilatorze :)

Chodzi Ci o zaznaczenie tylko skryptu marksman.exe w leaguesharp ? Bo z tego co widze w tym skrypcie np. caitlyn.cs są skrypty na używanie skilli , a w marksman na caitlyn nie ma skilli 

Wyższa szkoła jazdy, to działa tak: Robią projekt np. Caitlyn.cs, jeżeli jest już zrobiona to tylko robią odnośnik do niej w pliku Marksman.csproj lub coś takiego, nie pamiętam jak tam to szło ;) // To nie .lua, tu wszystko jest bardziej zaawansowane ;) C# się kłania.

Take it easy my friend

Opublikowano

to działa jak w bolu zaznaczas i elo to ze pod shiftem nie masz speli w marksman to nic ten skrypt dostowowuje sie do danego adc jezeli jest on na tej liscie i ora no poprostu ora nie idzie tego inaczej nazwac kazdy adc ora jak glupi :D wystarczy mozg :P full combo spacja mixmode(harras) c / no i v i x od farmy wsio

Opublikowano

Mały opis co jak co robi:

Shift - menu główne, od wszystkich skryptów, które mamy zaznaczone.

X - Last hity only

C - Mixed mode (lasthity + harass z hitów)

V - LaneClear  (harass + push + orbwalk turretów) - ma smart lasthity, czyli jak będzie wyczytywał informacje, że zaraz będzie można lasthitnąć, to go już nie wali żeby móc go lasthitnąć.

Spacebar - COMBO

W niektórych skryptach są inne bindy, np. u LeeSinSharpa nie ma combosa bo jest niedokończony, ale ma "AdvancedHarass" pod "H", które robi combo Q+Q+E+E+W+W, o ile pamiętam, nie jestem pewien. Każdy klawisz możemy sobie przebindować klikając na niego myszką, i klikając klawisz na jaki chcemy sobie zmienić.

Take it easy my friend

Opublikowano

Wszystko mozesz zmienic pod sziftem kazdy klawisz swój ;p Pozatym dla mnie to srednio dziala program za kazdym razem jak wlaczam gre i jestem juz na SR musze isc do programu i kazdy od nowa odznaczyc i zaznaczyc na nowo inaczej nie dziala ponadto nie wczytuje mi wiecej niz 4-5 skryptow na raz...

Opublikowano

Trochę mylicie pojęcia ADC a Marksman :). Adc tak kiedyś mówiono na marksmanów(jak i fighterów, assasinów) do póki RIOT nie zabrał się za ugrupowanie postaci. ADC= AD Carry może to być np. Master Yi, Fiora, Tristana, Graves itp. (np. Renekton nie może być bo to AD BRUISER)

DLATEGO MACIE TYLE KATEGORII. Na rankedzie piszą pick ADC to wiadomo coś co zadaje obrażenia FIZYCZNE.

AD carry jak najbardziej może być walczący wręcz jak i walczący w zasięgu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...