Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć dlaczego dziś nie działa a wczoraj działało ? Mam fixy , mam tą samą paczkę co wczoraj i nie działa xD , nie mam bug splata ani nic , po prostu nic się nie dzieje jak podczas gry załączam.

Odznacz i zaznacz ponowie w grze skrypt. A ToasterLoading w menu ładowania.

17900102327122306253.jpg

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dalej niestety nie działa ;/

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

Opublikowano

Po prostu zmien LOL.exe na nowa wersje.

Ten Fizz dobry jak np. Fun House czy to taki testowy skrypcik co poprawić i nie będzie lepszy?

Sorka za c*****e pytanie ,ale gram rankeda i chce go picknąć :P

Xearth jest OP

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Po prostu zmien LOL.exe na nowa wersje.

Jak zmienić ? , nie chodzi mi o kopiuj wklej , ale skąd ja mam ją wziąść :D?

Opublikowano
http://speedy.sh/rkpcx/LS25.08.14-3.rar

Nadal brak nowego BaseUl2, zapomniałem podmienić w paczce >.< Ale download dawał @HeheheM więc poszukajcie a znajdziecie :)

Pobrałem to i nadal nie działa ;P , więc w czym tkwi problem? Mam fixa :P , a skąd mam wziąśc nowego Lol.exe , bo kolega tam wyżej napisał że mam zmienić ..?

Opublikowano

Pobrałem to i nadal nie działa ;P , więc w czym tkwi problem? Mam fixa :P , a skąd mam wziąśc nowego Lol.exe , bo kolega tam wyżej napisał że mam zmienić ..?

Poszukaj na poprzednich stronach, ktoś dawał i to nie raz download. Musisz usunąć fixa i wgrać oryginalne lol.exe

Take it easy my friend

Opublikowano

Poszukaj na poprzednich stronach, ktoś dawał i to nie raz download. Musisz usunąć fixa i wgrać oryginalne lol.exe

a właśnie nie mam oryginalnego xDD

Opublikowano

a właśnie nie mam oryginalnego xDD

To przestań spamować tylko rusz za przeproszeniem dupe i poszukaj.

Zostaw lajka ;)

Pasjonat
Opublikowano

Coś jest nie tak  chyba z lasthitmarkerem/marksmanem - grając vayne w early game z 3-4 razy pokazało mi kółko, że cel jest do zabicia z aa po czym vayne strzeliła i zostało minionowi 5-10 hp.

.

Pasjonat
Opublikowano

UltimateCarry w najnowszej paczce zbugowane, na lucku cały czas się ładuje i spamuje na czacie.

:)
Opublikowano

Co za luje XDD jak chcecie nowe LOL.exe to dajcie "napraw" w patcherze i samo wam pobierze najnowsze.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

@Pwn3d

Nie porobili sobie kopii tego pliku teraz płaczą.

/

Ktoś wstawiał to kilkanaście razy, jak chcecie to poszukajcie do 15 stron w tył coś takiego napewno jest a jak nie to dalej.

Nikt za was szukać nie będzie.

Opublikowano

Fizz ładne combo ciora, czasami rybe zjebie ale to żadko. Nie polecam lastihotwac na X tym skryptem bo wykorzystuje do tego Q na miniony i jak jest się pod wieża to tam poprostu wpada.

Opublikowano

Fizz ładne combo ciora, czasami rybe zjebie ale to żadko. Nie polecam lastihotwac na X tym skryptem bo wykorzystuje do tego Q na miniony i jak jest się pod wieża to tam poprostu wpada.

Będzie pewnie później dodana logika, żeby pod turretem nie robić ^^ Ale na razie to inicjacyjne wydanie, więc może zawierać trochę błędów.

Take it easy my friend

Opublikowano

Będzie pewnie później dodana logika, żeby pod turretem nie robić ^^ Ale na razie to inicjacyjne wydanie, więc może zawierać trochę błędów.

Tak samo było z irelią, że używała Q do cs, a chyba jej to zmienili, bo już nie wpada pod wieże jak chora ;3

Opublikowano

Działa Wam to bez fixa ? bo mi coś nie chce działać dałem stare LoL.exe , akttualna paczka i dalej nic..

Opublikowano

@skypciorek

Przeczytałeś adnotacje przy najnowszej paczce?

Oczywiście że tak i mam wszystko porobione . Wczoraj działało z fixem dziś nie działa bez fixa ( mam dzisiejszą paczkę )

Opublikowano

MPC L# TEAM poszukuje osoby posiadającej wiele postaci (nie chcę zdradzać dokładnie jakiej). Osoba ta zostałaby naszym testerem skryptów. Obecnie jeden już powstał jednak nie mamy opcji przetestowania. 

Pierwszy skrypt będzie wspierał postać walczącą na górnej alei. Jeśli posiadasz większość ''PAPIEROWYCH' Toperów napisz pw do mnie. 

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

cześć! pobrałem tą ostatnią paczke ale mam taki problem, że większość AP postaci (np. ziggs, nidale) nie wykonują combo?

to znaczy ze skrypt jest do dupy czy coś zle ustawiłem?

ultimatecarry nie działa, zed sie nie wczytuje... nie wiem co to za paczka -.-

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...