Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm , cassionator jest rzeczywiście dobry , lecz jest identyczny co scrypt od Bilbao :P , brakuje konfiguracji klawiszy w menu , ogólnie co pod jakim przyciskiem jest (pamiętam z bola co i jak , ale nowi mogą nie załapać ) evadee niby zaznczyłem ale się nie injectuje . Jak na początek jest naprawdę nieźle , oby tak dalej ! :)

W "Orbwalking" możesz zmienić. Ale nie ma harassu ;/

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejna gierka wygrana. Musze mmr odbić bo po trollowaniu dostaje +15 w Gold V -_-.
Ciekawe czy ten bot będzie kontynuowany na większa skalę, jak tak to na 100% przerośnie BoLa.
Evade może być, ale przydałoby się lepsze.

##
Co do moich crashów itd, już all jest gud

Opublikowano

czemu nie dziala mi to dzialalo przed chwila na customie odpalam rankeda i nie ma...

Bo tego czita odpalasz jak już w grze jesteś, a nie przed grą jak BoLa.

Opublikowano

Aktualizacja!

Co nowego:

- Aktualizacja RivenSharp (No lag circles?)

- Aktualizacja struktury głównej programu (Updated orbwalker + changed menu default toggle key)

- Aktualizacja ViktorSharp (Added Interrupter/AntiGapcloser and Harass/WaveClear to Viktor)

- Aktualizacja Evade

- Aktualizacja Marksman (Added beforeattack to marksman)

- Aktualizacja Support (Turning debug off)

http://speedy.sh/DtX8u/LS-15.08.2014v3.rar

Take it easy my friend

Opublikowano

Aaa rzeczywiście evadee działa :D , ten xerath to jest miazga .. Tylko nie potrafie skonfigorowac aby w combo uzywal ulta .. Wie ktos o co chodzi ?

Opublikowano

Poprawka na Q od Ahri :) Nic więcej chyba, ale widać, że coś robią ;)

Dobrze by było gdyby była już jakaś działająca strona.

Ale wszystko w swoim czasie, mam nadzieje tylko, że autorzy tego nie porzucą.

Opublikowano

Dobrze by było gdyby była już jakaś działająca strona.

Ale wszystko w swoim czasie, mam nadzieje tylko, że autorzy tego nie porzucą.

Nie porzucą, widząc jakie jest zainteresowanie na IRC :) Zresztą wszystko co potrzebne jest na IRC :)

Mibbit > leaguesharp , zapraszam jak chcesz pogadać :)

Take it easy my friend

Opublikowano

Może ktoś wrzucić z ustawionymi skryptami , zobacz co i jak na smurfie bo jak bola jakiś czas sprawdzałem to mi niepodszedł ;/

Opublikowano

Może ktoś wrzucić z ustawionymi skryptami , zobacz co i jak na smurfie bo jak bola jakiś czas sprawdzałem to mi niepodszedł ;/

Każdy skrypty ustawia pod siebie :) BoL to gówno.

Pomoże ktoś w konfiguracji tego xeratha ? Bo są tam opcję od ulta których kompletnie nie rozumiem :O

Daj screen

Take it easy my friend

Opublikowano

R ma być delay ustawione mają być na 0 w opcjach lola ustaw sobie, abyś pod Z miał ulta, I grasz X,C,V spacja combo Z ult. 

I staraj się nie używać manualnie skili bo się buguja(a napewno Q).

3 razy d1 98 pkt eune bez bola :D

Opublikowano

Poprawiono coś w evade w tym updacie?

@Picus00

4 najwyższy 1 najmniejszy

dalej nie rozumiem xD 1 czyli focus np adc 2 mid > 3 papierowy top > 4 support > 5 tanky jungle? czy zupelnie na odwrót ? w sensie 5 to focus 4 następny itd... ?

Opublikowano

dalej nie rozumiem xD 1 czyli focus np adc 2 mid > 3 papierowy top > 4 support > 5 tanky jungle? czy zupelnie na odwrót ? w sensie 5 to focus 4 następny itd... ?

5 focus najwyższy, 1 najniższy :)

//Tak 1 Tank, 2 Support, 3 Papier top, 4 mid, 5 adc

Take it easy my friend

Opublikowano

Co to jest te anti afk wytlumaczy ktos ? najlepszy champion do carrowania na dane pozycje na tym programie ?

Top:

Mid

Jungle

ADc

?

­345mulx.jpg

Opublikowano

Co to jest te anti afk wytlumaczy ktos ? najlepszy champion do carrowania na dane pozycje na tym programie ?

Top:

Mid

Jungle

ADc

?

top; nie wiem

mid; syndra, cassio, xerath

jungle; nie wiem

adc; vayne

ps; lepiej i łatwiej ( ustawienia ) ora się cassio czy xerathem ??

ps2; jak sie gra rivensharp ?

Opublikowano

Top:

Mid

Jungle

ADc

?

Top - Riven

Mid - Cassiopeia/Syndra/Orianna/Ryze/Xerath

Jungle - Chyba Lee

ADC - Vayne/Tristana/Twitch/Jinx (postacie pod AS, ponieważ masz perfect orbwalka)

Anti afk - jak sama nazwa mówi, jest to skrypt anty afk xD

Opublikowano

Top - Riven

Mid - Cassiopeia/Syndra/Orianna/Ryze/Xerath

Jungle - Chyba Lee

ADC - Vayne/Tristana/Twitch/Jinx (postacie pod AS, ponieważ masz perfect orbwalka)

Anti afk - jak sama nazwa mówi, jest to skrypt anty afk xD

To żeś mi wytlumaczyl z tym skryptem.. :P

chodzi mi raczej o to co robi konkretnie ten skrypt bo teraz np trafilem 2 afkow  w grze dostalem lost prevented czyzby ten program mial jakis wplyw na to ?

Testowales ? orianka ora ? bo nie mialem okazji przetestowac a do xeratha brak mi 1400 wiec pogralbym na razie orianka :P

­345mulx.jpg

Opublikowano

Top:

Mid

Jungle

ADc

?

Top Ryze Riven

Mid Cass Syndra Ori Ryze Xerath Yasuo

Jungle Lee Sin

ADC Trista Vayne Lucian Ez

To żeś mi wytlumaczyl z tym skryptem.. :P

chodzi mi raczej o to co robi konkretnie ten skrypt bo teraz np trafilem 2 afkow  w grze dostalem lost prevented czyzby ten program mial jakis wplyw na to ?

Testowales ? orianka ora ? bo nie mialem okazji przetestowac a do xeratha brak mi 1400 wiec pogralbym na razie orianka :P

Nie to nie włącza loss prevented.

Take it easy my friend

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...