Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet to niezłe, chociaż czułem się jakbym był beta testerem.
Po 1. Miałem problem z crashami (czit crashował mi clienta)
Po 2. Te menu się nie mieści
Po 3. Grałem na Vayne i że tak powiem musiałem temu skryptowi pomagać tj. używać ulta i Q żeby dobiec do przeciwnika.
Po 4. Evade jest bardziej podobne do FGE z bola niż do zwykłego.
Po 5. Cały czat zaspamowany jakimś błędem w libach (po dodaniu na 6 punkt w ult)
A tak ogólnie to calkiem dobre to, orbwalker bardzo fajny, last hity też bardzo dobre.
Jeżeli autor będzie to rozwijał to nie mam wątpliwości, że będzie to lepsze od bola.

PS. Na jakie postacie tu najlepsze skrypty są?

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po 3. Grałem na Vayne i że tak powiem musiałem temu skryptowi pomagać tj. używać ulta i Q żeby dobiec do przeciwnika.

Po 5. Cały czat zaspamowany jakimś błędem w libach (po dodaniu na 6 punkt w ult)

A tak ogólnie to calkiem dobre to, orbwalker bardzo fajny, last hity też bardzo dobre.

Jeżeli autor będzie to rozwijał to nie mam wątpliwości, że będzie to lepsze od bola.

Cóż, nawet powinieneś się czuć zobligowany do bycia beta testerem, ten program jest i według założenia twórcy ma być za darmo, aczkolwiek jako iż jest to "świeży" pomysł to trzeba go wspomóc dając feedback twórcom którzy będą poprawiać ten program.

A co do samego programu, miałem na początku problem z crashowaniem, ale udało mi się z tym uporać, testowałem na customie z botem, teraz chyba wejdę na mojego smurfa i zagram sobie jedną grę.

Opublikowano

To polecam pobrac jakas inna paczke bo chyba trafiles na wyjątkowo pechowy download, nie mam zadnego z opisanych tutaj puntków.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Jak sie kombo robi? Jak sie menu włącza? Nie moge nic zrobić a na górze jest napisane Leaguesharp

Combo spacebar, Menu shift.

Pytanie , czym różni się Cassiopeia od Cassinator ? :D

Cassiopeia jest po prostu gorsza od Cassinatora ;)

Take it easy my friend

Opublikowano

jaka szansa za zlapanie bana za exploity?

50%. Jak ktoś Cie nagra przy używaniu to dostaniesz. Ale nie każdy wie o BoLu i innych botach i nie każdemu chce się nagrywać, wysyłać.

Tak czy siak jak wyślą to szansa, że Rito to obejrzy i zbanuje Cie sięga 1%. Zbanowali Zyniaka, Seleksa i Landiago bo były twarde dowody i Dis w tym pomógł. W sumie to Landiago bardziej za DDosy.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Siemka, mam problem, program mi przestaje działać, zupdate'owałem framework'a wgrałem .dll, a program mimo to przestaje działać, mam windowsa 8 i uruchamiałem w trybie zgodności z W7.

m7sxhh.gif
Opublikowano

Siemka, mam problem, program mi przestaje działać, zupdate'owałem framework'a wgrałem .dll, a program mimo to przestaje działać, mam windowsa 8 i uruchamiałem w trybie zgodności z W7.

Uruchom jako administrator LeagueSharp.loader.exe

czyli oplaca sie je uzywac czy nie? uzywac w krytycznych sytuacjach czy wgle? :D

Jak niskie elo to używaj, tam mało kto na to zwraca uwage, chyba, że trafisz na smurfa, wyżej już nie polecam :)

Take it easy my friend

Opublikowano

Uruchom jako administrator LeagueSharp.loader.exe

Jak niskie elo to używaj, tam mało kto na to zwraca uwage, chyba, że trafisz na smurfa, wyżej już nie polecam :)

ok mam silver 4 uzywac do poki nie wejde do golda? czy moze juz w silverze 1 przestac?

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

Hmm , cassionator jest rzeczywiście dobry , lecz jest identyczny co scrypt od Bilbao :P , brakuje konfiguracji klawiszy w menu , ogólnie co pod jakim przyciskiem jest (pamiętam z bola co i jak , ale nowi mogą nie załapać ) evadee niby zaznczyłem ale się nie injectuje . Jak na początek jest naprawdę nieźle , oby tak dalej ! :)

Opublikowano

Hmm , cassionator jest rzeczywiście dobry , lecz jest identyczny co scrypt od Bilbao :P , brakuje konfiguracji klawiszy w menu , ogólnie co pod jakim przyciskiem jest (pamiętam z bola co i jak , ale nowi mogą nie załapać ) evadee niby zaznczyłem ale się nie injectuje . Jak na początek jest naprawdę nieźle , oby tak dalej ! :)

Mi Evade lata jak szalony ^^ Ostatnio była akcja, że Fizz i Ashe puścili na mnie ulty jak byłem Syndrą, puścili oboje ze skosu, oba zdodgowane :D W grze spróbuj odznaczyć i zaznaczyć Evade dopiero, może podziała.

odpalilem rankda i nie dziala custom dziala XDD

Mi na rankedach śmiga, do silvera 2 dziś wygrałem promo dzięki temu ;) Syndra OP

Take it easy my friend

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...