Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: 500+ graczy, S T A Ł Y, przynajmniej 6 miesięcy musi stać - bez żadnego padania.

Dodatkowe Info: MEDIUM

Nagroda za pomoc: +

World of metin 

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Szybki exp łatwe ulepy łatwy biol

Dodatkowe Info:Easy , Odpada : xenox virtual dreikon mariner

Nagroda za pomoc:+

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Duża ilość graczy, w miarę trudny (co nie oznacza, że odpadają serwery easy)

Dodatkowe Info: W miarę dobre community (czyli odpadają serwery typu Balmora, Ravia i Pompa gdzie 95% graczy to dzieci).

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Duża ilość graczy, w miarę trudny (co nie oznacza, że odpadają serwery easy)
Dodatkowe Info: W miarę dobre community (czyli odpadają serwery typu Balmora, Ravia i Pompa gdzie 95% graczy to dzieci).

Dreikon,Cradosmt2

image.png

Opublikowano

Jak najbardziej polecam CradosMT2.pl ~ Medium 115 poziomów oraz 10 dodatkowych poziomów sezonowych, rajdy co 10 lvl, autorskie misje, zielarstwo, 900 graczy + w godzinach szczytu, stale rośnie ..

x

Opublikowano

Ardanis lub Castios

Opublikowano

CradosMT2 :-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer hard lub medium-hard,podobny do pl, nie przesadzony max lv, na itemy potrzebne ulepszacze, nie za łatwe zmienianie bonów, czytanie ku

Dodatkowe Info: Może być jakiś nowy, ma być w miare normalny serwer z niedużą ilością noobów.

Nagroda za pomoc: lajki

KbkgA.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer hard lub medium-hard,podobny do pl, nie przesadzony max lv, na itemy potrzebne ulepszacze, nie za łatwe zmienianie bonów, czytanie ku

Dodatkowe Info: Może być jakiś nowy, ma być w miare normalny serwer z niedużą ilością noobów.

Nagroda za pomoc: lajki

Balmora s2,

Ardanis

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmoswerze serverze easy i Ludzi online 700+

Dodatkowe Info: Eq w ok 2 tygodnie server podobny do XenoxMt2 oraz

Szybkim lvlupie poziomów. Licze na szybką odp. Pozdro

Nagroda za pomoc:

Opublikowano

Najbardziej zależy mi na: Miłej atmoswerze serverze easy i Ludzi online 700+

Inne wymagania: Eq w ok 2 tygodnie server podobny do XenoxMt2 oraz

Szybkim lvlupie poziomów. Licze na szybką odp. Pozdro

ArgentusMT2 :) 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Nowym easy(nie jakies pseudo kopie deili czy innego śceirwa)

Dodatkowe Info:Mało dungeonów, dużo ludzi(400-600), łatwy dostęp do metków(ulepki), może być delikatnie odczuwalna trudność z expem, ale też nie za dużo.

Nagroda za pomoc: lajky ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer hard lub medium-hard,podobny do pl, nie przesadzony max lv, na itemy potrzebne ulepszacze, czytanie medali jak ku, nie za łatwe zmienianie bonów, czytanie ku,

Dodatkowe Info: Może być jakiś nowy, ma być w miare normalny serwer z niedużą ilością noobów. Balmora s2 odpada.
Nagroda za pomoc: lajki

KbkgA.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim wbiciu lvl (najlepiej jeden dzień) Łatwe do zdobycia ulepy

Dodatkowe Info: Serwer ma być stabilny nastawiony na PVP bez VIP'ów Najlepiej żeby w ok. dwa tygodnie zrobić sb eq PRO

Nagroda za pomoc: Like :)

XenoxMT2 odpada za długo kiedyś na nim grałem.

Pograj na ProMT2 lub LinaresMT2 :);)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: metinie globalnym bez dodatków czysty metin2 tylko że z większym expem. Exp easy/medium a co do graczy to tak 100+
Dodatkowe Info: Szukam serwera podobnego do mokry rysiu nie było tam żadnych dodatkowych broni i fajny exp.
Nagroda za pomoc: Soczysty lajk  xD 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: małej ilości nowych itemów, dużej liczby grających ludzi

Dodatkowe Info: serwery easy lub medium, z czym jeśli easy, to nie takie, na których w ciągu 1 dnia zdobędę wszystko. Do tego mała ilość śmieciowych ulepszaczy i najlepiej metale

Nagroda za pomoc: co tylko mogę dać :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze z modem, odrazu żebyś mi podał moda do serwer, z linkiem przez cb wrzuconego
Dodatkowe Info: Poprostu jak to ja  love cheats więc bez mdoa się nie obejdzie , napewno jakiś serwerek się znajdzie z modzikiem ;)
Nagroda za pomoc: lajki noi ksiażka ;P żart

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: małej ilości nowych itemów, dużej liczby grających ludzi

Dodatkowe Info: serwery easy lub medium, z czym jeśli easy, to nie takie, na których w ciągu 1 dnia zdobędę wszystko. Do tego mała ilość śmieciowych ulepszaczy i najlepiej metale

Nagroda za pomoc: co tylko mogę dać :)

PandoraMT2 , EliteMT2 , 

Zależy mi najbardziej na: serwerze z modem, odrazu żebyś mi podał moda do serwer, z linkiem przez cb wrzuconego

Dodatkowe Info: Poprostu jak to ja  love cheats więc bez mdoa się nie obejdzie , napewno jakiś serwerek się znajdzie z modzikiem ;)

Nagroda za pomoc: lajki noi ksiażka ;P żart

Invoria , Pandora , Elite , Virtual , Ravia s1 , Ravia s2 , Balmora s1 , Balmora s2 , Dreikon , Ascarial , Laneris 

Do wszystkich masz moda tutaj :

:)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer medium  / hard, podobny do pl, nie przesadzony max lv, na itemy potrzebne ulepszacze, czytanie medali jak ku, nie za łatwe zmienianie bonów, czytanie ku,

Dodatkowe Info: Może być jakiś nowy, ma być w miare normalny serwer z niedużą ilością noobów. Balmora s2 odpada.

KbkgA.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer medium  / hard, podobny do pl, nie przesadzony max lv, na itemy potrzebne ulepszacze, czytanie medali jak ku, nie za łatwe zmienianie bonów, czytanie ku,

CradosMT2 ;)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: gram aktualnie na Mgames i poszukuje łatwiejszego serwera EASY :)
Dodatkowe Info:grałem na glador,virtualmt2,elite,pandora itp SZUKAM NOWEGO I NAJLATWIEJSZEGO SERWERA ;)
Nagroda za pomoc: like ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: gram aktualnie na Mgames i poszukuje łatwiejszego serwera EASY :)

Dodatkowe Info:grałem na glador,virtualmt2,elite,pandora itp SZUKAM NOWEGO I NAJLATWIEJSZEGO SERWERA ;)

Nagroda za pomoc: like ;)

a takimi full-mega-easyt o w sumie teraz lipa, szczegolnie z nowymi..

Ale moze Shiwa? Nie jest trudna. Dreikon tez easy, z tym ze nie nowy. Nowy w konwencji easy/medium to invoria s2 -> dla mnei trudny nie jest, ale wiele osob narzeka.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: metinie globalnym bez dodatków czysty metin2 tylko że z większym expem. Exp easy/medium a co do graczy to tak 100+
Dodatkowe Info: Szukam serwera podobnego do mokry rysiu nie było tam żadnych dodatkowych broni i fajny exp.
Nagroda za pomoc: Soczysty lajk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...