Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# - Poradnik oraz częste problemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :lol:

:)

2187814081252381231725.png

NIE DZIAŁA NA WIN XP !! Piszę tu po zawsze zapomnę o tym wspomnieć

:D !! NIE DZIAŁA NA WIN XP

Na wstępie chciałbym poinformować, iż nie mam wielkiej wiedzy na temat tego oto programu. Wiem jedynie do czego on służy, jak go uruchomić oraz jak rozwiązać najczęstsze errory.

Wracam na forum po długiej przerwie i z góry przepraszam za złą składnie. Pisanie poradników było mi obce przez ostatnie 2 lata....więc dużo rzeczy może być fatalne pod względem stylistycznym.

OK, zaczynajmy

L# - co to jest?

Jest to program pokroju Bot of Legends (BoL) wykonujący to co jest zapisane w kodzie skryptu. Od popularnego BoL'a różni się samym kodem - Skrypty do BoL'a pisane są w języku Lua, L# napisany zaś został w C#.

Daje to więcej możliwości aniżeli skrypt Lua. Dlatego właśnie wielu developerów opuszcza stanowiska BoL'a i przenosi się w środowisko L#

Warto dodać również, iż program jest (i ma być) w pełni darmowy. BoL, hmmm można napisać ,,sprzedał się"

Jak uruchomić L#?

Zacznijmy może od potrzebnych plików.

Poza samym folderem L#, który możecie pobrać np stąd (aktualny na patch 4.14. skrypty z wczoraj. jak pobrać nowe - o tym dalej)

http://speedy.sh/hA3pt/L-4.14.rar 

skan :

https://www.virustotal.com/pl/url/b34dfd0b634f376a7480719dd0da885e5d1cc9e1c9b9f77e39a7283d3f28360e/analysis/1408125036/ 

program wymaga również :

Framework 4.5.1 (przyczyna nie działającego programu na win XP)

oraz 

vcredist x86

Gdy już wszystko jest zainstalowane wypakowujemy naszą paczkę i uruchamiamy JAKO ADMINISTRATOR plik LeagueSharp.Loader.exe.

Ujrzymy piękne (

:D) okno cheata :)

Zakładka News obecnie nie działa... nie przejmuj się, może kiedyś ją naprawią

:D

Settings - tutaj możemy używać ,,modów'' wbudowanych w L# (np zoom hack)

Assemblies - zakładka z naszymi skryptami.

Aby użyć któryś z naszych skryptów zaznaczamy ptaszkiem.

No i mamy, uruchamiamy LoL'a i gramy

JEŚLI MASZ PROBLEM NIE PŁACZ...PRZEJDŹ DO CZĘŚCI Z OPISEM BŁĘDÓW.......

Tak mało skryptów? o lol, badziewny program .... spadam

Otóż nie... no ok, jeszcze tak

:D. ale wszystko z czasem. Wszystko przyjdzie z czasem :)

Szukać nowych skryptów możesz na githubach Developerów. Ich linki możesz poszukiwać na tej stronie :

http://leaguesharphelp.blogspot.com

szukaj po prawej stronie w kolumnie z Developer Github Links

Mam problem. co teraz?

No więc czas opisać każdy problem oraz rozwiązanie do niego

1. Program przestał działać 

1.1 Rozwiązanie jest bardzo proste. Wyłączasz L#, wchodzisz do gry. Już w np. ładowaniu się postaci uruchamiasz L# i wybierasz interesujący Cię skrypt.

1.2 Uruchom L# jako administrator

1.3 Dodaj L# do wyjątków w antywirusie

2. mam błąd z plikiem msvcr120.dll

W folderze masz ten oto plik. skopiuj go i wklej do c>windows>system32 (bądź c>windows>system w windowsach 32 bitowych)

3. Program niby działa ale skrypty się nie injectują w grze

3.1 wystarczy przejść na okno L#, odznaczyć i zaznaczyć interesujący nas skrypt i grać (w ewentualności po ponownym zaznaczeniu w grze naciśnij F9)

4. Jakie skrypty polecasz? 

4.1 Tak, to również jest częsty problem

:D.

Z mojej paczki polecam akali, riven (nie rivenSharp), marksman, support, xerath oraz syndra. NO I OCZYWIŚCIE EVADE

Cassionator również OP ( słowa @

Laku sam nie testowałem :))

Na ten moment to wszystko. poradnik będę się starał aktualizować

TO JEST PORADNIK, NIE MIEJSCE DO DYSKUSJI. PROSZĘ O ROZSĄDNE ZADAWANIE PYTAŃ. JEŚLI CHCESZ POSPAMOWAĆ TO TEMAT DO TEGO MASZ TUTAJ :

http://www.mpcforum.pl/topic/1266683-leaguesharp-darmowy-cheat-do-league-of-legends/

Do poradnika jutro bądź w niedziele zostanie dodany VideoTUT. Miałem nagrać dziś ale jakoś weny nie było.

hmmm, mam nadzieję, że pomogłem. Jeśli masz jakieś pytania - wal śmiało

EDIT 1

Marksman zawiera skrypty do :

Caitlyn

Corki

Ezreal

Graves (polecam)

Jinx (polecam)

Kog'Maw

Sivir

Teemo

Tristana (kosi w c**j < słowa @

Laku > :))

Twitch

VAYNE (polecam)

BÓG ZAPŁAĆ DLA @

Laku za pomysł :)

Jeśli doceniasz moją ,,pracę'' obdarz mnie małym Lubię to

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

piszesz poradnik nie wiedziac zbyt duzo i to samo jest napiasne w tym pierwszym temacie o l#

Zawarł/arła wszystko to co potrzebne zeby dziecko z iq 50 ogarneło :) ty jestes znawca zrob lepszy :P

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

A jak skompilować plik .cs ?

w tym SVN compiler wypeirdala błędy

ogólnie ja używam SVN (raz używałem xD) no i błędów nie było. daj ss czy coś

Możesz dodac bo niektórzy nie wiedza dalej ze marksman jest do adc i dodaj im liste https://github.com/Esk0r/LeagueSharp/tree/master/Marksman tutaj masz ogolnie dobrze rozpisane dobrze by było jakby podpieli :P

dodane :)

piszesz poradnik nie wiedziac zbyt duzo i to samo jest napiasne w tym pierwszym temacie o l#

Wiem czy nie wiem...Nadal widuję po 20 tematów odnośnie błędów. tutaj napisałem ich rozwiązanie. może to ograniczy ilość spamu w tym nowym subforum :)

Zawarł/arła wszystko to co potrzebne zeby dziecko z iq 50 ogarneło  :) ty jestes znawca zrob lepszy  :P

Zawarł :) Szymon jestem, miło mi :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Wszystko fajnie i pięknie, ale możesz dopisać również kto jest "Polish Support L#" :P (czyt. @ZiomalZfirmyHG ) :D

//Top

Ładnie zebrane, miałem to zrobić, ale czasu na to nie ma. Dopisz, że warto mieć folder LeagueSharp na pulpicie, bo wtedy nie wymaga żadnych dodatkowych uprawnień, ja np. jak mam na C:\LeagueSharp i przerzucam exe'ki to wymaga dodatkowych uprawnień... A na pulpicie bez problemu idzie, to też rozwiązuje sporo błędów ;)

Take it easy my friend

Opublikowano

Wszystko fajnie i pięknie, ale możesz dopisać również kto jest "Polish Support L#" :P (czyt. @ZiomalZfirmyHG ) :D

//Top

Ładnie zebrane, miałem to zrobić, ale czasu na to nie ma. Dopisz, że warto mieć folder LeagueSharp na pulpicie, bo wtedy nie wymaga żadnych dodatkowych uprawnień, ja np. jak mam na C:\LeagueSharp i przerzucam exe'ki to wymaga dodatkowych uprawnień... A na pulpicie bez problemu idzie, to też rozwiązuje sporo błędów ;)

zostanie dodane jutro. teraz już nie ma czasu :)

hmmm nawet nie wiedziałem że to pomaga :D

dzięki :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

zostanie dodane jutro. teraz już nie ma czasu :)

hmmm nawet nie wiedziałem że to pomaga :D

dzięki :)

Napisz też, że najświeższe paczki wrzucam ja jbc, żeby jakiegoś syfu czasem nie pobrali :D Za chwilę będzie kolejna wersja paczki, z aktualną strukturą programu i aktualizacją kilku skryptów :P

Take it easy my friend

Opublikowano

Napisz też, że najświeższe paczki wrzucam ja jbc, żeby jakiegoś syfu czasem nie pobrali :D Za chwilę będzie kolejna wersja paczki, z aktualną strukturą programu i aktualizacją kilku skryptów :P

myślałeś może aby zrobić gdzieś insta link? to znaczy żeby pod tym linkiem aktualizować nowe paczki? bo tak to będzie troszkę namieszane :D. no ale ok, dodam tamten temat do tego i jak wymyśle jakiś sposób na insta link to Ci wyśle na PW :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Uczeń
Opublikowano

Cześć, szukam pomocy, otóż:

Pojawia mi się błąd "Program LeagueSharp przestał działać", przeszukał spory kawałek internetu, ale jako że program jest w miarę nowy wiele nie znalazłem, a to co znalazłem często się powtarzało i nie pomagało... :/

Niestety nie jestem w stanie uruchomić L#, jeżeli masz ochotę poświęcić mi chwilę był bym bardzo wdzięczny. Jeżeli już się zdecydujesz napisz mi możliwe rozwiązania tego problemu na PW. :)

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

dobra nocna czcionka oczy rozjebane , btw nie pierdol ze koderzy spierdalaja od bola bo kodza tu i tu bo bol 2.0 to bedzie kosmos :)

So sad :<

Cześć, szukam pomocy, otóż:

Pojawia mi się błąd "Program LeagueSharp przestał działać", przeszukał spory kawałek internetu, ale jako że program jest w miarę nowy wiele nie znalazłem, a to co znalazłem często się powtarzało i nie pomagało... :/

Niestety nie jestem w stanie uruchomić L#, jeżeli masz ochotę poświęcić mi chwilę był bym bardzo wdzięczny. Jeżeli już się zdecydujesz napisz mi możliwe rozwiązania tego problemu na PW. :)

Napisalem Ci na pw mozliwe bledy :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Uczeń
Opublikowano

Z*********e! Pomogło! :)

Po prostu miałem jakiś zły pobrany, pobrałem twój i wszystko śmiga. :)

Oddaje limit like

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

Na przyszlosc polecam paczki @ZiomalZfirmyHG

On robi czeste aktualizacje itd :)

Jego paczki znajdziesz w 2 temacie z L# (pozniej dodam do tego tematu)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Lol strasznie się "laguje" z tym programem jak to naprawić?

To chyba tylko Tobie albo niewielkiej grupce osób, bo jak ja z bolem mam spore lagi, to przy #L wszystko chodzi tak, jakby ten program w ogóle nie był włączony

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Lol strasznie się "laguje" z tym programem i wyrzuca błąd "próba odnowienia połączenia" jak to naprawić?

Obstawiam że coś z l#. Której paczki używasz?

To chyba tylko Tobie albo niewielkiej grupce osób, bo jak ja z bolem mam spore lagi, to przy #L wszystko chodzi tak, jakby ten program w ogóle nie był włączony

uroki c#:)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

mów mi mów, ja nie mam pojęcia co to jest i tak B)

rozumiem :) lua czyli sposób kodowania Bola zabiera dużo pamięci. C# czyli sposób Kodowania l# zabiera jej o wiele mniej :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...