Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwer ma być jak dawna Senthia może być całkowitą kopią albo bardzo podobny.

Dodatkowe Info: Ew. łatwo o zrobienie eq, drop i dobry zarobek i w miare pvp.

Nagroda za pomoc  Daje +++++++++++++++++++++

Proszę o pomoc Senthia to był z*******y serwer a ja nic w jej stylu nie mogę znaleźć:/

CradosMT2,

iMetin,

Malestia,

Thespia.

Posprawdzaj ;-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] żeby na serwerze była mi atmosfera . Przyjemnie się expiło z kumplami .
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Zeby zbyt szybko nie wbijać wyższego lvl najlepiej taki serwer na pl i żeby w miare nie było botów
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] Like , luke

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer EASY , ( Najlepiej z stylu dawno upadłego DivineWorld ) , żadnych petów , nie za duzo ulep , fajne mapy , trochę osob zeby gralo :P , ogarnięte bronie ( nie za duzo )

Dodatkowe Info: W stylu dawnego Divine World ( :D ) , Skile na P ( kamyk u handlary ) , poprostu EASY! :D

Nagroda za pomoc: Limit + ( jak bd zaje***** to dam 3x limit hehe ) :D

No to Glador o ile istnieje, bo to chyba ten sam co DivineWorld tylko pod inną nazwą z tego co pamiętam.

Zależy mi najbardziej na: Serwer ma być jak dawna Senthia może być całkowitą kopią albo bardzo podobny.

Dodatkowe Info: Ew. łatwo o zrobienie eq, drop i dobry zarobek i w miare pvp.

Nagroda za pomoc  Daje +++++++++++++++++++++

Proszę o pomoc Senthia to był z*******y serwer a ja nic w jej stylu nie mogę znaleźć:/

Thespia

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] żeby na serwerze była mi atmosfera . Przyjemnie się expiło z kumplami .

[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Zeby zbyt szybko nie wbijać wyższego lvl najlepiej taki serwer na pl i żeby w miare nie było botów

Ravia S2

Opublikowano

Ravia lub Malestia (troche sie różni od PL'a )

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: EAZY, Mała ilość ludzi online

Dodatkowe Info: Fajny Drop z Metków

Nagroda za pomoc: Like oraz kilku graczy wiecej ^-^

Opublikowano
Np:

Zależy mi najbardziej na: Serwer medium, max 99-150, nieskomplikowany system EQ (bez dodatkowych setów EQ względem PL'a) oraz bez masy fryzur, petów itd oraz dziwnych map, klasyczne expowiska i dungeony np. WO, DT, DC, WW,  1k+ ludzi, zaufana administracja

Dodatkowe Info: Najlepiej, żeby serwer stał jak najkrócej, thespia i malestia odpadają, najlepiej podobny do Restia.eu

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Moyes.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: HARD - Może być PL lub inny global

Dodatkowe Info: Jeżeli inny global to sporo polaków a tak to aby dało się zarobić na low jak i na high levelu. Próbowałem grać na Diumarze lecz tam nie ma zarobku poniżej 80 .-.

Nagroda za pomoc: Like +5*

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Dodatkowe Info: Jeżeli inny global to sporo polaków a tak to aby dało się zarobić na low jak i na high levelu. Próbowałem grać na Diumarze lecz tam nie ma zarobku poniżej 80 .-.

Ravia

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPanGałganek zapomnialem dopisac ze ravia odpada :x

To nie wiem, może Balmora ?

Na PL'u najlepszy zarobek to eventy. Dzisiaj o 18 przez 4 godziny masz drop Szkatułek Blasku. Za około 2 miesiące możesz sprzedać taką szkatułke nawet za 6-7kk 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/fun/pvp takie cos jak Rayesmt2 tylko ze bez bugow graczy najlepij 125+ 

Dodatkowe Info: Prosze nie wymieniac serevrów zeby cos osiagnac trzeba wydac w uj kasy na isa nie wymieniac :laneris,xenox,linares,argentus,dreikon,pandora,diamond3 

Nagroda za pomoc: Like +5* + pozytywny komentarz ;)

Zależy mi najbardziej na: Stary metin5 ten klimat w pvp co bylo miecz slonca co mial ogromne dmg brylki krysie :)

Dodatkowe Info: Graczy 50+

Nagroda za pomoc: Like +5* + pozytywny komentarz ;) + 10 Lajków na każdym poscie/temacie :) 

Opublikowano

Moyes.

Np:
Zależy mi najbardziej na: Serwer medium, max 99-150, nieskomplikowany system EQ (bez dodatkowych setów EQ względem PL'a) oraz bez masy fryzur, petów itd oraz dziwnych map, klasyczne expowiska i dungeony np. WO, DT, DC, WW,  1k+ ludzi, zaufana administracja
Dodatkowe Info: Najlepiej, żeby serwer stał jak najkrócej, thespia i malestia odpadają, najlepiej podobny do Restia.eu
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profi

Raczej nie znajdziesz takiego bez dodatkowych setów eq skoro max poziom ma być 150.

Ravia S2, Balmora, Crados, Metin2 SG

Zależy mi najbardziej na: Easy/fun/pvp takie cos jak Rayesmt2 tylko ze bez bugow graczy najlepij 125+ 
Dodatkowe Info: Prosze nie wymieniac serevrów zeby cos osiagnac trzeba wydac w uj kasy na isa nie wymieniac :laneris,xenox,linares,argentus,dreikon,pandora,diamond3 

Zależy mi najbardziej na: Stary metin5 ten klimat w pvp co bylo miecz slonca co mial ogromne dmg brylki krysie :)
Dodatkowe Info: Graczy 50+
Nagroda za pomoc: Like +5* + pozytywny komentarz ;) + 10 Lajków na każdym poscie/temacie :)

Co do pierwszego to EliteMT2, Invoria S2

A co do drugiego to nie wiem, może imetin.

Opublikowano

sg

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano
Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Coś dla zabicia czasu

Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium/Easy, sporo graczy online, im więcej tym lepiej. 

Dodatkowe Info: Brak bonusów na ludzi itp w IS. Dobrze, żeby nie był też zbyt stary. 

Nagroda za pomoc: Lajki, +, co kto potrzebuje

Opublikowano

Moyes.pl

Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium/Easy, sporo graczy online, im więcej tym lepiej. 
Dodatkowe Info: Brak bonusów na ludzi itp w IS. Dobrze, żeby nie był też zbyt stary. 

Dreikon.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Poszukuję serwera 4fun/ easy poniewaz nie mam wiele czasu na grę a lubię się pobawic, oczywiście nie żaden serwer który jest zrobiony po chamówie po IS bo też nie mam zamiaru inwestwoac w niego pieniędzy
Dodatkowe Info: Oczekuję dobrej zabawy a nie straty czasu
Nagroda za pomoc: Jeżeli serwer mi się spodoba limit lajków leci

Opublikowano

color=#ffa07a]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/color]

Zależy mi najbardziej na:Przyjemnym i szybkim expie

Dodatkowe Info:żeby grało powyżej 500graczy

Nagroda za pomoc:Max like

Invoria s2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Poszukuję serwera 4fun/ easy poniewaz nie mam wiele czasu na grę a lubię się pobawic, oczywiście nie żaden serwer który jest zrobiony po chamówie po IS bo też nie mam zamiaru inwestwoac w niego pieniędzy

Dodatkowe Info: Oczekuję dobrej zabawy a nie straty czasu

Nagroda za pomoc: Jeżeli serwer mi się spodoba limit lajków leci

4death.pl

Opublikowano

Dreikon, jedynie są bonusy we fryzurach i kostiumach na ludzi.

Opublikowano

Zobacz Invoria s2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...