Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Są jakieś skrypty na Gnara i Lissandre?

I na Malzahara by sie przydało.

Może jeszcze resztę rotacji?

Antywarn: Gnar jest w ultimatecarry ale nie sprawdzałem jak działa.

Opublikowano

Jak ktoś może mieć problemy z działaniem L# to możecie mieć poddany do kwarantanny jeden z plików L#. Ja tak miałem, bo nod32 szaleje :)

Poza tym działa jeżeli robicie tak jak pisze naturus

Jeżeli chcesz mi podziękować za pomoc kliknij Lubię to :)

Opublikowano

Są jakieś skrypty na Gnara i Lissandre?

I na Malzahara by sie przydało.

@down - Szczym ryj cwelu.

Gnar jest w ultimatecarry Lissandra chyba też a Malza to nwm

Opublikowano

Aktualizacja

Co nowego:

- Aktualizacja Common, JayceSharp, KarmaSharp, YasuoSharp, Wszystko SKO skrypty, Ziggs, BrandSharp, ViktorSharp, ChewyMoonsIrelia, ChewyMoonsLux, Irelia, kPoppy2, kTalon2, WolfUrgot, WolfZilean

- Dodano Nasus

Download:

http://speedy.sh/py8Ye/LS26.08.14-1.rar

Skan za moment, ranked mi się zaczyna na tej paczce.

// Paczka nie sprawdzana.

// Błędy i pytania pisać w postach lub na pw.

Take it easy my friend

Opublikowano

Aktualizacja

Co nowego:

- Aktualizacja Common, JayceSharp, KarmaSharp, YasuoSharp, Wszystko SKO skrypty, Ziggs, BrandSharp, ViktorSharp, ChewyMoonsIrelia, ChewyMoonsLux, Irelia, kPoppy2, kTalon2, WolfUrgot, WolfZilean

- Dodano Nasus

Download:

http://speedy.sh/py8Ye/LS26.08.14-1.rar
Skan za moment, ranked mi się zaczyna na tej paczce.

// Paczka nie sprawdzana.

// Błędy i pytania pisać w postach lub na pw.

Sam robiłem w nocy update i powiem wam że talon jest coraz lepszy. Może być <3 no i baseult dal mi quadre na 7lvl juz xD później comeback i penta :3.

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Sam robiłem w nocy update i powiem wam że talon jest coraz lepszy. Może być <3 no i baseult dal mi quadre na 7lvl juz xD później comeback i penta :3.

No Talon na tym skrypcie to bestia. W poprzedniej wersji jedyny minus w combo to był taki, że czasem nie zdążył Q uderzyć a miał aktywowane. Oby to naprawili w tej paczce bo Talon to jedyny asasyn, którego opłaca się wykładać na tą metę no i może Zed.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Boje się trochę pobierać, bo pisze żę update Viktora, który działa bardziej niż bosko, powie ktoś czy czegoś nie spierdolili?

I ma ktoś jakieś info, czy ktoś tam pracuje nad Mundo? Jakieś Auto-Q na nim było by z*******e.

Opublikowano

Boje się trochę pobierać, bo pisze żę update Viktora, który działa bardziej niż bosko, powie ktoś czy czegoś nie spierdolili?

I ma ktoś jakieś info, czy ktoś tam pracuje nad Mundo? Jakieś Auto-Q na nim było by z*******e.

update do nowego proda zapewne. Tak wielu skryptów by nie aktualizowali :) zapewne tylko pod nowe common a patrząc na skillshoty eza pliczki są coraz lepsze :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Nad mundo chyba nie, ale Viktor i wszystko inne działa jeszcze lepiej bo nowe prediction czyli celniejsze i wgl.

Take it easy my friend

Opublikowano

Jak odpalam L# jak już się gra załadowała to BUG SPlaSH, jak uruchamian L# podczas ładowania gry i zaznaczam Marksman to w czacie na lolu spamuje ciągle Marksman: Vayne Loaded

65135238787935115850.gif

Opublikowano

Jak odpalam L# jak już się gra załadowała to BUG SPlaSH, jak uruchamian L# podczas ładowania gry i zaznaczam Marksman to w czacie na lolu spamuje ciągle Marksman: Vayne Loaded

używasz fixa? Daj lola bez krawędzi lub w oknie

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Jako admin? Jakie skrypty jeszcze odpalasz z marksmanem? Mi np. rivensharp bugsplatuje :P

używasz fixa? Daj lola bez krawędzi lub w oknie

Mi na fullscreenie już ora normalnie :P

Take it easy my friend

Opublikowano

Nie wiem czemu ten ze starej paczki (wczoraj na nim gralem smigal elegancko) dzisiaj tez crashuje -.^

Bo dziś jest jeszcze nowsze common, dlatego już nie śmiga BaseUlt2, musisz czekać na aktualizację.

Weź tam im na tym IRC'u napisz, by Q Harras na Mundo zrobili, albo skrypt na niego, jakieś wtyki tam masz widzę Kappa

Kappa

Idzie Talonem/Viktorem carryować czy jeszcze trzeba czekać na nowsze update?

Idzie.

Take it easy my friend

Opublikowano

z ostatniej paczki polecam nidalke, jak wskoczy to nie odpuści :D tnie z pumy do momentu aż nie zostanie tak malo hp zeby dzida go wykonczyla - gdy ma już low hp zamienia sie w człowieka odpuszcza na chwile i dzida gdy przeciwnik ucieka. 8/10 trafionych w ten sposob.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...