Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie troche beka z tym polish support... Jeżeli już sie mianowales tym supportem to chociaż mógłbyś robić coś więcej przy l# niż kompilowanie, pakowanie i wstawianie, a jeżeli teraz wyskoczysz z argumentem, że masz "życie" to proszę cię nie nazywaj sie supportem. Ogólnie fajnie, że coś tam pomagasz tym nieogarom, ale fajnie by było gdybyś chociaż przy paczce zanim ja wrzucił sprawdzil jakie skrypty sa broken i je wyjebal, a zostawił te działające tak samo jeżeli cassionator jest lepszy od casio to po c**j 3 skrypty na 1 postać? Już lepiej wyjebac te słabe a zostawić te lepsze niż robić syf.

A ty pegas pajacu jebie mnie to, że masz diamond i to, że masz nadzianych starych, ale po c**j sie tym jarasz? Kolegów szukasz? Pewnie twoi funfle to zasrane przudupasy, które latają za tobą bo masz kasę.

Przestan sie tu wypowiadać jeżeli twoja wypowiedź nic nie wnosi do tematu tylko chcesz pokazać jaki to ty jesteś fajny bo starzy ci wszystko sponosruja.

A Tb nic nie sponsorują bo ich nie stać, qq

Antywarn: jak sobie mam poradzić z bugsplatami???

2ivh0ly.jpg

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie, co z tym league# sie dzieje, zainstalowalem ostatnia paczke ktora uploadnął Ziomal~ po czym odpalilem nida skrypta, 1 mecz niestandardowy dzialal, wszystko pieknie po czym odpalam rankeda i tylko evade i autopotions sie odpalaja a reszta nic nie dziala, o co w tym chodzi ? ;/

ADD ME IF U WANT DUOQ

Simon%20Legend_eune_157_2_nozg.png

Opublikowano

A Tb nic nie sponsorują bo ich nie stać, qq

Antywarn: jak sobie mam poradzić z bugsplatami???

No niestety, ale w moim wieku wstyd mi jest prosić rodziców o kasę dlatego rano nie wstaje by zagrać rankeda jak ty to pewnie robisz tylko idę do pracy.

Może zrozumiesz gdy dorosniesz no chyba, że rodzice będą cię zawsze sponsorowac.

"Supporci l#" mam nadzieję, że teraz więcej ogarniecie skoro jest was troje i zrobice to co pisałem wyżej, a nie tak jak to było do tej pory pobranie tego co popadnie, zapakowanie i napisanie co nowego.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Ja pizgam -..-

Nie grajcie na tej najnowszej bo skrypty nie są zaaktualizowane pod najnowsze prediction.

Ściągnijcie sobie paczkę vol8.

Opublikowano

po co sie kłocicie  i wgl? nie mozemy  zyc w zgodzie jak komus cos sie nie podoba niech nie komentuje bo to zbedne;/

Tu chodzi o to że sobie przybili plakietkę SUPPORT no i lipnie wykonywali swój zawód. Paczki robili że każdy mógł mieć takie same skrypty jak u nich jakby używał SVN'a... Zostawiali wam broken skrypty i były zbędę pytania.

Właśnie tak jak wyżej użytkownik napisał:

"Ja pizgam -..-

Nie grajcie na tej najnowszej bo skrypty nie są zaaktualizowane pod najnowsze prediction.

Ściągnijcie sobie paczkę vol8."

Tak jak pisałem wcześniej paczka vol. 100 nie działa i ktoś Wam będzie kazał wrócić do vol. 99

Opublikowano

To poda ktoś paczkę żeby tylko działało evade marksman albo yasuo sharp bo sam już nie wiem na której grać 

Opublikowano

W sumie ja nie lubię się bawić w te kompilowanie i te updatowanie tych skryptów:3

Więc dla mnie na ręke a to że są paczki nie działające w 100% mi to obojętne wrócę sobie do poprzedniej i pykam bo i tak gram na evadee + marksman only (tak tak brain też)

Na pytania odpowiadają?  Odpowiadają.

A spina jest bo kilka cebul się popłakało że oni są supportami l#\.

@squ6d

Przedostatnią -.- poszukaj kila stron w tył chyba to umiesz.

Opublikowano

To ma ktoś tą starą paczke która działa?

Gra ktoś duo? platyna 4.

od golda do plat 4 w 2 dni wskoczylem, ale tutaj juz sam gier nie wycarruje.

Ja mogę jak chcesz, pisz priv na Simon Legend

ADD ME IF U WANT DUOQ

Simon%20Legend_eune_157_2_nozg.png

Opublikowano

ultimate carry nie działa spamuje tylko na czacie i przez to można dostać spadki fps i to ostre

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ja tylko czekam aż wyjdzie coś w stylu thresh prince of the bot air bo na tym skrypcie na 28 meczy miałem 28 win 

Albo dobry skrypt pod Anivię bo na Bolu tego nie było a Anivia to mój ulubiony champion 

Opublikowano

Ja tylko czekam aż wyjdzie coś w stylu thresh prince of the bot air bo na tym skrypcie na 28 meczy miałem 28 win 

Albo dobry skrypt pod Anivię bo na Bolu tego nie było a Anivia to mój ulubiony champion 

Thresh na skrypcie Support świetnie mi hookował i dobre E nakuhwiał ale co do ulta to nie wiem bo go miałem wyłączonego. Wiadomo nie każdego hooka trafisz ale większość trafiał a jak nie trafił to o milimetry.

Co do Anivii to fakt, fajnie by było bo ciekawy champ. Z Q+E pół hp na 2 lvlu :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...