Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy, poprostu easy nie zaden pvp na ktorym w pol dnia max lvl,

a tez nie taki medium/easy na ktorym by sie męczył. Dużo ludzi bo wtedy sie nie nudzi. xD
Dodatkowe Info: - kilka nowych map (nie musi byc duzo tak zeby nie zmieniac co 15 lvl czy 20)

- Bronie na 75 i stalki latwo dostepne

- ulepszacze najlepiej na nowych mapach z rekawiczka tak po kilka ulepek z jednego

- Bronie pvp z bojowego szpona smoczkow zbawki a nie truty czy bambusa

- WALUTA NIE REDKI, moze byc yang lub jakies ulepszacze

- is bez nowych zbroi czy broni ew fryzurki czy kostiumy

- Coś w stylu dawnego (jeśli go w ogole pamietacie) Moltenmt2 albo Vanesiamt2 (tez padła ok 2 lata temu wg mnie 2 best serwery metina xD)
Nagroda za pomoc: Szukam od dawna podobnego serwera ale nie moge znaleźć daje 5 lajków!!!! prosze pomozcie!!

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy (max lvl najlepiej ok. 205-220) typu Dreikon/Diamond

Dodatkowe Info: duża ilość graczy

Nagroda za pomoc: like

Czyste easy to z pewnością nie jest, ale polecam Invorię s2. Powinna przypaść ci do gustu. 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na serwerze easy/medium( mniej więcej jak stary dreikon/invoria):

Dodatkowe Info: Serwer musi byc swietny ^^

Nagroda za pomoc: +1 osoba online na serwerze xD + limit lajk|

Może być verdea.pl eq łatwo się robi... a expienie tak samo zobacz sobie ; ) Pozdrowienia ;D http://verdea.pl/

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/Medium ewentualnie Hard jesli dobry, b.duza ilosc graczy, zeby sie nie nudzil za szybki (duzo mozliwosci ulepszen/rozwojow itp)

Dodatkowe Info: Cos jak Pandora, zeby dalo rade grac bez IS

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/Medium ewentualnie Hard jesli dobry, b.duza ilosc graczy, zeby sie nie nudzil za szybki (duzo mozliwosci ulepszen/rozwojow itp)

Dobry hard to Ravia s2 i crados, coś podobnego do pandory to elitemt2. ;)

Opublikowano

CradosMT2 ;-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Dzień dobry, przepraszam nie wiem czy dobry dział, ale jestem po Sylwestrze więc proszę szanowne państwo o wybaczenie przegapienia mojego bądź błędu. Przejdę do rzeczy szukam serwera stabilnego który stoi już trochę, gdzie jest dość sporo nowości, nie za trudny, a nie nie za łatwy. Tak tylko żeby można było od czasu, do czasu wejść i się pobawić może w jakieś wojny gildii, albo co innego. Dziękuje za uwagę, życzę miłego nowego roku i sukcesów.

imetin_logo.png

Opublikowano

Dzień dobry, przepraszam nie wiem czy dobry dział, ale jestem po Sylwestrze więc proszę szanowne państwo o wybaczenie przegapienia mojego bądź błędu. Przejdę do rzeczy szukam serwera stabilnego który stoi już trochę, gdzie jest dość sporo nowości, nie za trudny, a nie nie za łatwy. Tak tylko żeby można było od czasu, do czasu wejść i się pobawić może w jakieś wojny gildii, albo co innego. Dziękuje za uwagę, życzę miłego nowego roku i sukcesów.

Dreikon. Osobiście - szybko mi się znudził. 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: ilości ludzi na serwerze najlepiej 700+ Serwer medium/hard typu Malest*a.pl 
Dodatkowe Info:Odpada Ravia s1/s2 Malestia CradosMT2 ascarial s2 i serwery na których gra po 100 osób -.-
Nagroda za pomoc:Dzienny limit + ( jezeli serwer bedzie z*******y to dam nawet 2 limity ;d )

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: ilości ludzi na serwerze najlepiej 700+ Serwer medium/hard typu Malest*a.pl 

Dodatkowe Info:Odpada Ravia s1/s2 Malestia CradosMT2 ascarial s2 i serwery na których gra po 100 osób -.-

Nagroda za pomoc:Dzienny limit + ( jezeli serwer bedzie z*******y to dam nawet 2 limity ;d )

Thespia ?

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim wbijaniu levela, dobrej administracji, licznych eventach (nie koniecznie), sporej ilości graczy
Dodatkowe Info:Typ serwera: easy/4fun/pvp / serwer typu divineworld s2
Nagroda za pomoc:Wedle życzenia 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłej Atmosfery  
Dodatkowe Info: By grało tam dużo osób i by to był popularny priv 
Nagroda za pomoc: 5 Like :)

graphic.png

Opublikowano

Dreikon

imetin_logo.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

- EASY/PVP, Max lvl w 3 dni, lub max lv od razu :) 

Polski serwer.

- Ciekawy i fajny system ulepszeń, lub all itemki u handlarzy.

- Jeżeli serwer PVP to coś takiego jak Hammer ;D 

- Mało bugów :) 
Dodatkowe Info:

- Miła atmosfera.

- Minimalna liczba graczy: 200.

Nagroda za pomoc: Like i piwerko xD

gladorplayerk.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilośći graczy i częstych wojnach gildii

Dodatkowe Info: Dość łatwy exp, zarobek jak i itemy

imetin_logo.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Miłej Atmosfery  Dodatkowe Info: By grało tam dużo osób i by to był popularny priv Nagroda za pomoc: 5 Like :)

virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilośći graczy i częstych wojnach gildii

Dodatkowe Info: Dość łatwy exp, zarobek jak i itemy

Dreikon.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer musi być Hard, bez żadnych Wierzchowców i beż żadnych syfów w IS.Bardzo podobny do starego Globala.
Dodatkowe Info:Odpada: Ravia s1/2, Balmora.

Nagroda za pomoc:5Like!

dpqoftiq0ha8.png

Opublikowano

Invoria s2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer musi być Hard, bez żadnych Wierzchowców i beż żadnych syfów w IS.Bardzo podobny do starego Globala.

Ciężko będzie sprostać twoim wymaganiom bo ravia i balmora to jedyne hardy podobnego do starego globala.

Może ascarial s2 spróbuj?

Opublikowano

Z wierzchowcami będzie ciężko ale polecam Invoria S2 / CradosMT2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...