Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sytuacja z przyszłym dostępem do League Sharp'a. Kilkanaście stron temu widziałem informację że całość będzie płatna (bez określenia czasu kiedy dokładnie), jednak w opisie programu pisze, że program ma być "darmowy na zawsze". Czy ktoś mający kontakt z twórcami może dać jakieś świeże informacje na ten temat?

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sytuacja z przyszłym dostępem do League Sharp'a. Kilkanaście stron temu widziałem informację że całość będzie płatna (bez określenia czasu kiedy dokładnie), jednak w opisie programu pisze, że program ma być "darmowy na zawsze". Czy ktoś mający kontakt z twórcami może dać jakieś świeże informacje na ten temat?

świeża informacja jest taka, że płatne będzie na pewno. Nie wiadomo kiedy i nie wiadomo ile. Dlaczego? To chyba jasne, że każdy by chciał zarobić jeżeli czyjegoś produktu używało by kilkanaście tysięcy osób :)

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

Fizz ładnie combo robi, dobre skoki i rybki. Wiadomo muszą go ulepszyć o system escape, harrass pod wieżą przeciwnika (by wieża nas nie uderzyła - manipulacja skokiem) i jakieś duperele np używanie DFG.

Talon.. o k***a to jest bestia. Nigdy nie potrafiłem robić nim pełnego combo na rankedach by wyciosać 100% dmg a tu to mamy. 

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

cześć! pobrałem tą ostatnią paczke ale mam taki problem, że większość AP postaci (np. ziggs, nidale) nie wykonują combo?

to znaczy ze skrypt jest do dupy czy coś zle ustawiłem?

ultimatecarry nie działa, zed sie nie wczytuje... nie wiem co to za paczka -.-

Czytałeś adnotacje przy paczce?

Take it easy my friend

Opublikowano

Aha czyli jeżeli już załączyłem na fixie to bez fixa nie będzie działac i na nowo pobierać?

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

Opublikowano

@skypciorek

MA BYĆ BEZ FIXU NA NAJNOWSZYM LOL.EXE.

Mi działa, gralem dziś rankeda Irelią.

@Up.

Znajdź lub daj "napraw" w patcherze...

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

No tak mam i nie działa xD..

Uruchom jako admin po zaladowaniu do gry, a potem odznacz i zaznacz skrypty.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Robiłem wszystko , restart kompa itp. jak opisaliśćie i dalej Lipton.

@edit;
Ja pobrałem LS25.08.2014-1.rar , a nie LS25.08.2014-2.rar , zaraz sprawdzę to -2. .

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

Opublikowano

Nie mozecie zrobic tak zeby jedna osoba zrobila temat z aktualizacjami, i go edytowała? tak to trzeba szukac po 50 stronach.

zrob ktos temat, i w spoilerach dodawac kolejne aktualizacje w razie gdyby ktos chcial wgrać starą. Do tego fixy itd.

Instrukcje jak to wgrać, jak uruchamiac. Tak wszystko w 1 poscie miec w osobnym temacie.

Bo tak jest rozpierdol.

rYD9JSA.png

Opublikowano

pKupcie premke i nie płaczcie

Taa bede płacił za premkę do tak chujowego serwisu jakim jest speedyshare. Sprzedały się szmaty i dały ograniczenia. Jeszcze jakiś czas temu miał wysoką prędkość dla każdego.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nie mozecie zrobic tak zeby jedna osoba zrobila temat z aktualizacjami, i go edytowała? tak to trzeba szukac po 50 stronach.

zrob ktos temat, i w spoilerach dodawac kolejne aktualizacje w razie gdyby ktos chcial wgrać starą. Do tego fixy itd.

Instrukcje jak to wgrać, jak uruchamiac. Tak wszystko w 1 poscie miec w osobnym temacie.

Bo tak jest rozpierdol.

Lol ściągnij sobie SVN compilera zjebie i możesz sam wszystko kompilowac.

Opublikowano

Sprawdzał ktoś nidalke? Ja przed chwila probowalem  i wgralo wszystkie skrypty zaznaczone poza nidalą, na nowej paczce

ja grałem - wgrał się skrypt lecz nie robiła mi combo 0-o nie wiem o co chodzi...

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...