Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę mylicie pojęcia ADC a Marksman :). Adc tak kiedyś mówiono na marksmanów(jak i fighterów, assasinów) do póki RIOT nie zabrał się za ugrupowanie postaci. ADC= AD Carry może to być np. Master Yi, Fiora, Tristana, Graves itp.

DLATEGO MACIE TYLE KATEGORII. Na rankedzie piszą pick ADC to wiadomo coś co zadaje obrażenia FIZYCZNE.

AD carry jak najbardziej może być walczący wręcz jak i walczący w zasięgu.

To tylko w dosłownym tłumaczeniu a w społeczności lol'a ADC znaczy jedno, Idziesz bota postacią typu Ashe, Jinx, Lucian, Tristiana etc ...

Zacznij zarabiać poprzez wysyłanie plików do sieci zarejestruj się pod linkiem ponizej i zacznij zarabiac za kazde pobranie Twoich wstawek.
http://vshare.io/?a=FC4642E8A08B1014&redirect=affiliate

Each time a new user registers from the above link, you will receive 10% of their earnings for life. Newly registered user does not lose anything when registering an account through your referral link.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To tylko w dosłownym tłumaczeniu a w społeczności lol'a ADC znaczy jedno, Idziesz bota postacią typu Ashe, Jinx, Lucian, Tristiana etc ...

ZNACZYŁO. Dlatego Wam jak i mi rozdawali awatary w team builder byście się nauczyli xD.

Opublikowano

Czy można na nim odpalać skrypty pisane pod BoL'a? Tzn. te z forum BoL'a.

Nie ma takiej możliwości

Zacznij zarabiać poprzez wysyłanie plików do sieci zarejestruj się pod linkiem ponizej i zacznij zarabiac za kazde pobranie Twoich wstawek.

Each time a new user registers from the above link, you will receive 10% of their earnings for life. Newly registered user does not lose anything when registering an account through your referral link.

Opublikowano

zdziwilem sie, bo te skrypty wbudowane działają bardzo dobrze. myślałem, że to będzie podróbka bola która będzie gunwo działać. próbowałem evade i ryze = space to win, unikanie skilli, combo w spacji. op 

myślę, że za jakiś tydzień, dwa, trzy będzie lepiej zrobione niż bol.

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

ktos duo? wymagane to gowno silver 4 pisac w grze thisismua

to nie jest gówno :) jak mozna cos co Ci ulatwia gre bo jestes nikłym skillem nazwać gownem ? o.O + jest temat do szukania osob do gry :)

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

to nie jest gówno :) jak mozna cos co Ci ulatwia gre bo jestes nikłym skillem nazwać gownem ? o.O + jest temat do szukania osob do gry :)

ty jestes taki zjebany czy udajesz?

@Edit zmienilem swoj post na OP gowno bo taki ulomny dzieciak jak ty niestety nie zrozumie tak madrych slow jak moje

@Edit2 czekam na reporta

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

ty jestes taki zjebany czy udajesz?

ktoś kto może byc zjeban*** to tylko ty :) nawet nie znasz nazwy programu i pewnie kilka tematów w tyl plakales bo nie mogles uruchomic banalnego programu :) a teraz go wyzywasz a moze on ma uczucia? xD

Opublikowano

ktoś kto może byc zjeban*** to tylko ty :) nawet nie znasz nazwy programu i pewnie kilka tematów w tyl plakales bo nie mogles uruchomic banalnego programu :) a teraz go wyzywasz a moze on ma uczucia? xD

ja p******e ale ty masz najebane w glowie... wez czlowieku wyjdz albo nie najpierw przeczytaj to co napisales...

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

Nie spamujcie tutaj tylko związane z botem reszta na PW pls :P

Opublikowano

to jak ktos duo? wymagany ten PROGRAM Z NAZWA LEAGUESHARP @Laku pasuje?

Pasuje moge z toba customa zagrac jak chcesz;p rankedow nie gram obecnie ;p

Opublikowano

Witam, od niedawna korzystam z cheatów do Lol'a i nie do końca wiem do czego służą niektóre skrypty. Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś poświęci chwilkę aby mi pomóc. :)

-BaseUlt/Baseult2

-PacketLogger

-Marksam

-QuickWardWatcher

-RecallShot

-recaltrackerLS

-Suport

-ToasterLoading

-UniversalLeveler

-WaypointTracker

Opublikowano

Witam, od niedawna korzystam z cheatów do Lol'a i nie do końca wiem do czego służą niektóre skrypty. Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś poświęci chwilkę aby mi pomóc. :)

-BaseUlt/Baseult2 - Pomaga w rzucaniu ulti np dravena ashe jinx ezreal (dokladnie nie mam pojecia o co w nim chodzi)

-PacketLogger Ktos napisal zeby lepiej tego nie uzywac bo mozna wlapac bana

-Marksam Skrypt do różnych ADC

-QuickWardWatcher

-RecallShot Chyba w stylu base ult, zabijesz goscia gdy tepnie sie do bazy ze swojego global ulta jesli ma low hp

-recaltrackerLS

-Suport skrypt na supporty

-ToasterLoading

-UniversalLeveler

-WaypointTracker

fjlw0o.jpg

Opublikowano

@Picus00

zalezy czym grasz i na co grasz :P ja gram tym i tym i wygrywam tym i tym :D tylko czasem mi sie ult xeratha zatnie nie wiem jak jest w nowej wersji ale  moze jest ok albo mialem zle ustawione;p ale polecam oba

Opublikowano

to moze inaczej, czym łatwiej sie robi combo, w sensie na jakiej postaci jest wieksza szansa ze wbije np 4/0 do nwm 10min? w sensie chodzi mi o zniszczenie na lini

jak wiecie, cassio i xerath to postacie midowe :D

ps; przykladowo na rankedach zeby sam kierowal gierki 

Opublikowano

to moze inaczej, czym łatwiej sie robi combo, w sensie na jakiej postaci jest wieksza szansa ze wbije np 4/0 do nwm 10min? w sensie chodzi mi o zniszczenie na lini

jak wiecie, cassio i xerath to postacie midowe :D

To wszystko zalezy od counterpicka. Ale dobra, jak wbijesz na cassio 2lvl masz wielką szanse na first blooda, a potem już z górki.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Czy można na nim odpalać skrypty pisane pod BoL'a? Tzn. te z forum BoL'a.

Nie, nie ma takiej możliwości, bo BoL jest napisany w innym języku niż L#

zdziwilem sie, bo te skrypty wbudowane działają bardzo dobrze. myślałem, że to będzie podróbka bola która będzie gunwo działać. próbowałem evade i ryze = space to win, unikanie skilli, combo w spacji. op 

myślę, że za jakiś tydzień, dwa, trzy będzie lepiej zrobione niż bol.

Cieszę się, że się nie zawiodłeś ;)

który z tych trzech najlepiej ora?

cassinator

xerath

syndra 

Wszystko ora na swój sposób, ale teamfighty wygrywają Xerath > Cassiopeia > Syndra

-BaseUlt/Baseult2

-PacketLogger

-Marksam

-QuickWardWatcher

-RecallShot

-recaltrackerLS

-Suport

-ToasterLoading

-UniversalLeveler

-WaypointTracker

BaseUlt2 to po prostu nowsza wersja BaseUlt :P Ułatwia rzucanie global ultów chyba ^^

PacketLogger - zapisuje logi z pakietów, dla developerów

Marksman - skrypty na ADc, obsługuje wszystko z wyjątkiem Quinn oraz MF

QuickWardWatcher - po tytule wnioskuję, że ułatwia wizję wardów (np. ward stoi, to na nim jest czas ile do końca, ale pewny nie jestem)

RecallShot - stara wersja BaseUlt2 (tak na IRC pisali)

recalltrackerLS - śledzenie kto się recalluje (wnioskuję z nazwy)

Support - skrypt na supporty, aktualnie wspiera Blitza, Morgane, Sone, Thresha

ToasterLoading - spowalnia ładowanie na loadscreenie, np. gdy musisz iść do WC czy coś ^^ Symulator woodenPC w polskim tłumaczeniu :P Ale odradzam używać, podobno bugsplatuje

UniversalLeveler - wydaje mi się, że automatyczne rozdawanie skilli

WaypointTracker - nie wiem.

-BaseUlt/Baseult2 - Pomaga w rzucaniu ulti np dravena ashe jinx ezreal (dokladnie nie mam pojecia o co w nim chodzi)

-PacketLogger Ktos napisal zeby lepiej tego nie uzywac bo mozna wlapac bana

-Marksam Skrypt do różnych ADC

-QuickWardWatcher

-RecallShot Chyba w stylu base ult, zabijesz goscia gdy tepnie sie do bazy ze swojego global ulta jesli ma low hp

-recaltrackerLS

-Suport skrypt na supporty

-ToasterLoading

-UniversalLeveler

-WaypointTracker

@StudzeKisiel nie wprowadzaj w błąd ^^ PacketLogger to tylko zapisywanie pakietów w logach, dla developerów mi pisali na IRC ;P

Take it easy my friend

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...