Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja pitole, wiem że każdy czasem ma jakiś problem, ale jak mi coś nie działało, to posprawdzałam każdą możliwość, która wydawała mi się potencjalnym rozwiązaniem. wrrr. anyway gl 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

czy na katarinie juz wszystko dobrze dziala i czy nie przerywa ulta? i jaki skrypt na katarine wybrać?

A co ma nie działać ? Powtórze po raz 1000 wystarczy wyłączyć orbwalking na combo i tyle .. Cała filozofia ..

Opublikowano

Pewnie już gdzieś było ale co tam :v Mam problem bo mimo że odpalam #L podczas ładowania gry, zaznaczam na nowo skrypty, mam najnowszą paczkę, uruchamiam jako admin, mam poinstalowane te różne pierdółki to w grze i tak program się w ogóle nie pokazuje. Jakieś pomysły jak sprawić żeby program w końcu zadziałał?

Opublikowano

Pewnie już gdzieś było ale co tam :v Mam problem bo mimo że odpalam #L podczas ładowania gry, zaznaczam na nowo skrypty, mam najnowszą paczkę, uruchamiam jako admin, mam poinstalowane te różne pierdółki to w grze i tak program się w ogóle nie pokazuje. Jakieś pomysły jak sprawić żeby program w końcu zadziałał?

msvcr120.dll masz? w niektórych paczkach nie było. Którą najnowsza paczke masz, od ziomala czy verteza?

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

msvcr120.dll masz? w niektórych paczkach nie było. Którą najnowsza paczke masz, od ziomala czy verteza?

Mam tę co ty podałeś parę postów wyżej. Msvcr120.dll też mam

Opublikowano

masz msvcr pod swój system? #L odpalaj dokładnie podczas ładowania meczu. Zielony napisz na środku masz?

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

Jak coś to mogę wrzucić paczkę ;) L# wyłącza się podczas ładowania, wtedy minimalizujesz i odpalasz jeszcze raz,  wchodzisz w Assiemblies i wszystko powinno działać, zielony napis na górze ma być "leaguesharp".

Opublikowano

@maxio97

Nope( na słabych kompach zamula w luj) jakbym miał lepszego pc pewnie bym na tym grał.

A ustawienia dostosowujesz do własnych potrzeb lel

Opublikowano

Dobra, ja juz kurde nie wiem, probowalem paczki z nie fixowanym lol.exe. Probowalem paczki od vertmara. Normalnego L# z fixem i bez fixa tez probowalem, ale nie dziala. Jakas pomoc? (Btw. blad to ''league sharp przestal dzialac'')

Uruchamiaj jako administrator :)

Proszę o szybką odpowiedź, Marksman wspiera Corkiego?

Tak

czy na katarinie juz wszystko dobrze dziala i czy nie przerywa ulta? i jaki skrypt na katarine wybrać?

SFKata op

da ktoś link do najnowszej paczki?;d

Weź tą od Vertmara :)

Siemka mam pytanie w każdej grze używacie SAwareness i czy coś tam pod shiftem zmieniacie?

Używam, zawsze w moich paczkach jest skonfigurowany pod włączone prawie wszystko i spam na local chacie żeby nie było podejrzeń :P

// Nowa paczka ze sporą ilością aktualizacji i jednym nowym skryptem już za moment :)

Take it easy my friend

Opublikowano

Uruchamiaj jako administrator :)

Tak

SFKata op

Weź tą od Vertmara :)

Używam, zawsze w moich paczkach jest skonfigurowany pod włączone prawie wszystko i spam na local chacie żeby nie było podejrzeń :P

// Nowa paczka ze sporą ilością aktualizacji i jednym nowym skryptem już za moment :)

hehe, niedługo będziesz dodawać nasze skrypty do paczek xD

z niecierpliwością czekam na nową paczkę :) wyślij mi na pw repa tych nowych (o ile są) :D

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Mam pytanie co do skryptów.

Jakimi się opłaca grać? Po tym co czytam to widzę ze vayne i tristana koszą

vayne tris kog (marksman)

xerath

syndra

chewymoonirelia

SFkatarina

orianna

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Czytaj adnotacje :)

Aktualizacja

Co nowego:

- Aktualizacja Common, Annie, Cassiopeia, ChoGath, Evelynn, SAwareness, Orianna, Evade, Marksman, Syndra, Twisted Fate, VelKoz, Xerath, iHateSkillshots, ChewyMoonsLux, kTalon2

- Dodano WolfZilean

Download:

http://speedy.sh/dj7Yw/LS25-08-14-1.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/c5e7f555677ea3e7427161d4286893153cae9ce7ce1d123c0db52c10b87eab82/analysis/1408949403/

// Wiele skryptów nie jest zaktualizowanych do nowego Common, dlatego zostawcie sobie starą paczkę jeszcze na kompie, bo jak komuś nie będzie działać, to będzie płacz.

// Autor WolfZileana ma skrypt w wersji Work In Progress pod Urgota.

// Paczka sprawdzona przeze mnie, nie wywala, ustawienia gry: FullScreen, Bez synchronizacji pionowej, bez wygładzania krawędzi.

// Mam wrażenie, że chciałem coś jeszcze napisać, ale nie pamiętam co :D

// Błędy i pytania piszcie w komentarzach lub na PW.

Znalazłem błąd na customie ^^ Grałem tristaną, odpalone skrypty to marksman evade sawareness hiddenobj jungle timers i baseult2, no i gdy sobie orbwalkowałem, to postać nagle stanęła w miejscu i nie dało się jej ruszyć :P Dopiero po użyciu jakiejkolwiek umiejętności dało radę się ruszyć, ale tylko na kilka sekund, po kilku sekundach znowu to samo i nie mogę się ruszyć :P Więc nie polecam grać rankedów na nowej paczce ^^

Take it easy my friend

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...