Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Serwerze EasyDodatkowe Info: Kostiumy w is oraz fryzurki. Max 180lvl +700graczyNagroda za pomoc: Sarysfakcja oraz lajk +

Invoria, thespia :)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy

Dodatkowe Info: Kostiumy w is oraz fryzurki. Max 180lvl +700graczy

Nagroda za pomoc: Sarysfakcja oraz lajk +

NextMT2 (mniej graczy), Moyes (mniej graczy), Invoria s2

Opublikowano

Zerknij invorie s2, dobry serwer sporo ludzi. Ew. PompaMT2, serwer ma bardzo dużo graczy i bardzo dużo atakow, więcej o nim nic nie wiem.

A no zerknę na tą invorie i na pompe :D, a kojarzy ktoś jakiś nowy serwer coś na E? słyszalem że ma być dobry :P

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na- BRAK ISU

-Hard -medium

-duza ilosc graczy

Dodatkowe Info: server na którym trzeba się pomęczyć

Nagroda za pomoc:grzybek z biedronki i like

Ravia s2

Opublikowano

Ardanis.pl

@ProNuppp111

Linaresmt2

@diablo349

Linaresmt2

Moyes, Dreikon

Linares, Dreikon i Ardanis nie podoba mi się zbytnio.:/

A Moyesa nie ściągałem, bo niby mało ludzi gra.

Więc jeszcze raz się pytam. :)

#1638 icon_share.png
Napisany Wczoraj, 17:12

Pijawka

Zależy mi najbardziej na: Im szybszy exp i drop tym lepiej (w ciągu kilkunastu / kilkudziesięciu godzin wbić max. LV), łatwe zdobywanie eq.

Dodatkowe Info: Serwer easy/medium (min. 180lv); wszystko musi posiadać co wyżej. KOWAL 110% na ulepszanie na +, robienie epików już nie musi (chodzi, żeby na np. +7 musiało się powieść, ale jak już robi się epiki, czyli z +9 na +0 nie zawsze.).

Nagroda za pomoc: Lajk.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Łatwa gra 4fun, serwer pdobny do pandory, niekoniecznie 250lv

Dodatkowe Info:Klient musi być mały, nie mieszkam teraz w domu i mam mobilny internet=limit

Nagroda za pomoc:Będzie. ;)

Podkreślam małą wage clienta lub pobranie samego patchera, żebym nie musiał ściągać całego clienta.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Łatwa gra 4fun, serwer pdobny do pandory, niekoniecznie 250lv

Dodatkowe Info:Klient musi być mały, nie mieszkam teraz w domu i mam mobilny internet=limit

Podkreślam małą wage clienta lub pobranie samego patchera, żebym nie musiał ściągać całego clienta.

Old-Cavalos ;-)

Opublikowano

Dreikon

Opublikowano

4funmt2, dreikon, imetin

Opublikowano

Dreikon.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Normalnym serwerze.
Dodatkowe Info: Rozchodzi się o to, że chciałbym sobie pograć w metina2 tak jak za starych dobrych czasów, czyli chodzi mi o ten sprzed 4-5 lat. Teraz na PL`u nie mam zamiaru grać bo tylko PLNY, na Amerykańskim grałem, ale przeszedłem na gameforge więc też pewnie to samo, chodzi mi o takie globala tylko bez całego tego zbędnego dupczenia... Albo jakiś rozbudowany priv strasznie hard byle nie ravia/balmora. Gdzie dużo graczy. Może być zagraniczny.
Nagroda za pomoc: Lajki x3.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na jak największej ilości online (minimum 1k w godzinach szczytu a najlepiej z 1500) nieważne czy easy/medium/hard

Dodatkowe Info: odpada moyes, dreikon, malestia, crados, virtual

co myślicie nad invorią s2? jest coś innego nowego? proszę o wypisanie wszystkich innych serwerów oprócz ww z 1k+ online

Nagroda za pomoc:like czy coś innego :D

Invoria s2, PompaMT2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Normalnym serwerze.

Dodatkowe Info: Rozchodzi się o to, że chciałbym sobie pograć w metina2 tak jak za starych dobrych czasów, czyli chodzi mi o ten sprzed 4-5 lat. Teraz na PL`u nie mam zamiaru grać bo tylko PLNY, na Amerykańskim grałem, ale przeszedłem na gameforge więc też pewnie to samo, chodzi mi o takie globala tylko bez całego tego zbędnego dupczenia... Albo jakiś rozbudowany priv strasznie hard byle nie ravia/balmora. Gdzie dużo graczy. Może być zagraniczny.

Nagroda za pomoc: Lajki x3.

http://www.s2.ascarial.pl/świetny hard, stare czasy :D mam nadzieję, że pomogłem

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  +500graczy/Stabilny/Pierścień teleportacji/Serwer bez Source

Dodatkowe Info: Serwer Medium najlepiej max 125lvl

Nagroda za pomoc: Lajki x3.

CradosMT2 - 120 lvl, medium, aktualnie około 500 graczy, pierścień teleportacji, stabilny (4 miesiące już ma). ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer EASY, max bony, łatwy exp (max lv, do kilkunastu godzin), łatwo zdobyć eq.

Dodatkowe Info: Serwer, na którym jest w miarę dużo ludzi, nienastawiony pod IS.

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer EASY, max bony, łatwy exp (max lv, do kilkunastu godzin), łatwo zdobyć eq.
Dodatkowe Info: Serwer, na którym jest w miarę dużo ludzi, nienastawiony pod IS.

4funmt2, dreikon

Opublikowano

NightCore

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Kamermod, żeby działał poprawnie, bez grzebania w plikach itp, stabilny.

Dodatkowe Info: Server medium/hard, oby nie ravia.

Nagroda za pomoc: Będzie.

Opublikowano

Dreikon mi się nie podoba; 4funmt2 to 4fun, a szukam easy; nightcore - 60osób online.

Więc powtarzam pytanie,

Też im nowszy serwer tym lepiej.
Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Kamermod, żeby działał poprawnie, bez grzebania w plikach itp, stabilny.

Nie ma takiego serwera, gdzie jest dużo ludzi i kamer (jak i inne chaety) działa poprawnie.

Dreikon mi się nie podoba; 4funmt2 to 4fun, a szukam easy; nightcore - 60osób online.

Więc powtarzam pytanie,

Też im nowszy serwer tym lepiej.

Old-Cavalos ;-)

Opublikowano

Proszę podać servery, na których działa kamer, a ja już sobie sam wybiorę. Ale servery tylko hard/medium

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4fun/easy Gra Przyjemna , Exp bardzo łatwy i przejmy, EQ by nie dropić godzinami (jakiś nowszy) 
Dodatkowe Info: Jestem człowiekiem pracującym, szukam serwera na którym mogę pograć z ludzmi, pobawić się.  
Nie podoba mi się FUnmt2, Old-Cavalos (exp), dreikon 

Nagroda za pomoc: Lajkiii

43242342423.jpg]
Opublikowano

Proszę podać servery, na których działa kamer, a ja już sobie sam wybiorę. Ale servery tylko hard/medium

Człowieku przestań grać w metina..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...