Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

cholera na najnowszej wersji dalej bug splaty :/

mam frameworki zaktualizowane wie ktoś o co kaman ?

wczoraj śmigało aż mi sie procesor grzał :D

@down

http://speedy.sh/Y2KFj/LS-15.08.2014v5.rar

tu masz ten plik

Opublikowano

Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono MSVCR120.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawić ten problem.

Help

Opublikowano

Nie laduja sie skrypty. Framework zaaktualizowany. Za pierwszym razem dzialalo (na customie). Mam win 8 64bit. Wie ktos co robic :C?

Wyłącz programy injectujące w lola np curse voice mk jogo.

Wyłącz i włącz league sharpa i odznacz i zaznacz skrypt w grze powinno pomóc.

<3

Koza Gold

Opublikowano

Wyłącz programy injectujące w lola np curse voice mk jogo.

Wyłącz i włącz league sharpa i odznacz i zaznacz skrypt w grze powinno pomóc.

Nie jestem az taki biedny zeby uzywac mk jogo, mam sporo skinow ;)

A tak wogole to dzieki dziala to z wlaczeniem skryptow w grze!!! < 333

Opublikowano

Polecacie YasuoSharp? Wyszedł jakiś nowy update do niego? Ostatnio był ch*jowy.

Yasuo dziala normalnie jak gralem przeciwko lux to byla totalnie bez szans, bylem tuż przed nia ona wywala spelle a tu od razu sciana <3

fjlw0o.jpg

Opublikowano

@ZiomalZfirmyHG

evade mam włączone, trzymam spacje, lecz niestety nie flashuje tylko omija skillshoty :/ co robić ?

Nie mam pojęcia, jaki system? Ile bit? Działał kiedykolwiek?

Zayebiste, dziala wszystko czego potrzebuje, a tak wogole to poprawcie to evade bo przerwalo ultimate Miss fortune.

Jakie skrypty uzywaja exploitow?

Cassinator na 100% używa, ale można wyłączyć, inne chyba są bez. Evade w jakiej sytuacji przerwało ult MF?

Aaaa coś do Annie, bo ten co jest w paczkach nie sprawuje się okey z combo ;(

Nie ma innej, a ta co jest niestety dopiero w wersji beta :c

Co do Dariusa to kompletnie nie trafia żadnego E oraz nie używa W. Ubogi ten skrypt.

Darius dopiero dziś zrobiony, nie napinaj :)

Co pobieram to niepowodzenie błąd sieci i wykrywało wirusa ... nie wiem co robić 

Wyłącz antywirus i zaporę, pobierz, dodaj do wyjątków folder z L#, włącz antywira i graj ;)

Polecacie YasuoSharp? Wyszedł jakiś nowy update do niego? Ostatnio był ch*jowy.

Yasuo-Sharpino kosa ;) Już po ostatniej aktualizacji kosił, chyba nie śledziłeś tematu :P

cholera na najnowszej wersji dalej bug splaty :/

mam frameworki zaktualizowane wie ktoś o co kaman ?

wczoraj śmigało aż mi sie procesor grzał :D

@down

http://speedy.sh/Y2KFj/LS-15.08.2014v5.rar

tu masz ten plik

Spróbuj restart kompa, przeczyść komp CCleanerem lub coś ;)

Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono MSVCR120.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawić ten problem.

Help

Framework 4.5.1, lub jak nie chcesz wgrywać Frameworka (co odradzam, bo wtedy inne aplikacje też nie będą działać), to pobierz po prostu moją paczkę, bo jest najświeższa ;)

Take it easy my friend

Opublikowano

A mi nie wiem czemu ale jak próbuje właczyc skrypt do casiopeji albo jaki kolwiek to mi wychodzi program przestał działać post-737370-0-61077800-1408103001.png  co robić ?

Jebać tych co za plecami sieją ferment

Opublikowano

562651408102972889518.png
Następna giera i awans do GOLDA IV.
Najlepsze jest to, że typeczki w meczu pisali, że na pewno mój main to challenger bo tak orb walkuje xD.
Szkoda, że vayne skrypt sam ulta nie używa.
Syndra nie używa skilli na max range to też ssie.
A cassinator mi się czasami zacina nie wiem czemu, przestaje combo robić.

Opublikowano

Ziomki co zrobić pobrałem wszystko co potrzeba włączam lola, uruchamiam customa, jestem juz w grze, potem ten leaguesharp loader wybieram skrypty przykladowo evade marksman i to do last hitowania trzymam spacje i nic zupelnie nic pooomocy

2e4ezhz.png

Opublikowano

Najlepsze jest to, że typeczki w meczu pisali, że na pewno mój main to challenger bo tak orb walkuje xD.

To że nie uzywa sama ulta to duży plus. Bez przesady ale ciezko wcisnąć R kiedy potrzebujesz?

Syndre wgraj starą, bo ta nowa ssie totalnie, stary skrypt z pierwszego downloadu śmiga, z Cassinator zrób to samo.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Mam pobrana wersje v5, i wywala mi jakieś błedy, że czatu nie mam ;/ 

edit:

DamageLIB: invalidspell ...
Rady ?>

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

A mi nie wiem czemu ale jak próbuje właczyc skrypt do casiopeji albo jaki kolwiek to mi wychodzi program przestał działać attachicon.gifPrzechwytywanie1.PNG  co robić ?

Uruchamiaj LeagueSharp.loader.exe a nie Cassinator.exe... Uruchamiaj jako administrator.

Gz :P Syndre mają naprawić, ale tak ją naprawiają, że już od kilku dni nic nie robią przy niej :P Cassinatora nie grałem bo nie mam Cassio :P

Ziomki co zrobić pobrałem wszystko co potrzeba włączam lola, uruchamiam customa, jestem juz w grze, potem ten leaguesharp loader wybieram skrypty przykladowo evade marksman i to do last hitowania trzymam spacje i nic zupelnie nic pooomocy

Uruchamiaj jako administrator Leaguesharp.loader.exe

1. Uruchom L#

2. Uruchom lola

3. Włącz grę

4. W czasie gry zaznacz sobie skrypty w L#

5. Keruj

Mam pobrana wersje v5, i wywala mi jakieś błedy, że czatu nie mam ;/ 

GX Automation wyłącz

Jest jakiś downaloder/aktualiztor najnowyszch skryptów? Za dużo zabawy w ściąganie wszystkiego samemu..

Ja wrzucam najnowsze paczki kiedy wyjdzie aktualizacja, nie ma innego sposobu jak kompilowanie samemu ;)

Czyli mowicie ze syndre i casio wrzucic z http://www.mediafire.com/download/9bl0q26z6z1x5na/L%23+For+4.14+updated+1.rar tego linku czy z innego? ;p

Tak jak pisał @UP, zrób to ;)

Take it easy my friend

Opublikowano

Uruchamiaj LeagueSharp.loader.exe a nie Cassinator.exe... Uruchamiaj jako administrator.

Gz :P Syndre mają naprawić, ale tak ją naprawiają, że już od kilku dni nic nie robią przy niej :P Cassinatora nie grałem bo nie mam Cassio :P

Uruchamiaj jako administrator Leaguesharp.loader.exe

1. Uruchom L#

2. Uruchom lola

3. Włącz grę

4. W czasie gry zaznacz sobie skrypty w L#

5. Keruj

GX Automation wyłącz

Ja wrzucam najnowsze paczki kiedy wyjdzie aktualizacja, nie ma innego sposobu jak kompilowanie samemu ;)

Tak jak pisał @UP, zrób to ;)

Dzięki pomogło, a czemu nie dodasz do swojej paczki :> ?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

@ZiomalZfirmyHG

win 7, 32bit, normalnie omijja skillshoty, oraz ulti np malphite czy leony/nami ale gdy mam np 100hp i jest 99% szansa ze mnie zabiją to nie fleshuje :/

Wada skryptu, program nowy, skrypty nowe, nic nie poradzę :/

Dzięki pomogło, a czemu nie dodasz do swojej paczki :> ?

Przecież wrzucam swoje paczki...

Wow, skrypty do akali i do cassiopei ora jak nie wiem. Na normalu win przed 30 minuta. 

Czy to ironicznie napisałeś? :D

Take it easy my friend

Opublikowano

Wow, skrypty do akali i do cassiopei ora jak nie wiem. Na normalu win przed 30 minuta. 

ja wygrywam przed 20 czesto na tych skryptach ;/ :D

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

Syndra i yasuo dobrze oraja? 

Syndre starą trzeba wrzucić, bo nie pobugowana, zaktualizowany yasuo ora jak pojebany.

Aktualizacja:

Jakie zmiany:

- Aktualizacja ViktorSharp (fixed menu)

- Przywrócenie starej Syndry i Cassionator (Nowa Syndra pobugowany zasięg na QE, a Cassionator podobno się zacina)

Download

http://speedy.sh/Ga4YM/LS-15.08.2014v6.rar

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/a1aa0166d9f07dd0e5460fc92ea0e294c5c02c3a3465f22900f821fedccf4b88/analysis/1408106631/

Take it easy my friend

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...