Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: serwer easy/medium, nie wbiciu max lv w 2 dni, 800-1k+ ludzi.Fajny klimat.
Dodatkowe Info:gralem na : invoria s1,s2, dreikon, virtual, ardanis,
Nagroda za pomoc:

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy/medium, nie wbiciu max lv w 2 dni, 800-1k+ ludzi.Fajny klimat.

Nagroda za pomoc:

Pandora,Elite,Azuris

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Sporej ilości graczy (Zadowole się 500+ w godzinach szczytu), dobrego klimatu, easy aby nie trzeba było ślęczeć nad expem tylko można sie było fajnie pobawić na wojnach czy pvp :)
Dodatkowe Info:  Grałem na XenoxMT2, CavalosMT2 i paru innych serwerach na których bronie pvp robiło się z broni 75 (czyli śr i um) Taki serwer też bym chciał.
Nagroda za pomoc: Limit

I wszystko jasne...

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Sporej ilości graczy (Zadowole się 500+ w godzinach szczytu), dobrego klimatu, easy aby nie trzeba było ślęczeć nad expem tylko można sie było fajnie pobawić na wojnach czy pvp :)

Dodatkowe Info:  Grałem na XenoxMT2, CavalosMT2 i paru innych serwerach na których bronie pvp robiło się z broni 75 (czyli śr i um) Taki serwer też bym chciał.

ArgentusMT2 , VirtualMT2 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer hard/medium lub medium. max lvl do 130 zalezy mi na serwerze typu stary ascarial czy beviar 

najwazniejsze zeby medale dało sie czytac co sekunde,zmianki dropiły z mobow 10ku do g szkata serwerowa na start 1 lvl konia!

Dodatkowe Info:gralem na :odpada ascarial s2,isaric,malestia,ravia,ravia s2 !!!ZALEZY MI NA TYM CZYTANIU MEDALI CO 1S LUB 1MIN
Nagroda za pomoc: +

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer hard/medium lub medium. max lvl do 130 zalezy mi na serwerze typu stary ascarial czy beviar 

najwazniejsze zeby medale dało sie czytac co sekunde,zmianki dropiły z mobow 10ku do g szkata serwerowa na start 1 lvl konia!

Dodatkowe Info:gralem na :odpada ascarial s2,isaric,malestia,ravia,ravia s2 !!!ZALEZY MI NA TYM CZYTANIU MEDALI CO 1S LUB 1MIN

Balmora s1,Balmora s2 , CradosMT2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: server easy bo nie mam zamiaru sie meczyc tym bardziej że metin dla mnie to rozrywka nie katorga

Dodatkowe Info: w expie do tego maja być fajne sety nie jakies hwangi bo juz patrzeć nie mogę , by ludzie byli ogarnieci nie dzieciaczki wiek 7 lat :P servy w publikacjach juz obcykałam wieć nie piszcie prosze jakies balmorki itp...MILE WIDZIANE servy zagraniczne  :)  ale privy( może być nawet turecki :P ale jakiś fajny) . 

Nagroda za pomoc:

61lak2t0uwu1_t.jpg

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Zależy mi najbardziej na: 2 rodzaje serwerów mnie interesują

1) podobny do Virtual (6/7 bon i najlepiej sr / um w broni lub coś dzięki czemu mogę rozwinąć swoją postać w ciekawy, inny sposób niż inni)

2) hard coś typu ravia / balmora (chodzi głównie o trudność co do bonów, mało zmianek, słabe bony) ale z nieco łatwiejszym expem 

Dodatkowe Info: mile widziane świeże serwery do miesiąca / 2 i obowiązkowo 800+ online

Crados, malestia odpada za łatwo sie bony robi 

Pandora / elite / imetin również odpadają za stare serwery

Nagroda za pomoc: lajk czy pomoc na danym serwerze jeśli zagram :)

Ponawiam ;(

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Pograniu Likanem

Dodatkowe Info: Brak

Nagroda za pomoc: Lajk

Ponawiam!

PL mnie nie interesuje, a na 4funmt2 nie dziala likan, 

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Nagroda za pomoc:

Castios

Ardanis

Crados / Thespia

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy/medium z niewielką liczbą nowości, lubię oldschool. Lvl może być nawet 250, ale chciałbym żeby ilość itemów nie była zbyt duża

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc:limit like oraz + 1 osoba na serwerze :)

Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na: easy server , dobry drop , 500+ graczy, zeby nie trzeba bylo czekac na przeczytanie Ku i robienie misji na konia [/b][/color]
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info: max lvl nie wiecej niz 150 i zeby sie wbilalo w nie wiecej niz tydzien, zmianki u handlarki lub z mobków to samo pelerynki[/b][/color]
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:limit like +[/b][/color]

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium/easy tym ze bardziej na medium. lvl tak około 200 dużo broni i zbroi ale mało ulepszaczy, w godzinach szczytu 1500+ ludzi i najlepiej jak by serwer był jak najmłodszy
Dodatkowe Info:
Nagroda za pomoc:5 gwiazdek w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy/medium z niewielką liczbą nowości, lubię oldschool. Lvl może być nawet 250, ale chciałbym żeby ilość itemów nie była zbyt duża

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc:limit like oraz + 1 osoba na serwerze :)

Pandora

Zależy mi najbardziej na: Medium/easy tym ze bardziej na medium. lvl tak około 200 dużo broni i zbroi ale mało ulepszaczy, w godzinach szczytu 1500+ ludzi i najlepiej jak by serwer był jak najmłodszy

Dodatkowe Info:

Invoria s2, Ardanis, Pandora, Castios

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Dodatkowe Info:

PompaMT2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer ma być jednym z nowszych, dużo ludzi, hard/medium, coś typu Ravia, może być łatwiej

Dodatkowe Info: Planuję grać od nowa

Nagroda za pomoc:

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Trochę nowośći z 700 os + Easy - Medium -  MOGĄ BYĆ ZAGRANICZNE - NIEMIECKO LUB ANGIELSKO JEZYCZNY

[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Castios i Ardanis odpadają bo mam tam konta. Xenox jeszcze stoi ile os ? - mam tam jakieś konta.

[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] Lajki

...................\/...................

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na
Wprowadzaniu przez Administracje nowosci, medium/hard, brak 6-7b i mila atmosfera, gdzie administracja zajmuje sie serwerem!

Dodatkowe Informacje:  Brak botow, Ku tylko do wydropienia rowniez kd i pele :)
Nagroda za pomoc10* like ;)

Opublikowano

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Trochę nowośći z 700 os + Easy - Medium -  MOGĄ BYĆ ZAGRANICZNE - NIEMIECKO LUB ANGIELSKO JEZYCZNY

[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Castios i Ardanis odpadają bo mam tam konta. Xenox jeszcze stoi ile os ? - mam tam jakieś konta.

[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] Lajki

Argentus ? Azuris ? :)

Zależy mi najbardziej naWprowadzaniu przez Administracje nowosci, medium/hard, brak 6-7b i mila atmosfera, gdzie administracja zajmuje sie serwerem!

Dodatkowe Informacje:  Brak botow, Ku tylko do wydropienia rowniez kd i pele :)

Nagroda za pomoc: 10* like ;)

CradosMT2 , Balmora s2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:easy

Dodatkowe Info: zwykly metin2 easy (nie taki ze 2h i odrazu max) i podstawowe itemki nie jakies nowe wymyslone czy cos (chodzi bez syfu typu 250 nowych broni itp) i fajnie by bylo gdyby byly tanie te itemki na bony i autoswitch

Nagroda za pomoc: nwm

reff..

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:obojętne (czyt. Dodatkowe Info)
Dodatkowe Info: Jakiś serwer na którym moge siedzieć dzień i noc dropić itemy/kase/ulepy i sprzedawać to na allegro lub zamieniać na PSC itp.
Nagroda za pomoc: 10x Like.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:obojętne (czyt. Dodatkowe Info)

Dodatkowe Info: Jakiś serwer na którym moge siedzieć dzień i noc dropić itemy/kase/ulepy i sprzedawać to na allegro lub zamieniać na PSC itp.

Nagroda za pomoc: 10x Like.

Pandora, Invoria s2

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] łatwym wmixowaniu w broniach na 30 i 75 lvl jak najwyższych średnich obrażeń (+70% w górę) i obrażeń umiejętności (+40% w górę), żeby łatwo można było zdobyć fms, antyczny dzwon, trute i żala i w miarę szybko i łatwo wbić 75 lvl, pozatym reszta to jak na PL
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color]Planuję zacząć grę na priv.
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color]like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...