Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby to była prawda, to by pomagał.. a nie kompilował skrypty prostym programem jakim jest SVNC, dawał do pobrania (bez skanu) co jakiś czas.. każdy głupi to potrafi.

To samo jak te Wasze wypociny(odpowiedzi) które są gówno warte, gówno się znacie a wypowiadacie.

Zamiast im naprawdę pomóc, to podstawiacie im "paczki" pod nos które nie zawsze działają w 100%..

Jeszcze ten Was "L# support team" czy jakoś tak.. śmiechu warte.. :D

Tak samo ten wasz "skrypt" kod z irelii, skrypt na fiorę  :ninja: .

A zapomniałem jeszcze wspomnieć, że większość "odpowiedzi" Ziomala ogranicza się do "op" " spoko" "GL HF" "GJ"

Większość? :) Spoko :) W takim razie, 150 z 250 jest all GL itp. OK.

Zacznę Ci ufać jak będziesz umiał ode mnie więcej i wbijesz z l# d1-d3. Na tą chwilę twoje ORA nie ma znaczenia.

ok :)

Take it easy my friend

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Idź wydaj kolejną paczkę o 15 bo dodadzą Dravena (ups nie dla wszystkich). 

Ty masz życie? Co ty pierdzielisz co chwile stwarzasz problemy z tymi paczkami non stop siedzisz na forum z silverem2 (tak testujesz dobrze że na rankedzie nie możesz zaorać)

dzizas, wysłannik tego śmiesznego Pegasa przyszedł, co został tu wyśmiany i jedynie lajkuje najbardziej żałosne komentarze? 

stwarza problemy z paczkami, bo je udostępnia i robi coś, czego polowa ludzi z tego tematu nie ogarnia?? 

silver 2 - moje marzenie <3 idź do Pegasa, HEHEH/

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

odezwał się hujek który nawet Sandra przegrywa mida vs ap ez. Idiota w d5 na tr!! Nie obchodzi mnie Twoje zdanie. Paczkę dajemy bo nie wszyscy są takimi geniuszem jak ty i twoja chłopak. J*b się

Dobra odpowiedź na moje zdanie, daje 2/10.

No tak, przecież trzeba być nie wiadomo jakim geniuszem żeby skompilować sobie skrypty, za pomocą kilku kliknięć, dokładnie.

Robicie z nich idiotów, a nie im pomagacie.

Te jedno konto z d5 pewnie ma wyższą ligę od Ciebie.

To z syndrą vs ap ez nie wiem skąd wziąłeś ;D.

W sumie tą odpowiedzią na mój post już się pochwaliłeś jaki to jesteś mądry.

Sami się w swoich wypowiedziach pogrążacie.

@Marcoly a może my zrobimy team i nazwiemy się "M# Support MPC" ?

Co Ty na to ?

QUhIR7.png

Opublikowano

jakigo pegasa?

czy ty k***o nie wiesz co to PW?

Napiszcie do niego na PW  a nie bedziecie spamic temat ,bo wy k***a robicie skrypty typu ten Xerath Syndra Marksman i Evade na L# ,a oni się uczą.

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

Dobra odpowiedź na moje zdanie, daje 2/10.

No tak, przecież trzeba być nie wiadomo jakim geniuszem żeby skompilować sobie skrypty, za pomocą kilku kliknięć, dokładnie.

Robicie z nich idiotów, a nie im pomagacie.

Te jedno konto z d5 pewnie ma wyższą ligę od Ciebie.

To z syndrą vs ap ez nie wiem skąd wziąłeś ;D.

W sumie tą odpowiedzią na mój post już się pochwaliłeś jaki to jesteś mądry.

Sami się w swoich wypowiedziach pogrążacie.

@"Marcoly" a może my zrobimy team i nazwiemy się "M# Support MPC" ?

Co Ty na to ?

3 albo 4 dni temu mi vs Yarker

Ez ap

Kojarzysz?

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

typy mają problem z dupy, niech tu nie zaglądają i tyle. sapanie o nic, łał. ignore i piątka. wielcy mistrzowie :-) 

PS. tak, już możecie reportować, hehe. 

Opublikowano

3 albo 4 dni temu mi vs Yarker

Ez ap

Kojarzysz?

Chłopcze, chyba mnie z kimś pomyliłeś, ostatni raz na tym koncie grałem tydzień temu.

Pomijając fakt że na samej Turcji grałem jakiś tydzień temu.
A i pomijając następny fakt, syndrą grałem jakiś miesiąc / dwa miesiące temu.

QUhIR7.png

Opublikowano

Chłopcze, chyba mnie z kimś pomyliłeś, ostatni raz na tym koncie grałem tydzień temu.

Pomijając fakt że na samej Turcji grałem jakiś tydzień temu.
A i pomijając następny fakt, syndrą grałem jakiś miesiąc / dwa miesiące temu.

Bonus BGC czy jakoś tak. nie mam dostępu do LoL'a więc dokładnego nicku nie podam. przykro mi ale nie jesteś najlepszy :<

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Bonus BGC czy jakoś tak. nie mam dostępu do LoL'a więc dokładnego nicku nie podam. przykro mi ale nie jesteś najlepszy :<

Kto napisał że jestem ?

A co z tym że jakiś ap ez mnie zjechał, gdy grałem syndrą ?

Ja chociaż nie musiałem wychodzić z samego golda, miesiąc ? dwa ? 

Na vip bol'u / leaguesharpie i c**j wie co jeszcze.

a ten o to pan, który o nicku Vertmar "pomaga" Wam z leaguesharpem http://scr.hu/1oek/eboem

pozdrawiam :)

QUhIR7.png

Opublikowano

K***a @HeheheM ty zerze j****y nie zadzieraj z nimi, a ty @Marcoly k***a też nie bo wpierdól dostaniesz od polish l# support bana na płytęgłówną k***a.

Wasz kod jest żałosny na fiorze XDDDD. Nikt tutaj k***a nie jest moim wysłannikiem :). Pozdrawiam was z d1 słabe gówna. Tam to się dopiero ora!!!!!!

L# NIEDŁUGO PŁATNY, ŻEGNAĆ WASZEGO POLISH L# SUPPORT, BO GO NIE BDZ STAĆ NA PŁATNEGO, WIĘC NIE BDZ MÓGŁ BYĆ DŁUŻEJ SUPPORTEM :C

http://tr.op.gg/summoner/userName=yarker

DOBRA HAHAHAHAHA, masz 9 winów więcej niż losów w platynie 4...

Ja mam przewagę 70 wygranych nad przegranymi w d1...

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

K***a @HeheheM ty zerze j****y nie zadzieraj z nimi, a ty @Marcoly k***a też nie bo wpierdól dostaniesz od polish l# support bana na płytęgłówną k***a.

Wasz kod jest żałosny na fiorze XDDDD. Nikt tutaj k***a nie jest moim wysłannikiem :). Pozdrawiam was z d1 słabe gówna. Tam to się dopiero ora!!!!!!

L# NIEDŁUGO PŁATNY, ŻEGNAĆ WASZEGO POLISH L# SUPPORT, BO GO NIE BDZ STAĆ NA PŁATNEGO, WIĘC NIE BDZ MÓGŁ BYĆ DŁUŻEJ SUPPORTEM :C

http://tr.op.gg/summoner/userName=yarker

DOBRA HAHAHAHAHA, masz 9 winów więcej niż losów w platynie 4...

Ja mam przewagę 70 wygranych nad przegranymi w d1...

No i report poleciał :) Nie będzie mnie jakieś gówno 14 latek cisnął :) Nie masz prawa oceniać mnie, kiedy mnie nie znasz gównie j****y :) Od tego zacząć trzeba. Może i żałosny, dopiero zaczynamy, pozdro ;)

Take it easy my friend

Opublikowano

No i report poleciał :) Nie będzie mnie jakieś gówno 14 latek cisnął :) Nie masz prawa oceniać mnie, kiedy mnie nie znasz gównie j****y :) Od tego zacząć trzeba. Może i żałosny, dopiero zaczynamy, pozdro ;)

W ten piątek bd miał 15 lat, więc możesz mi naskoczyć :ccc urodziny robię w czwartek, Altana Bór, Skarżysko Kamienna, 26-110, Województwo Świętokrzyskie. Zapraszam Cię k***a serdecznie, żebyś zobaczył to, czego nigdy nie będziesz miał :cccccccccc

Report poleciał dla cb również za offtop.

Btw zaczynacie od kopiowania innego skryptu, jestem na tak.

Dalsza dyskusja nie ma sensu. Ja jestem gdzieś wysoko, ty jesteś gdzieś nisko.

@Topic: chłopaki, l# mi bugsplatuje co mam zrobić...

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

oks, w takim razie ja odchodzę z tego tematu na zawsze. Ziomal, rób co chcesz ale ja p******e tych typów. sram na nich

A z golda? tak, nie wychodziłem. ale może pokaż moje konto zbanowane za cassio? no dawaj <3 

hmmmm. jak coś będziecie chcieli to na PW zapraszam. tutaj więcej już się nie odzywam :) NQ

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Co to za spinka ludziska przeciez to tylko marne prowo ktore czuc z kilometra peace i niech spacja bedzie z wami  :D

Opublikowano

W ten piątek bd miał 15 lat, więc możesz mi naskoczyć :ccc urodziny robię w czwartek, Altana Bór, Skarżysko Kamienna, 26-110, Województwo Świętokrzyskie. Zapraszam Cię k***a serdecznie, żebyś zobaczył to, czego nigdy nie będziesz miał :cccccccccc

Report poleciał dla cb również za offtop.

Btw zaczynacie od kopiowania innego skryptu, jestem na tak.

Dalsza dyskusja nie ma sensu. Ja jestem gdzieś wysoko, ty jesteś gdzieś nisko.

@topic: chłopaki, l# mi bugsplatuje co mam zrobić...

Ok, już płaczę :cccc Może i Twoi rodzice mają kasę, ale ziomków za kasę nie kupisz ;/ Ale i tak nigdy tego nie zrozumiesz :/

Z*********e, nie od kopiowania, tylko bazowaniu na innym skrypcie.

Super, tak wysoko, że o ja p*******. Gimbusy górą.

@topic Solucje podane wcześniej :/

Take it easy my friend

Opublikowano

Ok, już płaczę :cccc Może i Twoi rodzice mają kasę, ale ziomków za kasę nie kupisz ;/ Ale i tak nigdy tego nie zrozumiesz :/

A twoi nie mają kasy. Moi ziomkowie nic nie biorą, wręcz dają, nie zrozumiesz tego, bo nie masz ziomków [*]

@topic ale ciągle nie działa...

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Właśnie, Pegas, ty j****y 14 latku, słuchaj się starszego 15 latka.. bo w życiu zabłądzisz.

oks, w takim razie ja odchodzę z tego tematu na zawsze. Ziomal, rób co chcesz ale ja p******e tych typów. sram na nich

A z golda? tak, nie wychodziłem. ale może pokaż moje konto zbanowane za cassio? no dawaj <3

hmmmm. jak coś będziecie chcieli to na PW zapraszam. tutaj więcej już się nie odzywam :) NQ

Serio mnie chyba pomyliłeś, jakie znowu konto zbanowane za cassio ? xD

Antywarn: Najnowsze prediction jest OP (pozdrawiam Ziomala)

QUhIR7.png

Opublikowano

A twoi nie mają kasy. Moi ziomkowie nic nie biorą, wręcz dają, nie zrozumiesz tego, bo nie masz ziomków [*]

@topic ale ciągle nie działa...

Jak tak sądzisz to jesteś w błędzie ;) Bo nie znasz mnie, moich rodziców, mojej rodziny. Nie mam zamiaru Ci pisać, jakich mam ziomków, kto jest moimi ziomkami itp. Mam to w d***e i wysrane na Ciebie. Koniec tematu. Chcesz to ciągnąć dalej to pisz na PW, tam możemy się pospinać ;) Bo tutaj robisz tylko spam ;)

@topic hmm, nie mam pojęcia, masz brain.exe?

@HeheheM A no jest ;)

Take it easy my friend

Opublikowano

Proponuję w ogóle im nie odpisywać, oni sa panami i na wszystkim znają się najlepiej, a ich pomoc ogranicza się jedynie do: zaraz #L będzie płatne cebulaku, nie pobieraj. 

Bądzcie dojrzalsi i nie odpowiadajcie :) 

Opublikowano

Jak tak sądzisz to jesteś w błędzie ;) Bo nie znasz mnie, moich rodziców, mojej rodziny. Nie mam zamiaru Ci pisać, jakich mam ziomków, kto jest moimi ziomkami itp. Mam to w d***e i wysrane na Ciebie. Koniec tematu. Chcesz to ciągnąć dalej to pisz na PW, tam możemy się pospinać ;) Bo tutaj robisz tylko spam ;)

@topic hmm, nie mam pojęcia, masz brain.exe?

@HeheheM A no jest ;)

http://scr.hu/31t3/rn609

polecam je, tylko jaka szkoda, że gotowe dll jeszcze go nie ma :(

A czym się różni brain.exe, od brain.csproj? Jak mam skompilować csproj do exe...

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

W sumie troche beka z tym polish support... Jeżeli już sie mianowales tym supportem to chociaż mógłbyś robić coś więcej przy l# niż kompilowanie, pakowanie i wstawianie, a jeżeli teraz wyskoczysz z argumentem, że masz "życie" to proszę cię nie nazywaj sie supportem. Ogólnie fajnie, że coś tam pomagasz tym nieogarom, ale fajnie by było gdybyś chociaż przy paczce zanim ja wrzucił sprawdzil jakie skrypty sa broken i je wyjebal, a zostawił te działające tak samo jeżeli cassionator jest lepszy od casio to po c**j 3 skrypty na 1 postać? Już lepiej wyjebac te słabe a zostawić te lepsze niż robić syf.

A ty pegas pajacu jebie mnie to, że masz diamond i to, że masz nadzianych starych, ale po c**j sie tym jarasz? Kolegów szukasz? Pewnie twoi funfle to zasrane przudupasy, które latają za tobą bo masz kasę.

Przestan sie tu wypowiadać jeżeli twoja wypowiedź nic nie wnosi do tematu tylko chcesz pokazać jaki to ty jesteś fajny bo starzy ci wszystko sponosruja.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Proponuję w ogóle im nie odpisywać, oni sa panami i na wszystkim znają się najlepiej, a ich pomoc ogranicza się jedynie do: zaraz #L będzie płatne cebulaku, nie pobieraj. 

Bądzcie dojrzalsi i nie odpowiadajcie :)

Zapraszam do mojej zawartości, jeżeli znajdziesz post, w stylu jak to napisałeś/aś "zaraz #L będzie płatne cebulaku, nie pobieraj.", to napisz :).

Na przyszłość nie wsadzaj wszystkich do jednego worka.

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...