Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

btw. jest tutaj coś takiego jak brain.exe? coś ala brain.lua do bola? jeśli tak mógłby ktoś podać link?

x

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MOŻLIWE PRZYCZYNY NIE DZIAŁANIA L# NA TWOIM KOMPUTERZE

1. Nie pobrałeś wymaganych 2 programów (patrz strona 1)

2. Wgrałeś fixa, który był wymagany do działania programu, przy jednej z ostatnich paczek, a teraz nie zamieniłeś starego lol.exe z fixem. Jeśli usunąłeś plik lol.exe stary, tu pobierzesz: http://www.speedyshare.com/JqGhS/League-of-Legends.exe skan:  https://www.virustot...a3e60/analysis/ (dzięki @Mical) 

3. Odpalasz program z zaznaczonymi skryptami przed grą, a nie podczas ładowania się rozgrywki

4. Nie uruchamiasz jako admin 

5. Nie zmieniłes pliku z 64-bit dla 32-bit lub na odwrót

zanim tu napiszesz popatrz tu: http://www.mpcforum.pl/topic/1268654-l-poradnik-oraz-czeste-problemy/

ostatnia paczka: Download:

http://www.speedyshare.com/dj7Yw/LS25-08-14-1.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/c5e7f555677ea3e7427161d4286893153cae9ce7ce1d123c0db52c10b87eab82/analysis/1408949403/

Zzz, jak mi sie jeszcze coś przypomni to napisze 

B)

Teraz przydałoby sie to wrzucic do tematu, do tego dodać link do ostatniej paczki, podac strone z opisami skryptow i bylby koniec z burdelem w tym temacie.

157 stron spamu z czego 147 to pytania na ktore ktos juz odpowiedzial wczesniej, a nikomu sie nie chce szukac, mi tez

@Edit : nvm....

rYD9JSA.png

Opublikowano

ja wiem, że to problem znaleźć dla przykładu ostatnią wrzuconą paczkę, ale jeśli koleś X pyta o coś, gdzie w 20 innych tematach odp dobra padła milion razy, albo nawet na tej samej stronie tu, to halo :) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie dotyczące skryptu do Katariny (Tego który po prostu nazywa się Katarina):

Da się coś zrobić by używało ulta od razu a nie tak jak to się czasami zdarza, że godzinę biega obok przeciwnika?

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie dotyczące skryptu do Katariny (Tego który po prostu nazywa się Katarina):

Da się coś zrobić by używało ulta od razu a nie tak jak to się czasami zdarza, że godzinę biega obok przeciwnika?

Ja uzywam sf katarina i nie mam problemu :)

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

a po co komu paczka która nie działa?

"btw. jest tutaj coś takiego jak brain.exe? coś ala brain.lua do bola? jeśli tak mógłby ktoś podać link?"

Tym pytaniem zasługujesz jedynie na cumshot na pysk i to z dopłatą od ciebie.

K***A IDIOCI, CO ZA JEBANI IDIOCI BEZ POMOCY NIE UDA MI SIE ICH WSZYSTKICH WYPATROSZYC.

Paczka działą a że skrypty niektóre nie działają (nie robią combo) to jest wina tylko autorów skryptów. 

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

"btw. jest tutaj coś takiego jak brain.exe? coś ala brain.lua do bola? jeśli tak mógłby ktoś podać link?"

Tym pytaniem zasługujesz jedynie na cumshot na pysk i to z dopłatą od ciebie.

K***A IDIOCI, CO ZA JEBANI IDIOCI BEZ POMOCY NIE UDA MI SIE ICH WSZYSTKICH WYPATROSZYC.

Paczka działą a że skrypty niektóre nie działają (nie robią combo) to jest wina tylko autorów skryptów. 

rozumiem, iż nie skończyłeś jeszcze odpowiedniej klasy podstawówki, że nie umiesz poprawnie wypowiadać się w języku polskim?

a tak btw. po odszyfrowaniu tego co tam tak mocno próbowałeś przekazać to przez "kabel" to możesz jedynie wypatroszyć monitor z guzika włączania (czyli także rozumiem, że potrzebujesz do tego pomocy)

Żeby nie było offtopu: co do skryptu ZEDA ze strony autora, jakoś cudownie aktualnie działa.

x

Opublikowano

btw. jest tutaj coś takiego jak brain.exe? coś ala brain.lua do bola? jeśli tak mógłby ktoś podać link?

Kappa

SFKatarina używaj, lepszy ^^

Ziomal, kiedy wydasz swoją paczkę?

Wydam później może, coś koło 23 prawdopodobnie.

Take it easy my friend

Opublikowano

ziomeczki pytanko czemu wlaczam normalnie L# jestem w grze mam wszystko autopotiony i te sprawy ale mam zaznaczony skrypt SKO rengar i mi nie dziala jak i do innnych marksman ipt  mam najowza paczke  wszyskot robilem jak kazał

naturus  

but no nic nie dziala

Opublikowano

i weź graj na takiego xeratha, potem cały team Cie zwyzywa, że feed :D

ps. podejrzanie dobra tristana tez tam jest xD

No, ja tak mam co 2-3 gry. Zaoram przeciwnego middera i jego team w tym czacie na końcu wyzywają go od brązów aż szkoda mi się jednego zrobiło to dałem mu honora, że się nie poddawał i przychodził na linie a nie jak pizdy typu Akali/Katarina, które jak przegrywają linie to tylko ROAM ROAM ROAM.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...