Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobry w kurwe ten program, w czym sie pisze skrypty do tego?Jak to wygląda od srodka?

C# :)

Na tej nowej paczce niektore skrypty tak jakby nie wykorzystuja pelnego zasiegu skilli.

Bo są niektóre pobugowane, wina nie doświadczenia z C# bo jak na bolu robili to w lua robili :P

Take it easy my friend

Opublikowano

Evade świetne działa jak Evadeee(prawie) drobne błędy praktycznie niewidoczne. Duży potencjał ma ten programik. Xerath, Cassionator, Syndra świetnie działają.

Elo.

Kiedyś z czasem będzie lepsze od bola. :) kto wie.

Deadboy

Opublikowano

Jak tego używać bez jaj nie wiem wytłumaczył by mi ktoś proszę?

Przeczytaj FaQ + moje posty w tym temacie, mam dość powtarzania się.

@@UWAGA ZA KOLEJNE TEGO TYPU POSTY LECĄ REPORTY ZA SPAM BO BYŁO JUŻ TYLE 100% ROZWIĄZAŃ!

Take it easy my friend

Opublikowano

Wiecie może dlaczego nie działa mi cassionator ? Inne skrypty ladnie dzialaja :) Pomoże ktoś?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Wiecie może dlaczego nie działa mi cassionator ? Inne skrypty ladnie dzialaja :) Pomoże ktoś?

Taki jest wyrok ulicy :P

Hmm, jakieś błędy? Z jakimi skryptami to odpalasz?

Take it easy my friend

Opublikowano

powiem tak :D od kiedy gram na L# nie przegralem meczu :D surr po 20 min wala ;D gra mi sie lepiej niz na bolu i sa skrypty do tych samych postaci ktorymi gralem takze propsy :D

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

Bawię się na smurfie i vayne,syndra,akali i yasuo po dzisiejszym update są aż za mocne...diamond II draven 118 meczy zrobił rage quit vs ta vayne :) Aż kusi użyć to na mainie plat I .Aczkolwiek plat I wbite na własnym skillu bez cheatów i wolał bym tak samo wbić do diamondu ,no i program nie sprawdzony i nie wiadomo czy nie polecą za to na czasie masowe bany.No ale mimo wszystko kurcze dylemat jest :D

Opublikowano

Bawię się na smurfie i vayne,syndra,akali i yasuo po dzisiejszym update są aż za mocne...diamond II draven 118 meczy zrobił rage quit vs ta vayne :) Aż kusi użyć to na mainie plat I .Aczkolwiek plat I wbite na własnym skillu bez cheatów i wolał bym tak samo wbić do diamondu ,no i program nie sprawdzony i nie wiadomo czy nie polecą za to na czasie masowe bany.No ale mimo wszystko kurcze dylemat jest :D

Nie pójdzie banów, to jest w lepszej technologii niż bol napisane, 100% pewniak :) Trista free elo, narazie 2 mecze wygrane, wygrałem vs vayne na bolu prawdopodobnie ^^

Aktualizacja!

Co nowego:

- Aktualizacja Evade (prawdopodobnie usprawnienie kilku skilli)

- Aktualizacja struktury głównej programu, chyba minimalna bo waga pliku się nie zmieniła, iMeh coś dłubał, więc możemy się niedługo spodziewać od niego czegoś nowego :)

- Aktualizacja Marksman! Dodana Caitlyn :)

Download:

http://speedy.sh/scdkR/LS-15.08.2014v4.rar

Jak widać postępy cały czas idą naprzód :) Oby tak dalej! Evadee mi dziś kosił jak szalony, stoję centralnie przy Gravesie jako Tristana, Graves puszcza ulti a ja bum flash za niego, kill wpada dla mnie i od teamu "gj" :P

Take it easy my friend

Opublikowano

Akurat evade jeden z udanych skryptow. Leci we mnie ult malphite ashki i leony, postac flesha do tylko, a nie jak na FGE omija ci skillshoty w strone przeciwnika. Tu naprawde to miodnie działa. Sprawdźcie też czy nie macie wyłączonego evade przyciskiem "K" sie włącza lub wyłącza.

Opublikowano

Evade świetne działa jak Evadeee(prawie) drobne błędy praktycznie niewidoczne. Duży potencjał ma ten programik. Xerath, Cassionator, Syndra świetnie działają.

Elo.

Kiedyś z czasem będzie lepsze od bola. :) kto wie.

O przyszedł ten co wyzywa od cebulandi i ma vip bola na 5 miechów a prosił o krakeny oraz spinał d*** że free nie działa a innym działa xD

Opublikowano

O przyszedł ten co wyzywa od cebulandi i ma vip bola na 5 miechów a prosił o krakeny oraz spinał d*** że free nie działa a innym działa xD

Żeby oceniać innych ,najpierw na siebie trzeba spojrzeć :-)

Wam też EVADE nic nie omija? Bo mam wrażenie ,że nawet FGE lepsze.

Przeczytaj FaQ + moje posty w tym temacie, mam dość powtarzania się.

@@UWAGA ZA KOLEJNE TEGO TYPU POSTY LECĄ REPORTY ZA SPAM BO BYŁO JUŻ TYLE 100% ROZWIĄZAŃ!

chill ,tutaj jest ponad  33 stron mi by się nie chciało szukać tyle xD ,wklej te rozwiązania na 1 strone i będzie git.

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

Żeby oceniać innych ,najpierw na siebie trzeba spojrzeć :-)

Wam też EVADE nic nie omija? Bo mam wrażenie ,że nawet FGE lepsze.

chill ,tutaj jest ponad  33 stron mi by się nie chciało szukać tyle xD ,wklej te rozwiązania na 1 strone i będzie git.

Evade rozpierdala, lepszy niż w bolu. Po wejściu do gry odznacz i zaznacz ponownie evade'a.

Link do strony z opisami skryptów.

http://www.mpcforum.pl/topic/1266683-leaguesharp-darmowy-cheat-do-league-of-legends/page-28

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

ryze dziala zajebiscie:d 30 killi w jednym meczu 4 vs 5 szkoda ze nie uzywa calego combo tylko trza ciskac R ale i tak git:d

i mam pytanko testowal ktos ten skrypt do tryndy?

Opublikowano

Ziggs podobno kosa kilka ziomków tu pisało ;) Lux / Ori sprawdź sobie sam na customie ;)

Uruchamiasz jako admin? Jakie skrypty odpalasz?

Najpierw wymagania:

Windows 7 lub nowszy

Windows Vista SP2 też jest obsługiwana.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

LeagueSharp, jest strasznie fajnie na yasuo, ryze, ale na Zileanie jest z tym beka, bo nawet na respie używa "W" xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...