Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa Casinator na combo nie wrzuca żadnych skili

Trzeba czekać na update

Nieech ktos podesle zaktualizowana SKO Nidalee bo moja nie dziala

uzyj tej z paczki ziomala. Poprzednia strona chyba

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trzeba czekać na update

uzyj tej z paczki ziomala. Poprzednia strona chyba

Juz probowalem tez mi nie dziala...

sygna max 800 x 200

Opublikowano

dziwne bo ja właśnie pisałem o tej nidalce z tej najnowszej paczki Ziomala - mi działa jak trzeba.

x

Opublikowano

ale co konkretnie nie działa?

Skrypt po prostu sie nie laduje wszystkie inne sie laduja normalnie tylko nidalee nie

sygna max 800 x 200

Opublikowano

jak pierwszy raz włączyłem w sawareness to co pokazuje cooldowny przeciwników to wtedy wyglądało normalnie. za drugim razem to były wszystkie obrazki w jednym miejscu tak jakby nałożone na siebie. i tak już jest cały czas. wie ktoś jak to naprawić?

Opublikowano

Jeju ziomal jak możesz radzić że zaora skrypt jak Ty w silverze siedziesz już od tygodnia nie możesz wyjść...

1 dzień z silvera do platyny byś mógł i nie pitol że ty nie masz czasu jak masz 15 lat  czy tam 16 (nie czepiam się wieku).

A i takie coś jak Polski support L# nie istnieje.

Opublikowano

Jest coś do lissandry?

nie jestem przekonany ale lexer chyba pracuje nad lissandra. Na ten moment nie ma (chyba że wyszedł w nocy)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Xerath ora na nowym prediction?

Nie miał chyba aktualizacji wiec obstawiam że nic nie trafia xD

Jeju ziomal jak możesz radzić że zaora skrypt jak Ty w silverze siedziesz już od tygodnia nie możesz wyjść...

jakby nie pomagał tobie to już by był w platynie. Gdyby nie on to ten temat byłby w 98% zajebany pytaniami a nie odpowiedziami..

Xerath juz dawno oral

na starym prod tak. Teraz trzeba czekać na patcha xerath pod nowe prod

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Krowo ja byłem w platynie przed tym wielkim powrotem l#. Kolejny Polish support l# będzie bronił koleżki. Maja linki repo (nie wszystkie) co 1h (haahaha) odświeżają je i wstawiają paczki z wirusami (jedna miała ktoś się wypowiadał).

Ten temat jest zalany 98% pytaniami przez Was... Poczytaj pod każdą waszą paczką są pytania (dlaczego nie działa paczka vol.100000? a odpowiedź to weź paczke vol.9997) TAKA PRAWDA MIERNY SUPPORT przyznał sobię plakietkę. Zróbcie sobie stronę i tam zaśmiecajcie tymi swoimi paczkami. Jeżeli baseult2 jest broken to nie ma prawa być w tej paczce. 

Te 98% to twój wymysł(odpowiedź) więc je tutaj dopisałem.

Opublikowano

Krowo ja byłem w platynie przed tym wielkim powrotem l#. Kolejny Polish support l# będzie bronił koleżki. Maja linki repo (nie wszystkie) co 1h (haahaha) odświeżają je i wstawiają paczki z wirusami (jedna miała ktoś się wypowiadał).

brawo.... Wiec wypierdalaj stąd i nie wracaj skoro jesteś takim bossem w plat. Nie bronie go, mówię jaka jest prawda.

Cały l# jest wirusem... Ingeruje w system wiec jest jrbanym wirusem

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Ingeruje w system :D dobre!

a co naciska Q itd? Krasnoludki siedzą pod klawiszami na klawiaturze? :O tyle lat żyłem w kłamstwie :(

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Nie działa Casinator na combo nie wrzuca żadnych skili

Spróbuj Cassiopeia.exe, ona chyba tylko zaktualizowana.

Nieech ktos podesle zaktualizowana SKO Nidalee bo moja nie dziala

W najnowszej paczce podobno działa, pisał ktoś :)

jak pierwszy raz włączyłem w sawareness to co pokazuje cooldowny przeciwników to wtedy wyglądało normalnie. za drugim razem to były wszystkie obrazki w jednym miejscu tak jakby nałożone na siebie. i tak już jest cały czas. wie ktoś jak to naprawić?

Spróbuj usunąć folder SAwareness.exe z podfolderu MenuSystemCommonLib czy coś takiego, w folderze System.

Jest coś do lissandry?

Nie ma jeszcze.

1 dzień z silvera do platyny byś mógł i nie pitol że ty nie masz czasu jak masz 15 lat  czy tam 16 (nie czepiam się wieku).

A i takie coś jak Polski support L# nie istnieje.

Ok, a teraz idź płakać skoro mnie nie znasz, bo jak nie mam czasu, to go nie mam. Mam swoje życie, nie to co Ty, pros z platynki, no life p********y ;)

Ingeruje w system :D dobre!

W system, keye co wciska?

Kog'Maw vs Tristana ?

KogMaw

Take it easy my friend

Opublikowano

Idź wydaj kolejną paczkę o 15 bo dodadzą Dravena (ups nie dla wszystkich). 

Ty masz życie? Co ty pierdzielisz co chwile stwarzasz problemy z tymi paczkami non stop siedzisz na forum z silverem2 (tak testujesz dobrze że na rankedzie nie możesz zaorać)

Opublikowano

Mam dość kontynuowania dyskusji z Tobą, jak masz problem, wal na PW, tam możemy się zwyzywać i zakończyć temat. Teraz spierdalaj. Co masz na myśli pisząc "ups nie dla wszystkich" ?

Działa syndra na najnowszej?

Ora OP.

Take it easy my friend

Opublikowano

Idź wydaj kolejną paczkę o 15 bo dodadzą Dravena (ups nie dla wszystkich). 

Ty masz życie? Co ty pierdzielisz co chwile stwarzasz problemy z tymi paczkami non stop siedzisz na forum z silverem2 (tak testujesz dobrze że na rankedzie nie możesz zaorać)

Zamkniesz już tą morde ,bo gównem wali jak nie wiem :P?

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

brawo.... Wiec wypierdalaj stąd i nie wracaj skoro jesteś takim bossem w plat. Nie bronie go, mówię jaka jest prawda. Cały l# jest wirusem... Ingeruje w system wiec jest jrbanym wirusem

Jakby to była prawda, to by pomagał.. a nie kompilował skrypty prostym programem jakim jest SVNC, dawał do pobrania (bez skanu) co jakiś czas.. każdy głupi to potrafi.

To samo jak te Wasze wypociny(odpowiedzi) które są gówno warte, gówno się znacie a wypowiadacie.

Zamiast im naprawdę pomóc, to podstawiacie im "paczki" pod nos które nie zawsze działają w 100%..

Jeszcze ten Was "L# support team" czy jakoś tak.. śmiechu warte.. :D

Tak samo ten wasz "skrypt" kod z irelii, skrypt na fiorę  :ninja: .

A zapomniałem jeszcze wspomnieć, że większość "odpowiedzi" Ziomala ogranicza się do "op" " spoko" "GL HF" "GJ"

QUhIR7.png

Opublikowano

Mam dość kontynuowania dyskusji z Tobą, jak masz problem, wal na PW, tam możemy się zwyzywać i zakończyć temat. Teraz spierdalaj. Co masz na myśli pisząc "ups nie dla wszystkich" ?

Ora OP.

Zacznę Ci ufać jak będziesz umiał ode mnie więcej i wbijesz z l# d1-d3. Na tą chwilę twoje ORA nie ma znaczenia.

Opublikowano

Jakby to była prawda, to by pomagał.. a nie kompilował skrypty prostym programem jakim jest SVNC, dawał do pobrania (bez skanu) co jakiś czas.. każdy głupi to potrafi.

To samo jak te Wasze wypociny(odpowiedzi) które są gówno warte, gówno się znacie a wypowiadacie.

Zamiast im naprawdę pomóc, to podstawiacie im "paczki" pod nos które nie zawsze działają w 100%..

Jeszcze ten Was "L# support team" czy jakoś tak.. śmiechu warte.. :D

Tak samo ten wasz "skrypt" kod z irelii, skrypt na fiorę :ninja: .

A zapomniałem jeszcze wspomnieć, że większość "odpowiedzi" Ziomala to "op" " spoko" "GL HF" "GJ"

odezwał się hujek który nawet Sandra przegrywa mida vs ap ez. Idiota w d5 na tr!! Nie obchodzi mnie Twoje zdanie. Paczkę dajemy bo nie wszyscy są takimi geniuszem jak ty i twoja chłopak. Jeb się

2vlp0kh.png

by @Casso.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...