Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytaj adnotacje :)

Aktualizacja

Co nowego:

- Aktualizacja Common, Annie, Cassiopeia, ChoGath, Evelynn, SAwareness, Orianna, Evade, Marksman, Syndra, Twisted Fate, VelKoz, Xerath, iHateSkillshots, ChewyMoonsLux, kTalon2

- Dodano WolfZilean

Download:

http://speedy.sh/dj7Yw/LS25-08-14-1.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/c5e7f555677ea3e7427161d4286893153cae9ce7ce1d123c0db52c10b87eab82/analysis/1408949403/

// Wiele skryptów nie jest zaktualizowanych do nowego Common, dlatego zostawcie sobie starą paczkę jeszcze na kompie, bo jak komuś nie będzie działać, to będzie płacz.

// Autor WolfZileana ma skrypt w wersji Work In Progress pod Urgota.

// Paczka sprawdzona przeze mnie, nie wywala, ustawienia gry: FullScreen, Bez synchronizacji pionowej, bez wygładzania krawędzi.

// Mam wrażenie, że chciałem coś jeszcze napisać, ale nie pamiętam co :D

// Błędy i pytania piszcie w komentarzach lub na PW.

Znalazłem błąd na customie ^^ Grałem tristaną, odpalone skrypty to marksman evade sawareness hiddenobj jungle timers i baseult2, no i gdy sobie orbwalkowałem, to postać nagle stanęła w miejscu i nie dało się jej ruszyć :P Dopiero po użyciu jakiejkolwiek umiejętności dało radę się ruszyć, ale tylko na kilka sekund, po kilku sekundach znowu to samo i nie mogę się ruszyć :P Więc nie polecam grać rankedów na nowej paczce ^^

jest w tej paczce baseult z win7?

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowa paczka mi nie działa, wywala bug splata, ale stara z 17 działa tylko nie mam niektórych skryptów, chyba jest to spowodowane tym że tam te nowe pliki podmieniałem w RADS i tu mam porblem, ten exe stary usunałem ;_; pomoże ktoś ;_;

Opublikowano

Nowa paczka mi nie działa, wywala bug splata, ale stara z 17 działa tylko nie mam niektórych skryptów, chyba jest to spowodowane tym że tam te nowe pliki podmieniałem w RADS i tu mam porblem, ten exe stary usunałem ;_; pomoże ktoś ;_;

musisz znaleść nowy exe lub daj repail w kliencie gry

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Tak jeszcze dodam, że w Twojej paczce BaseUlt, Ziggs i kilka innych skryptów nie są zaktualizowane.

A i nowe common zawiera nowe prediction.

QUhIR7.png

Opublikowano

Czy tylko ja w paczce od Ziomala nie mam WolfZileana , a k2Talon dalej nie combuje? ;_;

@HeheheM - sprawdź GG, proszę.

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

Tak jeszcze dodam, że w Twojej paczce BaseUlt, Ziggs i kilka innych skryptów nie są zaktualizowane.

A i nowe common zawiera nowe prediction.

Byłem pewien, że o tym wspomniałem w adnotacjach :P WIem, że ma nowe prediction ^^

Czy tylko ja w paczce od Ziomala nie mam WolfZileana , a k2Talon dalej nie combuje? ;_;

K***a znowu paczki pomyliłem >.< Dodam po rankedzie, dopiero się ładujemy ^^

Take it easy my friend

Opublikowano

@ZiomalZfirmyHG bo ja na fanpage wstawiłem! xD
Czekamy na nową! :3

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

mam problem bo w tej najnowszej paczce to u mnie sie pokazuja linie prowadzące ode mnie do przeciwników. nie wiem jak je wyłączyć. mam włączone skrypty sawareness, evade i akali.

Opublikowano

mam problem bo w tej najnowszej paczce to u mnie sie pokazuja linie prowadzące ode mnie do przeciwników. nie wiem jak je wyłączyć. mam włączone skrypty sawareness, evade i akali.

SAwareness > GankDetector > wyłącz Active OFF

Take it easy my friend

Pasjonat
Opublikowano

Dzisiejsza paczka działa tylko szkoda, że ustawienia się nie zapisują. Po jej wgraniu nie miałem holdzone w marksmanie i zmienione kolorki drawingsów :/.

BTW: czy tylko mi ogólnie l# działa nawet jak nie uruchamiam jako administrator ;d ?

.

Opublikowano

Dzisiejsza paczka działa tylko szkoda, że ustawienia się nie zapisują. Po jej wgraniu nie miałem holdzone w marksmanie i zmienione kolorki drawingsów :/.

BTW: czy tylko mi ogólnie l# działa nawet jak nie uruchamiam jako administrator ;d ?

mi działało wczoraj dziśjuż wgl nei działa ;x

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć dlaczego dziś nie działa a wczoraj działało ? Mam fixy , mam tą samą paczkę co wczoraj i nie działa xD , nie mam bug splata ani nic , po prostu nic się nie dzieje jak podczas gry załączam.

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...