Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, ja juz kurde nie wiem, probowalem paczki z nie fixowanym lol.exe. Probowalem paczki od vertmara. Normalnego L# z fixem i bez fixa tez probowalem, ale nie dziala. Jakas pomoc? (Btw. blad to ''league sharp przestal dzialac'')

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, ja juz kurde nie wiem, probowalem paczki z nie fixowanym lol.exe. Probowalem paczki od vertmara. Normalnego L# z fixem i bez fixa tez probowalem, ale nie dziala. Jakas pomoc?

To powiedz JAK nie działa. nie ma nawet napisu? nie pokazują Ci się skrypty? czy co? 

a Ty Czarek kolego, jakiś czas temu się chwaliłeś, że easy z tym. oh :) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

WCHODZE NA SMURFA W SILVERZE A TAM SAME PICKI ala TRISTANA/VAYNE/XERATH/KATARINA K***A MAC, zobacze takich w grze to odrazu nagrywalem i do rito.

P.S: Juz poinformowani o tym programie, że darmowe że kazdy cebulak to ma, bla bla. Byle czekac az to platne bedzie..Byle za szybko tego nie zcrakwoali..

Opublikowano

WCHODZE NA SMURFA W SILVERZE A TAM SAME PICKI ala TRISTANA/VAYNE/XERATH/KATARINA K***A MAC, zobacze takich w grze to odrazu nagrywalem i do rito.

P.S: Juz poinformowani o tym programie, że darmowe że kazdy cebulak to ma, bla bla. Byle czekac az to platne bedzie..Byle za szybko tego nie zcrakwoali..

To nie znaczy ze graja na L# . Kata.nie wymaga zbyt duzego skilla..

Opublikowano

Człowieku, Riot nic z tym nie zrobi.

Nagrywać to ty sobie możesz, bez exploitów nikt bana nie dostanie.

Nastepny płaczek w dziale o czitach..

Opublikowano

ok, cieszymy się, dobranoc :D

Opublikowano

Dlaczego, jak testowalem na customie, to normalnie dziala, a jak wchodze w normala, to skryptow mi nie laduje? Tylko zoom hack mi dzialal -,-

pre_1334419470__mrkamys.png
Opublikowano

Dlaczego, jak testowalem na customie, to normalnie dziala, a jak wchodze w normala, to skryptow mi nie laduje? Tylko zoom hack mi dzialal -,-

widocznie coś robisz nie tak. poczytaj - każda z tych 150 stron jest pełna postów gdzie każdy z czymś sobie nie potrafi poradzic. 

Opublikowano

widocznie coś robisz nie tak. poczytaj - każda z tych 150 stron jest pełna postów gdzie każdy z czymś sobie nie potrafi poradzic. 

Chodzi o to, ze na czacie tylko napis o tym programie sie pokazuje, ale skryptow nie laduje, a przed zagraniem normala odpalilem customa, na ktorym dzialalo wszystko. Jest jakis guzik, ktory laduje ponownie skrypty ja w bolu?

pre_1334419470__mrkamys.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...