Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, nie ma takiej możliwości, bo BoL jest napisany w innym języku niż L#

Cieszę się, że się nie zawiodłeś ;)

Wszystko ora na swój sposób, ale teamfighty wygrywają Xerath > Cassiopeia > Syndra

BaseUlt2 to po prostu nowsza wersja BaseUlt :P Ułatwia rzucanie global ultów chyba ^^

PacketLogger - zapisuje logi z pakietów, dla developerów

Marksman - skrypty na ADc, obsługuje wszystko z wyjątkiem Quinn oraz MF

QuickWardWatcher - po tytule wnioskuję, że ułatwia wizję wardów (np. ward stoi, to na nim jest czas ile do końca, ale pewny nie jestem)

RecallShot - stara wersja BaseUlt2 (tak na IRC pisali)

recalltrackerLS - śledzenie kto się recalluje (wnioskuję z nazwy)

Support - skrypt na supporty, aktualnie wspiera Blitza, Morgane, Sone, Thresha

ToasterLoading - spowalnia ładowanie na loadscreenie, np. gdy musisz iść do WC czy coś ^^ Symulator woodenPC w polskim tłumaczeniu :P Ale odradzam używać, podobno bugsplatuje

UniversalLeveler - wydaje mi się, że automatyczne rozdawanie skilli

WaypointTracker - nie wiem.

@StudzeKisiel nie wprowadzaj w błąd ^^ PacketLogger to tylko zapisywanie pakietów w logach, dla developerów mi pisali na IRC ;P

Jak widzę te posty to mnie krew zalewa. Ten skrypt/program/assembly (c**j wie jak wy to nazywacie, miałem 7d bana) służy do śledzenia pakietów w grze.

To nie ja wprowadzam :D

fjlw0o.jpg

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie ja wprowadzam :D

Marcoly jest przezabawny :) Nie pisze skryptów do L# to niech nie używa i tyle ;)

Folder LeagueSharp miejcie na pulpicie, bo wtedy nie wymaga dodatkowych uprawnień jak w przypadku C:\LeagueSharp...

Take it easy my friend

Opublikowano

Marcoly jest przezabawny :) Nie pisze skryptów do L# to niech nie używa i tyle ;)

Folder LeagueSharp miejcie na pulpicie, bo wtedy nie wymaga dodatkowych uprawnień jak w przypadku C:\LeagueSharp...

tylko wiesz mozgu ze pulpit to jest dysk C(chodzi o to ze znajduje sie na dysku C:\Users\Użytkownik\LeagueSharp) ... japierdole ... i potrzeba dodatkowych uprawnien czyli administracyjnych

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

Czy LeagueSharp obsługuje pakiety tak jak Bol Vip?

Tak są pakiety (za darmo, nie tak jak na bolu tylko na vip)

Opublikowano

Nie, nie ma takiej możliwości, bo BoL jest napisany w innym języku niż L#

Cieszę się, że się nie zawiodłeś ;)

Wszystko ora na swój sposób, ale teamfighty wygrywają Xerath > Cassiopeia > Syndra

BaseUlt2 to po prostu nowsza wersja BaseUlt :P Ułatwia rzucanie global ultów chyba ^^

PacketLogger - zapisuje logi z pakietów, dla developerów

Marksman - skrypty na ADc, obsługuje wszystko z wyjątkiem Quinn oraz MF

QuickWardWatcher - po tytule wnioskuję, że ułatwia wizję wardów (np. ward stoi, to na nim jest czas ile do końca, ale pewny nie jestem)

RecallShot - stara wersja BaseUlt2 (tak na IRC pisali)

recalltrackerLS - śledzenie kto się recalluje (wnioskuję z nazwy)

Support - skrypt na supporty, aktualnie wspiera Blitza, Morgane, Sone, Thresha

ToasterLoading - spowalnia ładowanie na loadscreenie, np. gdy musisz iść do WC czy coś ^^ Symulator woodenPC w polskim tłumaczeniu :P Ale odradzam używać, podobno bugsplatuje

UniversalLeveler - wydaje mi się, że automatyczne rozdawanie skilli

WaypointTracker - nie wiem.

@StudzeKisiel nie wprowadzaj w błąd ^^ PacketLogger to tylko zapisywanie pakietów w logach, dla developerów mi pisali na IRC ;P

Draaaavena też nie obsługuje ;/ 

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

tylko wiesz mozgu ze pulpit to jest dysk C(chodzi o to ze znajduje sie na dysku C:\Users\Użytkownik\LeagueSharp) ... japierdole ... i potrzeba dodatkowych uprawnien czyli administracyjnych

Ty to jednak jesteś zjebany, skoro napisałem, że gdy wrzucam exe'ki na pulpit do LeagueSharp, to nie wymaga uprawnień, a jak na C:\LeagueSharp to wymaga dodatkowe, to tak jest k***a więc mnie nie wkurwiaj bo siejesz chaos od kiedy napisałeś w tym temacie 1szy post, najpierw przyjebałeś się do Lakiego, teraz do mnie, kto następny? Wypierdalaj stąd dzieciaku.

Czyli jak są te pakiety to skrypt "Evade" unika lepiej skillshoty niż bol free?

Evade nie używa pakietów chyba, nie wiem :D Ale unika kozacko :)

Take it easy my friend

Opublikowano

Witam wszystkich mecze sie z tym evade i nie wiem na czym to polega moglby ktos mi wytlumaczyc jak go stosowac?

Klikasz raz "K" i masz włączony, spacja aby unikać niebezpiecznych (czyt. z użyciem flasha itp)

Szukam z 3 osoby do przetestowania skryptu /pw.

Ok ;)

Aktualizacja

Co nowego:

- Aktualizacja Common (struktury programu)

- Aktualizacja KarmaSharp oraz RivenSharp

- Aktualizacja Marksman (fixed cait)

- Aktualizacja Annie, Cassiopeia, Cho'Gath, Darius, Evelynn, Katarina (wszystkie wymienione bez Sharp/GX)

Download:

http://speedy.sh/scUXR/LS-15.08.2014-v7.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/4e8f399cafba3faba4c9c5acd0cb30a9539e398cf4a671968b48fb7c631541ae/analysis/1408130791/

Take it easy my friend

Opublikowano

Siemanko wszystkim czy mógł by mi ktoś pomóc z tym programem??

Najlepiej dodawajcie na skype: szyderca1997

W zamian jakąś skórkę mogę kupić.

Opublikowano

Wie ktos czemu R mi u xeratha nie dziala? W combo mam use R na ON

w R custom delays delay 1 2 i 3 mam na 0, mode normal i on tap r mam na off i ulta mi nie uzywa w combie. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Może ktoś zarzucić Evade, jakoś nie mogę go z/kompilować :huh:.. Wywala błąd z tą clipper libary

W temacie masz download 2 ;) 1 strona

<3

Koza Gold

Opublikowano

Ty to jednak jesteś zjebany, skoro napisałem, że gdy wrzucam exe'ki na pulpit do LeagueSharp, to nie wymaga uprawnień, a jak na C:\LeagueSharp to wymaga dodatkowe, to tak jest k***a więc mnie nie wkurwiaj bo siejesz chaos od kiedy napisałeś w tym temacie 1szy post, najpierw przyjebałeś się do Lakiego, teraz do mnie, kto następny? Wypierdalaj stąd dzieciaku.

Evade nie używa pakietów chyba, nie wiem :D Ale unika kozacko :)

a ty kazdego wyzywasz od dzieciakow wiec wypierdalaj bo nie masz prawa tak do mnie mowic 

Opublikowano

Znam C#, ale nie zamierzam używać czegoś bez przyszłości. Packetlogger służy do śledzenia pakietów w grze i każdy Ci to powie.

Opublikowano

Znam C#, ale nie zamierzam używać czegoś bez przyszłości. Packetlogger służy do śledzenia pakietów w grze i każdy Ci to powie.

zreszta sama nazwa mowi o tym ze to do tego sluzy i on mi jeszcze wmawia ze jestem dzieciaczkiem a wszystko co powiedza mu tworcy tego programu wierzy

Opublikowano

a ty kazdego wyzywasz od dzieciakow wiec wypierdalaj bo nie masz prawa tak do mnie mowic 

Oke Chlebku :) Koniec kłótni, oke? :)

Oke Marcoly, Ty jesteś Panem, tak, tak, ja się nie znam i tyle. Nie chcę się kłócić :)

@Chleb.eK przydupas Marcolego? :)

Take it easy my friend

Opublikowano

Oke Chlebku :) Koniec kłótni, oke? :)

Oke Marcoly, Ty jesteś Panem, tak, tak, ja się nie znam i tyle. Nie chcę się kłócić :)

@Chleb.eK przydupas Marcolego? :)

nie k***a ty jestes naprawde jakis ubogi lub jestes po prostu dzieckiem po prostu potwierdzam to co mowi bo ma racje ... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...