Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Dużej liczbie graczy, 1k+

Dodatkowe Info: Polskie serwery; podajcie kilka/kilkanaście coś sobie z tego wybiorę :)

Nagroda za pomoc: like :)

PandoraMT2,EliteMT2,VirtualMT2, Balmora s2 , CradosMT2 , :)  - Tu gra mniej więcej 1k+ graczy ;) 

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PandoraMT2,EliteMT2,VirtualMT2, Balmora s2 , CradosMT2 , :)  - Tu gra mniej więcej 1k+ graczy ;)

Jeszcze jakieśpomysł? :) Może jakieś nowsze tytuły?

ryuw.png

Opublikowano

PandoraMT2, EliteMT2 , Azuris.eu

ArdanisMT2

Wydaje mi sie że nie wiesz jak wyglądał kiedyś avalon :)

Zależy mi najbardziej na: dużej liczbie graczy600

Nagroda za pomoc like

PS:Grałem na wszystkich polskich serwerach

Opublikowano

Jeśli ktoś z was szuka fajnego serwera medium/easy to wbijać na sss. Serwer jest bardzo przyjemny , ma duży potencjał , ale nie jest doceniany .

Moja odpowiedź Ci pomogła ? Daj +, to bardzo motywuje :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Pograniu Likanem
Dodatkowe Info: Brak
Nagroda za pomoc: Lajk

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Pograniu Likanem

Dodatkowe Info: Brak

4FunMT2 ;) oraz wszystkie Globalne Polskie serwery Metin2 ;) (PL)

Opublikowano

A sa jakies darmowe privy ?

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Atmosfera + nie ciezki serwer 
Dodatkowe Info: Serwer pod pvp/ wojny gildi lecz nie ciezki zeby nie meczyc sie z eq i lvl ale tez zeby wbice max lv to nie 1/2 dni 
Nagroda za pomoc:

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 2 rodzaje serwerów mnie interesują

1) podobny do Virtual (6/7 bon i najlepiej sr / um w broni lub coś dzięki czemu mogę rozwinąć swoją postać w ciekawy, inny sposób niż inni)

2) hard coś typu ravia / balmora (chodzi głównie o trudność co do bonów, mało zmianek, słabe bony) ale z nieco łatwiejszym expem 

Dodatkowe Info: mile widziane świeże serwery do miesiąca / 2 i obowiązkowo 800+ online

Crados, malestia odpada za łatwo sie bony robi 

Pandora / elite / imetin również odpadają za stare serwery

Nagroda za pomoc: lajk czy pomoc na danym serwerze jeśli zagram :)

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Duuużej ilości graczy na serwerze, a exp takie w miarę, coś jak xenox mt2, albo nawet mniejsze. :) 

6/7 bon może być, mniejsza. :) I serwer, gdzie nie ma żadnych cudnych mapek z zmutowanymi psami, tylko standardowo. v2, v3, v4, v5, v6, v7

Dodatkowe Info: -

Nagroda za pomoc: lajki jeśli potrzebne :) 

graphic.png

Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Atmosfera + nie ciezki serwer 

[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Serwer pod pvp/ wojny gildi lecz nie ciezki zeby nie meczyc sie z eq i lvl ale tez zeby wbice max lv to nie 1/2 dni 

[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color

PandoraMT2 , VirtualMT2 (Raczej z tych starszych serwerów polecam jeśli pvp i wojny gildii i nie wbijesz maxa w 2 dni)

Zależy mi najbardziej na: 2 rodzaje serwerów mnie interesują

1) podobny do Virtual (6/7 bon i najlepiej sr / um w broni lub coś dzięki czemu mogę rozwinąć swoją postać w ciekawy, inny sposób niż inni)

2) hard coś typu ravia / balmora (chodzi głównie o trudność co do bonów, mało zmianek, słabe bony) ale z nieco łatwiejszym expem 

Dodatkowe Info: mile widziane świeże serwery do miesiąca / 2 i obowiązkowo 800+ online

Crados, malestia odpada za łatwo sie bony robi 

Pandora / elite / imetin również odpadają za stare serwery

Nagroda za pomoc: lajk czy pomoc na danym serwerze jeśli zagram :)

1) Również jak kolega wyżej PandoraMT2 ,Dreikon

2) CradosMT2 - będzie okej :)

Zależy mi najbardziej na: Duuużej ilości graczy na serwerze, a exp takie w miarę, coś jak xenox mt2, albo nawet mniejsze.  :) 

6/7 bon może być, mniejsza.  :) I serwer, gdzie nie ma żadnych cudnych mapek z zmutowanymi psami, tylko standardowo. v2, v3, v4, v5, v6, v7

Dodatkowe Info: -

Nagroda za pomoc: lajki jeśli potrzebne  :) 

ArgentusMT2 ;) 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Trudniejszym expie/latwiejszym eq
Dodatkowe Info:Nie chcę invorii/azurisa/dreikona/virtuala
Nagroda za pomoc:lajks

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

PandoraMT2 , VirtualMT2 (Raczej z tych starszych serwerów polecam jeśli pvp i wojny gildii i nie wbijesz maxa w 2 dni)

ArgentusMT2 ;)

pandora i crados jak pisałem odpadają. Dreikon to nie ten typ serwera którego szukam ;p

Tak więc proszę o więcej odpowiedzi. :) Serwer może być podobny do avalona / thespi / restii (btw jak restia się trzyma?)

Opublikowano

ArgentusMT2 ;)

Pobrałem VirtualMT2 - czy on też będzie dobry?

graphic.png

Opublikowano

Pobrałem VirtualMT2 - czy on też będzie dobry?

natyrasz się z eq i to w monotonny sposób. niby medium / easy a w rzeczywistości grasz jak na medium/hard. dla porównania crados czy malestia są dużo łatwiejsze i przyjemniejsze

Aczkolwiek sam w sobie serwer bardzo dobry. Jeśli masz czas, chęci, zapał i mocne nerwy to polecam.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Trudniejszym expie/latwiejszym eq

Dodatkowe Info:Nie chcę invorii/azurisa/dreikona/virtuala

Nagroda za pomoc:lajks

Moyes

Opublikowano

natyrasz się z eq i to w monotonny sposób. niby medium / easy a w rzeczywistości grasz jak na medium/hard. dla porównania crados czy malestia są dużo łatwiejsze i przyjemniejsze

Aczkolwiek sam w sobie serwer bardzo dobry. Jeśli masz czas, chęci, zapał i mocne nerwy to polecam.

A ile osób na tych serwerach? Zależy mi przede wszystkim na dużej ilości graczy. Najlepiej, żeby był podobny do xenoxmt2.

graphic.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:easy

Dodatkowe Info: zwykly metin2 easy (nie taki ze 2h i odrazu max) i podstawowe itemki nie jakies nowe wymyslone czy cos (chodzi bez syfu typu 250 nowych broni itp) i fajnie by bylo gdyby byly tanie te itemki na bony i autoswitch

Nagroda za pomoc: nwm

Opublikowano

na 4funmt2 ten likan nie dziala, to tylko wyglad surki na niego zmienili. Oszustwo. Szkoda hajsu bylo na reje...

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Łatwym expie, 6/7 bon, kd +9 jeśli są. ;p Coś takiego jak Xenox MT2 - nie gram na nim, bo administracja chyba nic nie robi, już sam nie wiem.
Dodatkowe Info: Duuuża ilość graczy. :) 

graphic.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:easy

Dodatkowe Info: zwykly metin2 easy (nie taki ze 2h i odrazu max) i podstawowe itemki nie jakies nowe wymyslone czy cos i fajnie by bylo gdyby byly tanie te itemki na bony i autoswitch

Nagroda za pomoc: nwm

Moyes

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...