Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musze 4/5 razy wylaczac calego clienta, sharpa i wszystko robic od nowa zeby zadzialalo.
No nie fajnie.

Albo skrypty sie nie wgrywaja albo sharp sie wylacza, albo nie moge sie wgl polaczyc z gra

rYD9JSA.png

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skrypty niektóre nie będą wam działać na najnowszej paczce jak pisał Ziomal bo nie są one zaktualizowane przez autorów do najnowszego "common" więc nie pogracie między innymi nidalką skoro piszecie, że nie robi combo.

Ale na pewno działa Fizz, Talon. Reszty nie sprawdzałem bo rankedów nie gram z powodu banicji za wyzywanie turasów.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

masz msvcr pod swój system? #L odpalaj dokładnie podczas ładowania meczu. Zielony napisz na środku masz?

Nie mam żadnego napisu :v Mam po prostu normalnego lola bez skryptów. F9 też wciskałem i nic

Opublikowano

Nie mam żadnego napisu :v Mam po prostu normalnego lola bez skryptów. F9 też wciskałem i nic

XXX A co F9 daje bo nie wiem? :D A okienko #L Ci się włącza na pulpicie? Fixowałes może lola? 

Czysty jest. To jest norma.

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

Ponieważ nie chce mi się przeglądać 156(!) stron to zapytam się tutaj.

Co robią te skrypty?:

BaseUlt2, CloneRevealer, GX Automation, kSersies, MapHack, PacketLogger, QuickWardWatcher, recalltrackerLS, SAwareness-Fix, SAwareness, SFTemplate, SKO Ban Karma (To jest skrypt na combo do karmy, tak?), SnakeSharp, Support, ToasterLoading, TongHop, UltimateCarry, WaypointTracker

Niektórych się domyślam ale reszty nie wiem.

A, i w jaki sposób działa AntiAFK?

Opublikowano

Nie mozecie zrobic tak zeby jedna osoba zrobila temat z aktualizacjami, i go edytowała? tak to trzeba szukac po 50 stronach.

zrob ktos temat, i w spoilerach dodawac kolejne aktualizacje w razie gdyby ktos chcial wgrać starą. Do tego fixy itd.

Instrukcje jak to wgrać, jak uruchamiac. Tak wszystko w 1 poscie miec w osobnym temacie.

Bo tak jest rozpierdol.

Jestem za.

Eloszka

Opublikowano

rzeczywiście trudno jest to włączyć 

co do nowych paczek się zgadzam, nie każdy jest na bieżąco

PS. niech ktoś jeszcze raz zreportuje mój post tu  :angry:

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

XXX A co F9 daje bo nie wiem? :D A okienko #L Ci się włącza na pulpicie? Fixowałes może lola? 

No samo okienko cheata mi się odpala :v A F9 podobno restartuje program (jak w bolu). Z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Mi w********a bug splat, gdzie trzeba powrzucać ten pliczek League of Legends.exe? Serio ciężko cokolwiek znaleźć w tym spamie.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Mi w********a bug splat, gdzie trzeba powrzucać ten pliczek League of Legends.exe? Serio ciężko cokolwiek znaleźć w tym spamie.

dzizas

sprawdź raz jeszcze temat Vertmara i zobacz co tam trzeba było zrobić. zamieniasz stare lol.exe z tym fixem

Opublikowano

No samo okienko cheata mi się odpala :v A F9 podobno restartuje program (jak w bolu). Z góry dzięki za pomoc

Ponawiam pytanie, czy wprowadzałeś fixa?

A skąd masz info o restarotwaniu na F9 nic mi o tym nie wiadomo :D

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

MOŻLIWE PRZYCZYNY NIE DZIAŁANIA L# NA TWOIM KOMPUTERZE

1. Nie pobrałeś wymaganych 2 programów (patrz strona 1)

2. Wgrałeś fixa, który był wymagany do działania programu, przy jednej z ostatnich paczek, a teraz nie zamieniłeś starego lol.exe z fixem. Jeśli usunąłeś plik lol.exe stary, tu pobierzesz: http://www.speedyshare.com/JqGhS/League-of-Legends.exe skan:  https://www.virustot...a3e60/analysis/ (dzięki @Mical) 

3. Odpalasz program z zaznaczonymi skryptami przed grą, a nie podczas ładowania się rozgrywki

4. Nie uruchamiasz jako admin 

5. Nie zmieniłes pliku z 64-bit dla 32-bit lub na odwrót

zanim tu napiszesz popatrz tu: http://www.mpcforum.pl/topic/1268654-l-poradnik-oraz-czeste-problemy/

ostatnia paczka: Download:

http://www.speedyshare.com/dj7Yw/LS25-08-14-1.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/c5e7f555677ea3e7427161d4286893153cae9ce7ce1d123c0db52c10b87eab82/analysis/1408949403/

Zzz, jak mi sie jeszcze coś przypomni to napisze 

B)

Opublikowano

@antipatyczny Sprawdź PW, chodzi o Talona. :)

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...