Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LeagueSharp, jest strasznie fajnie na yasuo, ryze, ale na Zileanie jest z tym beka, bo nawet na respie używa "W" xD

Używa na respie W pewnie dlatego zeby CDR na ulta spadły, fajna opcja :D

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A takie proste pytanie, po odpaleniu programu - widzę w grze napisz, Leaguesharp, lecz nie widze, by gra dodała jakiś dodatkowych funkcji itp. Jakies ustawienia są, pod danym przyciskiem czy jak to jest. Mam paczke pobrana z 1 postu, z duza iloscia skryptów, coś tam zaznaczyłem - ale nie widzę róznicy.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

@ZiomalZfirmyHG
Zmieniałeś jakieś ustawienia w evade?

A takie proste pytanie, po odpaleniu programu - widzę w grze napisz, Leaguesharp, lecz nie widze, by gra dodała jakiś dodatkowych funkcji itp. Jakies ustawienia są, pod danym przyciskiem czy jak to jest. Mam paczke pobrana z 1 postu, z duza iloscia skryptów, coś tam zaznaczyłem - ale nie widzę róznicy.

Odznacz i zaznacz skrypty już PODCZAS GRY. (nie w champion select)

Opublikowano

wiecie jak wylaczyc ten j****y orbwalking ? w menu nic nie ma do wylaczenia :/

Skoro nie lubisz orbwalkingu to nie używaj L# ani BoLa. Bo to w 90% orbwalking a reszta to lepsze skillshoty czy evadee pozdro. Jak mnie zadziwiają idioci co narzekają na orbwalking loool.

Swoją drogą na czym farmicie? Bo mi chujofffo się farmi na tym wbudowanym w orbwalkingu. Mogę odpalić np Cassio+Marksman i farmić z a Marksmana?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@ZiomalZfirmyHG

w evade cos przestawiales czy nic? :D

Ps. grałem cassio L# na syndre bol ;) trochhe jej się dostało :D

Nic nie zmieniałem, "K" jest standardowo włączanie/wyłączanie, a jak chcecie, żeby flashował to musicie spacje trzymać, bo pod spacją jest bind na "niebezpieczne" skille. Mi flashuje wszystko pięknie, ult leony, graves'a, ashe, fizza, lux, do tej pory z tym miałem styczność :P

Kuzwa co mam zrobic zeby w evade dzialal mi ten j****y flash ? w sensie zeby uciec czy np flash >kill itd

SPACJE DUSIĆ TRZEBA, BO WTEDY UNIKA NIEBEZPIECZNYCH, A Z RACJI, ŻE POD SPACJĄ JEST COMBO, TO DLATEGO NIEBEZPIECZNE SKILLE UNIKA TEŻ POD SPACJĄ!

Żeby oceniać innych ,najpierw na siebie trzeba spojrzeć :-)

Wam też EVADE nic nie omija? Bo mam wrażenie ,że nawet FGE lepsze.

chill ,tutaj jest ponad  33 stron mi by się nie chciało szukać tyle xD ,wklej te rozwiązania na 1 strone i będzie git.

Evade wszystko omija ziomuś :) No i nie wkleje na 1szą stronę, bo nie ja założyłem temat ;__; @Chocoa chyba sobie urlop wziął...

Windows Vista SP2 też jest obsługiwana.

Thx za info, ale Ty na W2000 siedzisz Kappa

Pobierz paczkę ze strony wcześniej.

http://speedy.sh/scdkR/LS-15.08.2014v4.rar

@ZiomalZfirmyHG

Zmieniałeś jakieś ustawienia w evade?

Odznacz i zaznacz skrypty już PODCZAS GRY. (nie w champion select)

Nie, nic nie zmieniałem, tylko zobaczyłem co i jak, "K" się włącza, a SPACJĘ trzymamy kiedy combo robimy to wtedy też unika niebezpiecznych :)

//Spam ostry, ale większość to kidy na poziomie 10-12lat, które nie umieją tego odpalić :c

@@@

Siemka mam pytanie jak aktualizować leaguesharp albo wgrać nowe skrypty bo jest do dariusa

Wyszedł do Darka? :O Już idę robić aktualizację, zaraz będzie paczuszka v5 :)

Take it easy my friend

Opublikowano

Ludzie sie tym jaraja jak ryszard siwiec na stadionie dzisieciolecia ale prawda jest taka ze niema czym (no dobra moze xerth na tym to rzeźnia), testowalem wszystkie skrypty do tego evade jest slaby mega jak ktos mowi ze to dobry skrypt widocznie nie uzywal ezVade albo evadeee itd. porownujac cala reszte wyglada to miernie moze za kilka miechow to sie troche rozwinie, ale widocznie stad to duze zainteresownie bo cebulakom wylaczyli bola to juz niemoga przezyc  <_<

Opublikowano

Ludzie sie tym jaraja jak ryszard siwiec na stadionie dzisieciolecia ale prawda jest taka ze niema czym (no dobra moze xerth na tym to rzeźnia), testowalem wszystkie skrypty do tego evade jest slaby mega jak ktos mowi ze to dobry skrypt widocznie nie uzywal ezVade albo evadeee itd. porownujac cala reszte wyglada to miernie moze za kilka miechow to sie troche rozwinie, ale widocznie stad to duze zainteresownie bo cebulakom wylaczyli bola to juz niemoga przezyc  <_<

Mega słaby? Może Ci po prostu coś nie śmiga, że piszesz mega słaby? Pograj na tym trochę, obczaj temat, a dopiero oceniaj, ile gier na tym rozegrałeś?

Gra ktoś DUO na tym?

@topic dodałem nowy download

@Chooca zaraz wyjdzie v5 bo update. Więc zaraz podkleisz :)

No i jak możesz to dodaj do FaQ, że śmiga tylko na Windows 7 w górę (Mistake pisał, że na Viscie SP2 też śmiga, ale nie mam jak sprawdzić więc tą wiadomość możesz też dodać jako niesprawdzoną)

Take it easy my friend

Opublikowano

Nieprawda, bo na Windowsie NT 4.0.

@topic:

Tylko Free BoL znowu wróci i znów L# odejdzie w zapomnienie. Zresztą i tak się to pewnie stanie za kilka tygodni.

Zobaczymy ;) Aktualizacje cały czas na bieżąco wychodzą, cały czas coś rozwijają, to jest 100% lepsze od BoLa :)

Aktualizacja!

Co nowego:

- Dodano skrypt do Dariusa

- Aktualizacja Evade i Marksman

- Dodano SnakeSharp (prawdopodobnie kolejny skrypt na Cassiopeie :P)

- Aktualizacja skryptu do Cho'Gatha

Download:

http://speedy.sh/Y2KFj/LS-15.08.2014v5.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/2f2d21c02b76340532506090cb0e5b37b3cf7ec022542aac1750b75f4a68ee0b/analysis/1408093446/

Dodaję skan, bo ostatnio prosiło mnie o to kilka osób.

Take it easy my friend

Opublikowano

Jest autosmite w tym?

-----------------------------------------------------------------------------------------

legiae.png

-----------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Dlaczego na vayne po 6 lvlu z marksmanem wyskakuje milion komunikatow i nie idzie czytac chatu?;/

Damagelib? Musisz pobrać nową paczke od @ziomekzfirmyhg lub zaaktualizuj leaguesharp.common.

<3

Koza Gold

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...